Komentari na vest

Zvezda verovatno i u Minhenu bez Teodosića

N

Naxel

pre 2 meseca

Osecaju se posledice jos od onog derbija kad mu je Ledej ( da bas taj dobrotvor ) pao na nogu
K

Kup u Nisu

pre 2 meseca

Ali pazi ti samo ko se to ovde busa u grudi zbog samo jednog jedinog top 8 ucesca u zadnjih 20 godina i to pokusavaju sad da prebacuju Zvezdi koje je vec igrala isti taj top 8 u sezoni 2017-18,navijaci kluba iz laktasa koji 13 godina niti jedine,titule,trofeja i EL videli nisu eeej 13 godina covece igrali u cipiripi kupu i bukvalno sanjali titulu,cela Decenija prosla kako nista zivo osvojili nisu i anda se av sazalio na njih i kupio im licencu za EL predprosle sezone da je nezasluzeno igraju,i jos nemaju srama pa se ponose time,i oni takvi nasli nesto da pricaju 10-tostrukom Sampionu ABA lige C.Zvezdi koja u zadnjih 12-13 godina osvojila vise titula i odigrala vise EL nego oni u celoj svojoj istoriji,to je cinjenica!
M

Megaloman

pre 2 meseca

Obično luperdanje po milioniti put. Što više piskara, sve više je ubeđen da je to istina.
K

Kalcopolista

pre 2 meseca

Ovi derbiji sa drzavnim projektom iz laktasa su za Zvezdu i Covica postali Rutina,cak TRI lagane pobede sa pola gasa i osvojen kup lagano ko na treningu i to za samo mesec dana,dzaba im 50mil budzet i panter od 3mil godisnje,sl.sezone se opet vracaju u kup teletabisa na narednih 15 godina isto kao sto su to igrali preko cele zadnje decenije,istorija ce se ponoviti!
Y

Yes sir

pre 2 meseca

Ne znam šta ti uopšte gledaš? Kako možeš da ne vidiš da sve utakmice protiv Partizana igrate kao da je ulog život. Istrcavate na parket kao divlje zveri. Pišeš o rutini, nama? Meni to i imponuje jer dokazuje koliko je velik Partizan. Onako se napaliti na kup bez značaja, praktično revijalnu utakmicu, to možete samo vi, samo protiv nas. Za mene to je patologija, kompleks niže vrednosti. Pišeš o nekakvoj rutini? Dobro.
D

Decenijasi

pre 2 meseca

Ono kad o kosarci pricaju navijaci fuzionisane igokeje koja je jedini klub u celoj Evropi koji jedne jedine titule i EL video nije zadnjih 12-13 punih godina ili ti vise od cele zadnje DECENIJE,i onda navijaci takvog kluba dodju ovde da Zvezdi pricaju nesto o kosarci haha...zaista neprocenjivo!🤣
о

оно кад

pre 2 meseca

ми пуца Човић за Теа и ови утакмицу...
д

дуле савић

pre 2 meseca

поштујем породицу,цркву и професора глуме који воли клинке....
p

patuljasti zlotvor

pre 2 meseca

mog i bez trenera kad je sezona za njih zavrsena
i

izgubili derbi 3x

pre 2 meseca

Rece navijac kluba koji ni sa 30+ mil budzetom vise ni kup da osvoji ne moze a na sve to titulu i EL video nije cak 13 punih godina za redom u zadnjoj deceniji,to treba uvek napominjati!
D

Da podsetim...

pre 2 meseca

A to rece navijac kluba iz laktasa koji sa 40mil budzetomsns i 6mil panterom u zadnje 3 godine osvojio samo JEDAN trofej i cak 2 puta pobegao iz nase lige zbog straha da ne izgubi triplu krunu od Zvezde kao sto je to bio slucaj predprosle sezone!
O

Otvaram oči besplatno

pre 2 meseca

Ako Mozzart bude birao nekad najvećeg buz...ana na komentarima, predlažem kanconjera - Kotunja. A Teu nije potrebno ni da ga brani, ni da ga taj hvali. A izrazi koje neki ovde upotrebljavaju ne priliče normalnoj komunikaciji među ljudima.
b

bolestnebira

pre 2 meseca

Pusta ga...ko zna ko je to, koliko godina ima i kakvih problema...
D

Don Vito Corleone'

pre 2 meseca

E Miloše Miloše, grobare si tri puta u nizu bez podmazivanja... na suvo...
m

metalika moj dobar

pre 2 meseca

a koji ce im ..mislim zasta se to oni bore
R

Repac Plandište

pre 2 meseca

Burazeru pa on ih plodio na jednoj nozi. Au covece pa u pravu su ovi treš pateticari sto vicu ne dozvolimo da Zelimir ode. Ode covek u Toponicu da se smiri. Sa ovim su se složili...
V

Valdano

pre 2 meseca

Jos Djurisic, Dobric,Bobi,Boldvin ili Lorenco Braun ,plus Lazic,Lazarevic,Davidovac,Ristic i to je to.

Mr 007

pre 2 meseca

Uzmi Teo Aba titulu!!!💪
p

patuljasti zlotvor

pre 2 meseca

sta drugo je ostalo ??? a nije dosao zbog domacih trofeja sigurno
E

Eseks

pre 2 meseca

Jovic,teo,Topic,Nedovic,Guduric,Kalinic,Jovic,Geidraitis,Bolomboj,Mitrovic i jos jedno 2 amera...I EL je nasa
H

Hm

pre 2 meseca

Igrace kad bude trebalo, sipace svima, asistencije, donece trofeje, osvojicemo sve....
I

Io sono zvezda - le

pre 2 meseca

Koliko sam video da se zakrpio i zategao jedino za KKP u onom nevažnom kupu. Pogoršao povredu da bi osvojio kup Nedeljka Bilkica. E, šta ti je pusti zvezdas i to u njegovim godinama.
L

Laktasi 2007

pre 2 meseca

A jel to onaj "nevazni kup" za koji vas Avramovic izjavi da nije 3 dana mogao da spava od muke sto vas Covic sa Zvezdom oducio od kosarke,eej sva 3 zadnja derbija ste pogubili i to lagano,za Zvezdu ste postali samo laksi trening i nista vise!
K

Kalabasas

pre 2 meseca

Sto niste zamenili baterije u ovom masazeru pa da odigra bar 10 min. Bez njega ne ide...
V

View

pre 2 meseca

Zvezdino verovatno, znači igraće. C&R

Toto-ko-tunjo

pre 2 meseca

To na osnovu ličnog iskustva i vaših "povreda"? Nego, šta je sa Severinom? Je l' sleteo? Da li su štrckali mlazevi na Tesli?
P

Preža

pre 2 meseca

Tompkinsu isteče ugovor a on ni minuta ne odigra? Ko je bre ovde lud?
T

Topic na Teren

pre 2 meseca

HOCEMO TOPICA NA TERENU,DOSTA VISE LAZI DA JE POVREDJEN,SVI ZNAJU DA GA CUVAJU ZA NBA!
L

Lusiliu

pre 2 meseca

Kako ce decko na teren laterarni i kolateralni ligamenti,4 m pauze ne operisu se ali moras da mirujes...

Toto-ko-tunjo

pre 2 meseca

Mani se Topića. Vidiš da vam uteruje i Teo. Sa pola snage.
G

Gost999

pre 2 meseca

Axaxxaxaxaxaxa.Mi smo najveca komedija od tima na celome svetu.Teo igra kad hoce,Topic se povredio 4 januara i receno je da ce 4 nedelje biti odsutan,prsolo je 8 niko ne zna sta je sa deckom,gde je,sta je.Doveli smo Tompkinsa na mesec dana,bukvalno se ne zna gde se nalazi covek,da li je on uopstevu Srbiji.Najiskrenije se nadam da je ovo poslednja godina Nebojse Covica i da ce nasa Zvezda konacno postati ozbiljan klub
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 2 meseca

Više nije bitno. Mnogo je važnije da bude spreman kada budu utakmice za trofeje. Treba sad da odmori.
I

Istine radi..

pre 2 meseca

To je ocekivano.Nije doveden da igra 30 minuta.Ali je cudno da Topic koji moze sin da mu bude ne moze da se oporavi evo 3 meseca???
G

Gost333

pre 2 meseca

Javi se kad tebi popucaju ligamenti koliko ti je trebalo za potpun oporavak
Z

Zvezda mi je sve

pre 2 meseca

Šteta.. Ovo nam je bila najveća šansa da prvi put u istoriji kluba udjemo u taj top 8 ali biće bolje dogodine. Napred Zvezdo !
t

to isto

pre 2 meseca

rekose 2012 ...
S

Steta

pre 2 meseca

Izgubili smo sve sanse sad i za top24
A

Aca LJotic 89

pre 2 meseca

Dobro sta je tu je sa njim ili bez njega moramo da igramo.
К

Краљ

pre 2 meseca

Мајстор !!!
p

podesen

pre 2 meseca

Sad je valjda svima jasno zasto Virtus sa ovim sto prosipa magiju nije produzio ugovor .
I

Ivke88

pre 2 meseca

Bitno da je vas sam pobedio..
0

015

pre 2 meseca

Skupo nas kostaju njegove dobre igre, jednu odigra pa ga 4 nema al tako ti je to kad mi dovodimo igrace na zalasku karijere.
P

Pobeda u Derbiju. Niš

pre 2 meseca

Kup u Nišu !

