Miloš Teodosić (@MN Press)
Miloš Teodosić (@MN Press)

Zvezda verovatno i u Minhenu bez Teodosića

Vreme čitanja: 1min | sre. 28.02.24. | 19:57

Plej crveno-belih i dalje na terapijama zbog povrede zgloba

Nakon kraće pauze u Evroligi, najbolji evropski klubovi ponovo će ukrstiti koplja. Za košarkaše Crvene zvezde biće to duel sa Bajernom u Minhenu (petak, 20.30), a kako stvari stoje, put Nemačke verovatno će ići bez Miloša Teodosića, javlja Sport Klub.

Plej-crveno-belih i dalje je na terapijama zbog povrede zgloba, zbog koje je od večitog derbija u ABA ligi igrao manje nego inače, ali je i pored bolova bio sjajan u finalu Mozzart Kupa Radivoja Koraća u kojem je vodio svoj tim do trijumfa nad Partizan Mozzart Betom (16 poena, 5 skokova, 5 asistencija) i potom dobio MVP priznanje.

Izabrane vesti

U aktuelnoj sezoni Evrolige Teodosić je već propustio tri utakmice, protiv Albe u Berlinu, a Baskonije i Žalgirisa u Beogradu. U sva tri pomenuta meča crveno-beli su izgubili.

Ekipa Janisa Sferopulosa u Minhenu će pokušati da se vrati na pobednički put kada je u pitanju elitno takmičenje, pošto iza sebe ima dva vezana poraza, a četiri u poslednjih pet kola.

Crvena zvezda je trenutno na 16 mestu sa 10 pobeda i 16 poraza, dok je Bajern 14. sa pobedom više, odnosno porazom manje. Pozitivan rezultat u Nemačkoj neophodan je crveno-belima da bi zadržali kakvu takvu nadu da mogu do 10. mesta i drugog kruga takmičenja.


tagovi

KK Crvena zvezdaEvroligaMiloš Teodosić

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara