Komentari na vest

Zvezda se sprema za Real, Vildoza na treningu: Teško da će sutra igrati, za dalje ćemo videti

E

EtoNekakoBice

pre preko 1 godinu

Tesko da sa ovim sastavom moze da se pobedi Real. Bekova nema,jedino,ako se Vildoza ili Ivanovic nekako oporave. Martin takodje fali. Sa Nedom i Markovicem tesko se moze cela tekma igrati i protiv MZT,kamoli Reala. Protiv njih igra bar Campazo. Real igra zeznutu kosarku i najlepsu ujedno i zaista nemaju slabog igraca,npr 5-6 beka imaju vrhunska. Nekad i sam ne znam da li je bolje da vodimo kao protiv Barse pola utakmice i sa 14 razlike ili da bude egal,klackalica do kraja,pa sta bude,bude na kraju. Publka je bit,bicu u Hali i voleo bi da kad Real ima napad,da budemo deset puta glasniji i zvuzdicima,nego kad nas igrac zakuca ili kad vodimo. Navijanje bukvalno 40 min treba.
R

Realno ali realno

pre preko 1 godinu

Lagana pobeda od 15 razlike. Nema Real sta da trazi u Bg. Vratice se u Madrid placuci. Petrusev ce staviti Tavaresa u dzep a Musa i Hezonja svakako nemaju pojma niti su nekad dobro odigrali protiv Zvezde. Sve ostalo bi bilo veliko iznenadjenje.
B

BD

pre preko 1 godinu

Momci,silno i motivisano izađite na teren i ZGAZITE TO.
F

FALCO

pre preko 1 godinu

Oslabljeni smo, ali treba igrati jako...biće teško,ali značila bi nam pobeda dosta ..u svakom slučaju treba im vratiti duplom merom ...
p

pamti pa vrati

pre preko 1 godinu

Pionir protiv reala mora da Grmi i da se Trese od navijanja kao nikada pre,da babarogi i njegovoj spanskoj mafiji iz EL vratimo istom merom za kaznu i pokusaj Sabotaze naseg kluba i Kampaca!
G

Gost8444

pre preko 1 godinu

😂 🤡
A

Argentina

pre preko 1 godinu

SVI U PIONIR I STARO I MLADO DA VRATIMO DUSMANIMA ZA KAMPACA SA KAMATOM....
D

Dan123

pre preko 1 godinu

Srecno sutra protiv Reala, a botovima sto komentarisu svaku vest o Partizanu zelim da pronadju svoj mir i probaju da se unormalizuju pre nego sto prolupaju totalno...
D

Dan123

pre preko 1 godinu

Jedno brdo dva univerzuma, na vestima o Partizanu 80% nebojsine sluge...
H

Hocete li...

pre preko 1 godinu

da podplatite i nekoliko kosarkasa Reala, kao sto ste ucinili sa cak trojicom iz Valensije? Hoce li troje biti dovoljno?

kln

pre preko 1 godinu

Aha onda smo i vad podplatili nisam znao
D

DakaCz

pre preko 1 godinu

Potplaticemo isto kao i celu vasu ekipu u prvom istorijskom evropskom evroligaskom derbiju!
N

Nedovic iz ugla...

pre preko 1 godinu

podplatili smo i Nedovica da odelja igokeik iz kornera da vas vise boli i da vise patite...
m

miile

pre preko 1 godinu

Ni Gabrijel Dek ne igra sutra za Real...pa ti mućaćosi baš znaju da uzmu lovu na foru
5

567

pre preko 1 godinu

Bez Vildoze,Kampaca,Ivanovića,Martina,sa formom Bentila i šutevima za tri Nedovića šanse su nam minimalne
O

Ognjen Drinski

pre preko 1 godinu

Tako si pričao i pred Valensiju.
G

Gost Lk

pre preko 1 godinu

Imaš trenutno možda i najboljeg igrača u Evropi i ti komentarišeš njegov šut za tri.On će i bez šuta dati 20 poena,a to trenutno može Lorenco i verovatno više niko,a ako ga krene trojka,niko ga živi ne može sačuvati.
G