VecaBg1971

pre 2 meseca

To je problem kad imas 37 godina pa se povredis, traje mnogo duze a jos je igrao utakmice, nije odmarao koliko je trebao. Realno i ne treba da igra EL, svakako smo bez sansi. Neka ozdravi 100% pa neka se vraca polako do plej ofa Aba lige.
M

Manolas

pre 2 meseca

Sto ima veze ionako su sanse izgubljene davno. Sezona je uspjesna samim tim sto smo ove nasamarali i osvojili trofej.
E

E moj sine

pre 2 meseca

Znas koliko me boli uvo za trofej iz nisa ,daj da uradimo nešto u el više,daj da udjemo u taj top 8 f4 u pm,ako mi je merilo pobediti partizan onda sto igramo uopšte košarku i el
I

Izmaknuce

pre 2 meseca

i 15 mesto...
G

Gost "

pre 2 meseca

Boli Kup , ako i treba. Vama želim da budete bar 10 , a nama ABA ligu...
D

Don Vito Corleone'

pre 2 meseca

Nema ni potrebe da igra, i onako smo se oprostili od EL. Neka on bude 100 posto spreman za završnicu Aba i domaće lige. Doktoreeeee.
W

Westfallen

pre 2 meseca

Sve se vraća sve se plaća. Postoje dve kategorije sportista, prva koji su radnici, i celog života u treningu i druga, koji se šlepaju na talenat (koji poseduju kao i prva kategorija) samo što su uz to neradnici, kojima su pivo i tomous draži od svega. E zato u ovom periodu, prvi i dalje mogu pružati vrhunske partije a drugi su više u bolnici nego na terenu.
@

@west

pre 2 meseca

...sport se uvek gledao i uvek ce se gledati zbog tih koji se "slepaju na talenat". branko lazic je najveci radnik koji postoji i par godina mladji i opet je propustio vise utakmica od teodosica. da ne navodim gomilu igraca u najboljim godinama koji su propustii dobar deo sezone. a neko ko je cele sezone igrao sa onolikom energijom u 37 godina sigurno se nije "slepao".
A

Alex20

pre 2 meseca

A ti pametni jel se setio da napises da je samo jedno leto propustio kroz karijeru na reprezentativna okupljanja,druze 37 godina,ne moze telo da slusa,imas par koji mogu to ostalo je prica za malu deci ili lupetanje kao ovo tvoje.
P

Propustio

pre 2 meseca

2008, 2012, 2013, 2017, 2018, 2019
P

Pst

pre 2 meseca

Pisao pre dva meseca. Igramo El sa jednim plejem. Zbog toga smo pogubili utakmice od svih slabijih od sebe. Jedino smo dobili od tih timova raspali Partizan. Vratiti Uskokovica u klub. Decko sazreo igracki, dete kluba. Radonja sa njim samarao ove sto im drzava sipa u kasu. I sta bi sa KK Ofi. Sto puta postavio pitanje. Sute ovi, tisina.
j

jjjjjj

pre 2 meseca

strasno sa 3 pleja ostasmo na jednog
J

Jaaaaa

pre 2 meseca

Pametno, čuvajte ga za finale ABA lige, od Evrope nema ništa.
S

Sza

pre 2 meseca

Igrač na koga ne možeš da računaš tokom sezone, jbga godine čine svoje.
J

Jaaaaa

pre 2 meseca

Čovek je doveden da igra 10 minuta i to je to, ne znam kome ovde više nešto nije jasno?! Neka se čuva za finale sa grobarima, tu nam je potreban!
Đ

Đukin fan

pre 2 meseca

Nije radjeno s čovekom kako treba,Zvezda nema očigledno valjanu ekipu u štabu ni da spremi igrače a i da radi na oporavku iz povreda!!!Reponja ih očigledno nije valjano kroz pripreme naspanovao i to je to!!!No kad vidimo Belinelija,Ljulja,Ćaća i mnoge druge očigledno ima načina da se i igrači u godinama spreme i nose celu sezonu ekipe!!!Tako je kako je,improvizovanje i vazda snalaženje!!!
@

@Jaaaa

pre 2 meseca

Zato je u paru sa Čovićem izbušio i smenio trenera koji mu je predočio da je broj 2. Pojela ga sujeta.
A

Ahahahaha

pre 2 meseca

Pa ovo je komedija 😂😂😂