Komentari na vest

Zvezda posle neuspešne španske turneje ide na noge Megi: Da na mladost i ambiciju odgovorimo čvrstom igrom

P

Prvaci Evrope

pre 5 meseci

Hoćemo krcat Štark Arenu delije protiv Albe Real Madrida hoćemo pobede protiv Albe Real Madrida u Krcatoj Štark Areni delije 4/4 dobija Zvezda 🔴⚪🇷🇸
L

Loša si

pre 5 meseci

Zvezdooo!!!!!
Г

Групни

pre 5 meseci

неће Мишко на свој развојни тим, он је дрчан на Институцију, овде где има два клуба за пласман талената (ФМП1 и ФМП2) неће кварити односе са човеком који воли да губи поштено !
0

08855

pre 5 meseci

BOJKOT. ZBOG LOSIH REZULTATA NEZALAGANJA NEDOVODJENJA POJACANJA IAKO SE VIDI DA FALE NAJMANJE TROJICA POJACANJA SPLASLIH AMBICIJA. BOJKOT. BOJKOT. BOJKOT
S

Saša_PFC

pre 5 meseci

Kakav bojkot....pa imate u ekipi jednog od najskupljih igraca u Evropi i trazite bojkot i dovodjenje novih igraca.Znate li da vam je KK C.Zvezda u minusu oko 20.mil.evra ako sada ne i vise..jel vi to znate a otpisan vam je dug od 14.mil.evra,ubaceno u klub dodatnih 10.mil.evra od strane drzave da se formira novi tim i posle svega opet u minusu.
K

KIMI 85

pre 5 meseci

@Sasa Pfc Jel ti to Tegi rekao? Znas kako, prvo objasnis odakle je vama upumpano toliko para, a godinama vas nema u evroligi, godinama igraca niste prodali. E kad se to dokumentuje, onda trazi odgovore koliki je Zvezdin dug i sta joj je oprosteno. Moras da naucis da gledas prvo u svoje dvoriste. Na celo kluba vam dodje clan vladajuce stranke, vi se pravite ludi. Pa izmisljate neke sponzore, ovo ono. Pusti se ti Zvezde, voli svoj klub, brini o svom klubu. Kad visis non stop na Zvezdinim vestima, i ostavljas ovakve komentare, to ti je cisto sirenje kompleksa..
8

888

pre 5 meseci

BOJKOT DOSELEKCIJA I BOLJI REZULTATI. DO TADA B0JKOT.
Z

Zijani

pre 5 meseci

Mega treba da osvoji jer igraju najlepšu košarku zahvaljujući Mišku koji je maher i samo njemu a ne ovi što izmuzli državu a prave se da nisu i kao imaju neki rezultat..pa svako može da pobedjuje kad ti oproste dug,kupe licencu za el i upumpaju budzet da imaš da dovodiš najbolje igrače...pa da:))
T

Ti o kojima pricas

pre 5 meseci

da im je drzava platila vajld karta,obrisala dugove i dala neogranicen budzet,od kako su nastali 2011 sluze za trpanje u Evroligi svake godine,uvek su u top12,a sada se nalaze na 16 mestu sa 4-9!Nema tu nikakvih rezultata!
S

Sale Kg

pre 5 meseci

@Ti o kojima pričaš Ti ustvari misliš na ove što su pod dulovom palicom imali početkom 2000-ih dva puta skor 2-12, i jednom 4-10 u prvoj fazi takmičenja u starom smešnom sistemu, kad su nekada bili u grupi sa dva regionalna tima pa završavali iza njih, nakon 15 godina otimanja igrača od drugih klubova ušli jednom u F4 i par puta u top 16. Dok nije došao Čova i dulu dukljanina proterao u Rumuniju a na njih stavio tačku. Onda se desila neobjašnjiva stvar gde su odjednom uz pomoć države protiv koje “kao” imaju sve protiv, došli do miliona i kupili licencu za EL, a do tada završavali na 7. mestu Aba lige, imali skor u Cipiripi kupu 1-9 kao niko nikada u istoriji, sa sve žocom na čelu uz miliončiće se ložili da će osvojiti Cipiripi kup ili bar doći do polufinala kao Zvezda par godina pre, na kraju osvojili top 17.
K