Gost1717

pre preko 1 godinu

Ako si ti zvezdaš, ja sam kralj Katara, ili šeik, sta li vec imaju!!! Ne truj ovde..svi mi znamo te podatke, ali uvek verujemo u pobedu! Ne zanosimo se, jer jeste Real sila, ali su nasi Spartanci..bore se i grizu, pa to Bog i nagradi..samo da ih ne stigne umor, jer je smanjen fond igraca..ali smo ponosni na njih uvek, cak i kad izgube! Izgubili smo na taj umor samo od Milana, gde smo se i vratili, ali je Beron ubo onu tesku trojku..dok poraz od Barse je kradja El..pa to svi tako gledamo, jer nije realno da sudija ne vidi liniju, a stoji na 2 m od Mirotica i gleda u njega bas zbog te linije..a i tu je Mirota pogodio tezak i nerealan sut..svaka cast Dusku i momcima..sa skracenom rotacijom i bez pojacanja ide napred i samo cuti i radi..genije, kao i Filip i dr..samo da nam se Luka vrati, on je motor bekovske linije..EL nas minira sve vreme sa sudjenjem, plus sad i sa Kampacom i kaznom, al' neko gore to sve vidi i nadam se da ce nam se to vratiti. Ti, koji se ocigledno grobar, bavi se tvojom legijom stranaca, gde ste sve pokupovali sto moze, cak i mesto u El, a i tretman kod sudija, pa mahom imate domacinsko sudjenje, bez opstrukcija i gresaka protiv vas od strane Bodija i drustva!!! Svi u Pionir i grotlo veceras..plus sto je klub trebalo da podeli svima nama kad dodjemo bele i crvene majice sa ispisom FreeFacu..pa ceo mec da to bude nasa poruka "poštenom" i nezavisnom Marasalu i Bodibondu..ispade Bartolomeu za njih kralj! Srecno nam veceras!
D

DakaCz

pre preko 1 godinu

Mislim da ce sutra Vildosa da igra par minuta,moguce 7-8 i koliko toliko pomogne ekipi.Naravno da nije pametno pozurivati sa povratkom pa da se ne daj Boze iskomplikuje nesto,mnogo nam je bitan igrac a zdravlje je na prvom mestu,svi smo ljudi pre svega.S obzirom na povrede i status Fakua bio bih zadovoljan jednom pobedom u ovom duplom kolu.
K

Kontraš

pre preko 1 godinu

Sto znaci do 27.01. u sastavu ce biti i Ivanovic i Vildoza, fali nam mnogo Martin ali uz ovakvog Petruseva United Nations/Installation u grotlu Pionira dobice po dupetu jos jednu partiju !
r

reb8888

pre preko 1 godinu

...bukvalno to sam i ja pomislio, oni su najkompletnija ekipa i najvise mogu da iskoriscavaju rupe zbog povreda - najbolji centarski tandem, na krilima jabusele, musa, hezonja, dek, hanga ce vrv da igra flastera na nedovicu, ljulj uvek igra dobro protiv zvezde i lako moze da zvekne 4-5 trojki...ako ovo pobedimo nekim cudom, sa oporavljenim igracima ce svaki poraz biti iznenadjenje...
d

d.g.

pre preko 1 godinu

I Hezonja nas trpa gde stigne.

Mr 007

pre preko 1 godinu

To bre macko. Iz teksta se jasno moze zakljuciti da ce Vildoza biti max spreman za 27. januar. U prevodu,🇮🇳🇵🇰💪🤣.
9

9393939

pre preko 1 godinu

Ne svidja se kamerunkama tvoj komentar 😂
L

Lepi Fika

pre preko 1 godinu

80:77
T

TP-1

pre preko 1 godinu

Uh kad bi Vildoza zaigrao makar u cetvrtak protiv Monaka,bilo bi to odlicno. Ako postoji promil opasnosti da se povreda vrati,onda krajnji rok nek bude 27.01...Da zgazimo ove sto su vec F-4 od novembra.
B

Borky10

pre preko 1 godinu

Op op Vildoza spreman da uleti ako bude gusto.
2

222

pre preko 1 godinu

Uf kako bi nam znacio Vildoza pa makar igrao i 10 minuta ali i bez njega imamo sansi jer ova ekipa ima neverovatan karatker.
G

Gost1111

pre preko 1 godinu

Pitanje oce uopste igrati posle svinjarije sa Topicem Sad ce prva Valensija da ih tuzi jer je u protokolu bio igrac FMP-a
S

Sta pricas ti???

pre preko 1 godinu

Kako moze da bude igrac FMP-a ako je ABA liga odbila registraciju????
G

Gost887

pre preko 1 godinu

prvo je prihvatila registraciju a potom je Topić bio u protokolu za Valensiju, zato je ABA naknadno odbila registraciju. Ne mogu da verujem...
S

Stomak

pre preko 1 godinu

Mladi igrači imaju često dvojne licence i mogu da nastupaju u dva različita takmičenja u dve različite ekipe. Problem sa Topićem je što i FMP i Zvezda igraju u Aba ligi, i zbog toga mu je onemogućeno da igra do kraja sezone u Aba. Sa druge strane EL nema nikakve veze sa tim, Topić sad može da igra svaku utakmicu u EL. Znam da je tvoja avangardna želja da se Zvezdi oduzme pobeda velika, ali nema puno dodirnih tačaka sa svetom koji nas okružuje.
S

