Luka Vudragović (©KK Crvena zvezda)
Luka Vudragović (©KK Crvena zvezda)

Zvezda potpisala talentovanog 16-godišnjaka

Vreme čitanja: 2min | sre. 03.06.20. | 16:24

Dolazi iz Vizure

Dok pristalice Crvene zvezde s nestrpljenjem iščekuju novosti po pitanju eventualni promena u sastavu i stručnom štabu, sa Malog Kalemegdana stižu vesti o jačanju mlađih kategorija.

Prvo pojačanje crveno-beli su dobili u Luki Vudragoviću, talentovanom kadetu Vizure koji se smatra jednim od najvećih talenata na našim prostorima u generaciji rođenoj 2004. godine. Luka je potpisao višegodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom.

Izabrane vesti

“Uz pravilan razvoj i napredak koji se očekuje od Luke u sezonama koje dolaze, crveno-beli su dobili jednog od najperspektivnijih igrača u Srbiji koga karakteriše odličan šut spolja kao i dobar skok“, stoji u klupskom saopštenju.

Vudragović igra na poziciji beka i reprezentativac je Srbije do 16 godina.

“Mnogo sam srećan što sam potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom, mojim klubom za koji navijam i na čije sam utakmice dolazio od malena. Znam da to mnogi izjavljuju, ali imao sam potrebu da kažem to i kao navijač kluba za koji ću sada igrati. Prvo u mlađim selekcijama. Jasno je da moram da radim puno, da puno treniram, ne zapostavljajući školu koja mi je takođe vrlo važna. Sada je sve na meni“, rekao je Luka Vudragović prilikom zvaničnog potpisa ugovora na Malom Kalemegdanu.

Zvezdina šansa za popravni

Iz Crvene zvezde su poručili da će paralelno sa pripremom seniorskog tima za narednu sezonu raditi i na daljem jačanju mlađih kategorija i to “angažovanjem najtalentovanijih mladih igrača iz naše zemlje koji predstavljaju budućnost srpske košarke“



tagovi

Luka Vudragović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara