Komentari na vest

Zvezda propustila dve prilike za pobedu, Mega posle drame i produžetka na završnom turniru juniorske Evrolige

M

Mrcina

pre oko 1 godinu

Ja ne mogu da verujem da se pljuju momci od 16,17 godina.Pa mali Topić je juče igrao maltene 40 minuta,ne bi bilo normalno da sve pogađa i ne gubi loptu,kad sve ide na njega.Mega i Zvezda su za klasu ispred partizana.
M

MLAĐI

pre oko 1 godinu

Za klasu ispred Partizana po godinama: Drezgić, Plisnić i još nekoliko igrača Partizana su godinu (neki i dve) dana mlađi od vodećih igrača Mege i Zvezde.
j

jtd

pre oko 1 godinu

To sto je neko mladji ne znaci apsolutno nista jer napredak igraca nije ravna uzlazna linija. Nigde nije zapisano da ce taj i taj igrac za dve tri godine biti bolji zato sto je mladji. Uz adekvatan rad i ne racunajuci druge faktore napredak ili individualni plafon zavisi gotovo iskljucivo od talenta a on je ovde prilicno oskudan, i to vrlo upadljivo oskudan. Gledajuci igrace pojedinacno ocigledno je da je topic najveci talenat a da li ce biti i koliko veliki igrac niko ziv ne zna
S

SKAUTiranje

pre oko 1 godinu

Topić za 2 poena 4/12, plus 6 izgubljenih lopti.
Y

Yox

pre oko 1 godinu

Košarka - Igra visokih kostura
D

Drug Jataganac

pre oko 1 godinu

Ne prate oni vise kosarku, od skoro im je fudbal sport #1.
G

Grješiš sinko

pre oko 1 godinu

Silno grješiš. Pratimo mi sve i imamo osnova za to - TITULE. Ruke na uši i tišina! Košarkaška vještačka tvorevino! Ni blizu niste kao što ste bili! Samo se tješite!!!!!!!!!
p

patuljasti zlotvor

pre oko 1 godinu

pa gde nestade taj biser topic sa indeksom od kolko ??
G

Gost555

pre oko 1 godinu

Kad bi smeli i sutra seniori da ih pobede.
s

soichiro

pre oko 1 godinu

Sve forsiranje talenata? Nigde igre sve na individual I kvaliteta par igraca, a ostalo fizicka I odbrana ko na rukometu... Smucilo mi se da gledam... Svuda u mladjim kategorijama je tako, kolektivna igra nista samo silovanje... Pa LeBron I obrva nisu igrali tako na koledzu... Zovite kaliperija da vam objasni kako se pravi od talenata igrac.
P

Plavac

pre oko 1 godinu

U pravu si nije lebron igrao tako na koledžu, jer nije ni isao u njega
@

@Plavac

pre oko 1 godinu

Nisi ni ti, kad ne znaš da se koristi predlog "na" a ne "u".
А

АКИ

pre oko 1 godinu

Звезда ће играти на фајнал фору по позивници вјероватно.Мега је тако прошле год.па ангажовали Ђуришића и Афроцрњу и узели титулу.Мада ове год. нема ефекта.Реалу нико није ни близу.Барсу гази 20 разлике.а и све остале широм Европе . 7 странаца,најбољи Шпански јуниори црње скачу ко луди под кошем.Главни играчи су им млађе 2006 год.али ипак и техника и атлетика далеко изнад осталих.Словенац,Шпанац,Рус,Србин(Бошњаковић) и Афроцрња петорка која меље.
B

Bnm

pre oko 1 godinu

PA I OVDE ISPADOSTE, NE ZNATE KOS DA POGODITE. TIHO SVIRAJ TRUBO HAHAHAHAHA
P

Pirloo

pre oko 1 godinu

Ne ispadaju, odose u Top19 fazu.
R

Realni Arth

pre oko 1 godinu

Da, na tvoju radost ispalismo i tu, a gde ste bili vi? A tek ce da zaboli, Kaoegdan u Junu, živi bili pa videli, i onda tuzan kraj strane tele novele, jer sledi vam raskol, ove godine nema pozivnice, to jest država neće da plati, čeka vas 8 milki poreza i plate, a osvojili nisya niste, pa, da vidimo. Mi barem imamo neke klince koji nadolaze, a sta imate vi, imate Ostojine njive! Pozdrav!
v

vukkajlo

pre oko 1 godinu

Topić je vrhunski talenat, ali mora da ostane na zemlji. Danas dosta loših odluka, uz današnji govor tela koji govori da nije bio 100% na utakmici. Pored njega sem Vukovića i Gačića ostali nisu vredni pomena. U Megi sem Jovića i delimično Mušickog i Đulovića ostalo je vrlo upitno. U svakom slučaju prošlogodišnji polufinalni turnir je bio dosta kvalitetniji.
m

matoriekspert

pre oko 1 godinu

Topić je veliki talenat ali mora da beži odatle ako ne želi da prođe kao Simanić, Rebić, Sani , Radanov, Tejić i još mnogo talentovanih igrača , možda i talentovanijih od njega. Ta sredina je jednostavno nezdrava jer sve zavisi od jednog nesrećnog čoveka i njegovih interesa
o

ok

pre oko 1 godinu

Topic ima roditelje a ne savetodavce preko brda koji su se ukakili od klinca od 17 godina. E vidis oni se ne prezivaju Trifunovic, Tarlac ili Savic. Sa Petrusevim i njegovim novim ugovorom ocekujem okretanje pravoj Zvezdi. Topic ce biti jedan od oslonaca. Zvezda je izrazito srpski klub i srpski igraci su njen put u dominaciju. Mislim da sa sansom Topicu u narednoj sezoni ne treba casiti. Srbija ali i Zvezda ceka pleja od Tea naovamo. Rodio se i treba ga podrzati. Ako nastavi da radi kvalitetno mislim da i Vukovic ima svetlu buducnost. Bezobrazna ambicija radja pobednike. Gacic moze mnogo. Rad na fizikalijama.
P

Pera genije

pre oko 1 godinu

Zvezdin problem je što osim Topića nema više ni jednog igrača koji bi mogao da napravi ozbiljnu razliku. Na celom turniru kriminalan šut i za tri poena i slobodna bacanja, naravno osim Topića. Bekovska linija niti organizacije, niti šuta mali Lučić koji je još kadet je jedina svetla tačka. Radovanović i Avlijaš ništa. Avlijaš baš iz Mege došao onda je sve jasno. Sa unutrašnjom linijom Marković se igrao kako je hteo i sa Gašićem i sa Radulovićem. Stručni štab sa Jorovićem za diskusiju, da Antonić nije održao onih nekoliko tajm auta protiv Koponenovog tima i razigranog Topa pitanje šta bi bilo? Mega nekoliko jako dobrih klinaca Marković, Mušicki, Kroflič, Đulović...
o

ok

pre oko 1 godinu

Prosto ne mogu da verujem koliko Jorovic ne vlada timom. Alo bre ne sme da se trojkom resava utakmica. To je jedno, drugo je da u generaciji nemaju jednog igraca na bekovskim pozicijama koji sem Gagica moze da se bavi kosarkom. Sramota je da plejevi ne mogu da prenesu loptu preko pola. Mali Topic dve klase ispred generacije. Pored njega Gacic ako poradi na fizici i Vukovic takodje fizika odraz i bezobrazlik. Napredovao od prosle sezone ozbiljno. Lucic nije pogodio tablu tokom meca a sutirao zadnji napad. Nema bekovsku tehniku. To je do trenera. Kod Mege Jovic i Markovic koji se previse zamislja. Ne vredi toliko fizika solidna. Djulovic bi mogao uz ozbiljan rad da bude nesto. Ostalo niz decaka koji vole kosarku.
D

DrvoMama

pre oko 1 godinu

Free topic je mvp Ja ne verujem pored dva igraca sa 25+ vi topicu dajte titulu Pa i ovo ste namestili
a

auuu

pre oko 1 godinu

Pa ti provociras na vestima mladjih kategorija pa ti zivot nemas nesreco
a

ahahah

pre oko 1 godinu

Zasto je provokacija??? Ok za najboljeg strelca, ali MVP je uvek dolazio iz sampionske ekipe!
M

Milojko Arsenić

pre oko 1 godinu

Ne pale se oni na ovo
M

Mile led

pre oko 1 godinu

Punii
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Steta, veceras nismo imali srece. Topicu izlazi lopta is obruca 3-4 puta, oni pogadjaju kad najmanje treba... Jos Topic promasuje najbitnije bacanje na utakmici, za pobedu. A u produzetku pravi Jos jednu losu odluku koja se na kraju pokazala krucijalnom, u pretposlednjem napadu, moze da istrci kontru, ali ne, on staje, trosi vreme, a onda umesto na ulaz sutira trojku preko ruke. Promasuje, Mega hvata loptu, pa onda daje kos kos koji ce se ispostaviti kao pobednicki. Decku je bukvalno jednom zadrhtala ruka, jednu pogresnu odluku doneo, na kraju je to ispalo kljucno. Sve to na stranu, decko je fantastican talenat, samo neka nastavi da se razvija. Bravo momci za borbu i trud, i cestitke Megi na prvom mestu na turniru.
S

Slaba odbrana

pre oko 1 godinu

Gosthjk-Znači ništa od njega...
a

abc

pre oko 1 godinu

Čudo nisi dodao da je Partizan kriv za sve i da je čović divan. Polako radiš na komplelsu koji imaš, pozdravljam to
a

a htela je ona krofnu

pre oko 1 godinu

I ACA LUKAS JE NAPUNIO!
o

ok

pre oko 1 godinu

Sto se javljaju mrmoti koje je Zvezda ponizila u medjusobnom duelu. Sramota bre pa vi nemate nijednog klincs iz generacijd vrednkg pomena.
z

zukii

pre oko 1 godinu

juče heroj, danas tragičar
G

Gostkiba

pre oko 1 godinu

To su deca , ne možeš očekivati konstantnost. To je normalan proces razvoja.
s

svedok

pre oko 1 godinu

Skola, velika skola za Topica. Nikad ne resavaj utakmice sutem ako mozes ulazom. Utakmicu je izgubio Jorovic gde mu je bio Vukovic u finisu na klupi. Zavrsva mu pod kosem Misic koji mora mnogo da radi na zagradjivanju nema skok. Osnovno gdo treneri osovinu ekipe je neko drugi kosarkaski obucio. Sta ste radili cele sezone da vam igraci neuko vladsju loptom.