KIMI 85

pre 5 meseci

Sad ce mocni Tobi da se pokaze, Jago ce da leti kao muva bez glave, neka trojka, neka frljoka, odbrane bez. Kuzmic ce da jede kokice, Lazarevic ce da izigrava igraca, Simonovic ce da pokaze zasto je doveden iz razvojnog tima Bulsa. Onda dolazi Alba, uz vetar navijaca mozda i dobijemo, pa opet krene lozenje kako smo mi neka ekipa, a roster sklepan kao da ga je dete pravilo. I onda ce nas Real vratiti na mesto. Covi ce te napuniti dzepove, a oni ce i dalje da se prave ludi oko Hange i Bjelice.. O pojacanjima, mozda dodje neki prosek cisto da se navijacima zamazu oci..
Z

Zijani

pre 5 meseci

Pa Real svakoga vraća na mesto ne samo nas tako da...ništa strašno izgubiti od Reala,ne kapiram
@

@kimi

pre 5 meseci

...ne znam ko se pravi lud, hanga bi trebalo sledece nedelje da se vrati, bjelica nije vise igrac zvezde. a isti vi koji sada pricate kako je sklepan tim, pre dva meseca ste pricali o osvajanje evrolige i teo i bolomboj su vam bili najveci promasaji. lako je biti general posle bitke. siguran sam da ti prvi ne bi potpisao sabaza.
K

KIMI 85

pre 5 meseci

@@ Prave se ludi oko Hange jer niko nista konkretno ne govori o prirodi njegove povrede niti kada ce se vratiti, niti o tome sto je isao kod drugog lekara za misljenje. Sto se Bjelice tice, odigrao je prijateljsku, slikao se u Zvezdinom dresu, i posle nije igrac Zvezde?! Ja se prvi nisam lozio kad je ekipa sastavljana, jedino sam bio optimistican oko Sabaza. Dovoljno dugo pratim kosarku da znam kakav je igrac Tobi, Jago, Gedraitis, Simonovic, i sa tim imenima ne moze da se napada nikakav fajnal 4, mada bi bilo lakse da Sabaz igra kako zna. Nijednom igracu nije ponudjena ponuda bolja od nase da bi se nazvalo pojacanjem, osim Sabaza. Hanga vise nije igrac sto je bio, Gedraitis je dobar ali druga opcija za krilo. Bolomboj dobar, zasad se jedini pokazao kao pojacanje. Tobi tesko razocarenje, ni za drugog centra nije. Jago evrokup igrac. Simonovica sam pratio jer gledam Bulse od Dzordana. Ni tamo cak nije pravio razliku, ej u razvojnoj ligi?! O ostalim prosek igracima sam pisao ranije. Ovde treba ozbiljan remont da bi se pricalo o nekom fajnal 8..
Z

Zelen

pre 5 meseci

Sine za ovog sto se pravi pametan pa pod jedan Sabazz je najveca rupetina u odbrani i samo ga je dovela nesposobna uprava da bi narod bez mozga nakupovao sezonce, a sto se tice Tea i Bolomboja prosto i jednostavno naravno da niko ne valja kada imas na tabeli 4-9a pogotovo Bolomboj koji je bio treci centar Olimpijakosa a mi ocekujemo da kod nas bude prvi a da imamo neki uspeh, a sto se tice Hange ako se vrati slucajno mozda se vrati posle novaka a mozda ode i na operaciju kolena, znaci jedino nasa nesposobna uprava se ne nada nicemu i čeka da ce joj pasti sa neba a nece dok se drugi evroligaši pojacavaju a oni svake sezone čekaju povredjene igrače u nedogled a rezultati kluba trpe ali se tese bice bolje naredne sezone kao i ti u stilu vazno je učestvovati a najavise Top 8 El minimum ali ajde da varamo narod sa zbrda zdola sklepanom ekipom za tri dana bukvalno,,,,