Salim se naravno

pre preko 1 godinu

Raduljica na Tavaresa
i

ivko svemirko

pre preko 1 godinu

Šteta što nema dekija davidovca da stavi tavaresa u džep kao prošle godine.
p

pg

pre preko 1 godinu

Deki legenda igrao je svaku poziciju i kad su dolazili bitni mecevi tu je bio najbolji.
L

Lazar 1980

pre preko 1 godinu

Ja jedino što mogu da protumačim iz ovog Duškovog ekspozea je da ce se neko od do sad povredjenih vratiti sutra,a Vildoza sigurno spreman za Monako!
Ј

Јосиф

pre preko 1 godinu

Па Вилдоса се врача сутра брате, чим је тренирао са екипом, и билтен биче сутра бољи, јасно ко дан!
G

Gost Lk

pre preko 1 godinu

Vildoza sutra,Kampaco protiv Monaka.

Badzapro

pre preko 1 godinu

Koliko lepih odgovora od strane naseg trenera! Ovo se retko vidja.
d

dexiko

pre preko 1 godinu

Momci samo borbeno pa šta bude.Bio bi zadovoljan 1-1 u ova dva meča protiv reala i monaka.Kada nam zaigraju vildoza,kampaco,ivanović i martin imaćemo mnogo "dublji" tim. NAPRED ZVEZDA💪💪💪
B

B200

pre preko 1 godinu

Kada budemo kompletno miševi će bežati .
D

DS1989

pre preko 1 godinu

Tesko cemo sutra pobediti bez Vildoze a Petrusev ce imati sada najtezi zadatak do kraja EL jer protiv Tavaresa tesko da moze da dominira tako da ne vidim gde imamo prednost jedino ludacko sutersko vece da imamo i da sve ulazi... Raduje sto je na treningu bio Vildoza znaci da ce sledece nedelje verovatno igrati.
А

Аки

pre preko 1 godinu

Петрушев је прошле год.у ЕФЕСУ са не баш великом минутажом дао 17 поена у дуелу против Тавареза.Може Филип против њега.
G

Gost777

pre preko 1 godinu

Tavares je mnoooogo napredovao u prethodnih par sezona, ali ja verujem da Petrusev moze da izdominira ako bude napadao licem Tavaresa kao bek. Jeste ubrzao bpcne kretne i rad nogu Tavares, ali ke Petrusev za njega brzi voz. Takodje, Kuzmic ce dobiti neke minute da, ako nista drugo, malo umori Tavaresa. Slazem se da ce tesko iko da zaustavi dzina, ali ce isto tako on tesko da zaustavi Petruseva i Mitrovica koji mogu da napadaju sa trojke. Hajde da vidimo sta je celavi covek duge kose spremio
W

WhoAmI

pre preko 1 godinu

Strah u vama izmice kontroli😂😂
m

milaneze

pre preko 1 godinu

Jel igra tango argentino sto je za ples potrebno dvoje? Pitam za strinu!
D

Dark22

pre preko 1 godinu

Što jel bi voleo da ti nauči tango. Reci joj da je red podugačak, a kad ti uhvati strinu ima sva da se zarumeni
I

Ivan82

pre preko 1 godinu

Bio je tango i keš pre nekoliko nedelja u Areni, ne sećaš se? Vildoza-Nedović da te potsetim... Upsss bio je i u Pioniru neki dan pre toga,mislim 16 razlike,potseti me možda se tog tanga sećas...
3

30334p

pre preko 1 godinu

Reci strini da si plakao ceo decembar 😂
D

Djape45

pre preko 1 godinu

27.01, to je željeni datum povratka, i za njega i za Džonija
k

kokica 1

pre preko 1 godinu

Aliiii Dzoooni. Verovatno ti je dobar ortak pa ga zoves Dzoni
Đ

Đukin fan

pre preko 1 godinu

Bilo bi jako dobro da ako je naravno oporavljen Vildoza bude u ekipi pa makar i s malom minutazom!!!Veceras je trenirao s ekipom plus suterski trening solo,dakle mogli bi da se nadamo da bude sutra u timu!!!
K

Kews26

pre preko 1 godinu

Za celu sezonu , pobeda u prvom istorijskom Derbiju koji smo čekali decenijama, više nego dovoljno. Ostalo je samo šlag na torti
D

Dark22

pre preko 1 godinu

Brate ne znam što se poklanja tolika pažnja toj pobedi. Bilo je slatko, moram priznati ali na kraju krajeva samo još jedna utakmica u nizu. Bitna je ABA, po mogućnosti da se ponovi tripleta od prošle sezone i što bolji plasman u EL, taj top 8 bi nam legao jer smo sezonu krenuli katastrofalno.
S

Spomenko

pre preko 1 godinu

Koliko bi samo sutra znacio Vildoza.