Komentari na vest

Zvezdina lađa bez kormilara

D

Dakara

pre 3 meseca

E moj Čoviću šta si uradio nama pravim navijačima koji bi bukvalno život dali za našu Zvezdu. Amatersko vodjenje kluba i sklapanje tima u sezoni koja je najverovatnije poslednja da si na čelu kluba. Poštujem svaki osvojeni trofej u proteklih deceniju i više godina, ali tekuća polusezona je potpuni fijasko u svakom pogledu. Da li je morala, opet ponavljam, poslednja sezona na čelu kluba da bude potpuno razočarenje svakog iskrenog navijača i ljubitelja košarke koji iskreno vole Zvezdu??
m

metalika moj dobar

pre 3 meseca

dobro si poceo ..e moj covicu sta si uradio od nase zvezde . A dalje nema veze ...on jednostavno treba da vam vrati klub
V

Videlo se

pre 3 meseca

da su duduci one sezone kad su Ruski timovi izbačeni. Partizan nije igrao ,Bodiroga nije bio tu,otvorilo im se sve i....NIŠTA!
Ф

Ф4 у Берлину

pre 3 meseca

Они годинама бију своје битке са Албом,Асвелом и тим неким четвртим клубом за Ф4.Доведеш два пута Ф4 у Београд, а они се боре од 14. до 18.места...не може ништа на силу,има нешто и у традицији...објаснили су навијачи Макабија.
ц

црно на бело

pre 3 meseca

Фењераши ДЕСЕТ година и сад као недостајао Тео...дајте,молим вас...стара,нова ЦЗ не може у исту реченицу са Европом.Једноставно,чињеница...
O

Ogi Srbija

pre 3 meseca

Zvezda sa duplo manjim budzetom od nas melje sve redom u ABA,a nasa igokea sa cak 35mil naprednim budzetomi i 6mil panterom nikog zivog da pobedi ne moze,Studenti,Mega,Igokea dva,Olimpija...ZVEZDA...itd itd od zadnjih 9 meceva ukupno imamo cak 6 poraza,to je zaista sramota za nas klub sa najvecim budzetom u evropi sto tvrdi da ima "najboljeg trenera" koji u zadnje 3 godine osvojio samo JEDAN trofej od mogucih 10 koji su bili u opticaju i cak dva puta pobegao sa timom iz nase KLS lige,to je cinjenica koju znamo svi!
V

Vladimir82

pre 3 meseca

Decko,jel ti dobro????? Poziri do najblizeg DZ,ljubi te brat
i

igokeasi...

pre 3 meseca

...STA JE BILO U DERBIJU,SKOLOVANJE OD +20 👊🤫 SAD CE TE ISTO PROCI I U ABA!
.

.......

pre 3 meseca

Partizan dobio tvoj klubić 2x u 4 dana. 😘😘😘
d

dodikov...

pre 3 meseca

...privatni klub niti jednu titulu i EL video nije zadnjih 12-13 godina a onda odjednom i preko noci budzet od 40.mil i placanje pantera 3 mil.po sezoni,pa to nema nigde,cak ni u bajkama da napredni milioni tako brzo padaju preko noci iz nemanjine!
O

Otac Makarije

pre 3 meseca

Bivsi prvak Evrope, samo ime je institucija, za razliku od privatnog kluba fmp 2 nebitnog i Evropi totalni anonimus…sluzi za pobede trenutnim “fenjerasima” EL…
b

basketas

pre 3 meseca

Dok za KK Covic igraju kadeti - Teodosic, Bolmboj, Jago, Nejpir, Hanga, Kampazzo, Vildoza, Sofokilis, Vilijams, Perperoglu, Volters, Beron, Loyd, Panter , Obrajnat, Röchesti, Lessor, ..
M

Mile led

pre 3 meseca

Za jednog pantera placenog cak 3.mil po sezoni ili ti ukupno skoro 6.mil za produzetak ugovora sa igokeom na jos dve godine,za sav taj i toliki novac ovde u Srbiji moglo 5 skola i 10 vrtica za decu da se napravi,strasno kako bahato rasipanje snsmiliona u ova najteza vremena gde narod gladuje a deca se lece sms porukama cccc...
K

Kalcopolista

pre 3 meseca

Da nije bilo prvog coveka drzave da nasoj igokei kupi licencu za EL predprosle godine mi je na posteno i na terenu zaradnjeno ne bi igrali jos 60 god,to je cinjenica!
D

Da podsetim...

pre 3 meseca

Košarkaška lopta preskočila je Drinu u dva pravca! Partizan iz Beograda i Igokea iz Aleksandrovca potpisali su juče ugovor o poslovnoj i sportskoj saradnji, kojim će se FUZIONISATI.....Kraj Price!
P

Prava istina

pre 3 meseca

Pa ovako da objasnim ljudima,odete lepo na Google pa kucate: prtizan fuzija igokea,procitate prvih par linkova sto vam izbaci i sve vam odmah bude jasno ko dan koji klub je prvi fuzionisan na ovim prostorima i ne postoji jos od 2007 god! Internet je cudo,pamti pravu istinu i posle skoro 20 godina i ne mozes je izbrisati i poreci nikako ma koliko se trudio!
M

Ma kako

pre 3 meseca

Bez kormila...ma nemoguce,a rekao nam nas idol da napadamo f4.
h

humaka pfc_pfc

pre 3 meseca

Pre pocetka sezone na sav glas od Čovica, preko medija, navijača , NAJBOLJA ZVEZDA U ISTORIJI KLUBA, 100 PUTA PONOVLJENO.. i ako sam jos tad znao i video da je ovo jedan krs od tima koji je slepan preko noci.. Pisao sam ovde da su u pravu da je ovo najbolji tim u istoriji zvezde.. ko neveruje neka pogleda kakva im je istorija, i videce da je ovaj tim mnogo bolji od njihove istorije..
d

dr.Nebojsa

pre 3 meseca

@humska Evo ga javio se navijac Miloradovog privatnog kluba koji jedne jedine titule i EL video nije 13 zadnjih godina ili ti vise od pune zadnje Decenije sto je najveci negativan rekord u celoj evropi bez konkurencije!
B

Bluz Dibidus

pre 3 meseca

Teo najvece pojacanje protivnicke ekipe u zadnjih 10 godina...
s

sa novcem ulozenim u tim

pre 3 meseca

u poredjenju sa ekipama sa manje ili isto pobeda Zvezda je zapravo najlosija...
m

metalika moj dobar

pre 3 meseca

nije jos sve izgubljeno ..ako zarate spanija i italija sa turskom eto sanse
S

Sampioni na cekanju

pre 3 meseca

Ova ti je dobra,onda cekamo rat i francuza i eto nas na vrhu.
M

MNM

pre 3 meseca

Samo Teo da ostane i da ga zdravlje služi meni dovoljno da gledam magiju a manjini je krivo sigurno nego se prave..lako je sa panterom,nanelijem,onim što se ne kupa,milione im dali da ostanu i opet ništa,jedna aba idi bre...Teo je madjija domaća i jedina prava,pa da:))
Г

Групни

pre 3 meseca

прво, честитам на доследности, тако се бодри клуб, тако се воли тим коме нико не може да забрани како ће да се зове, тако се ужива у магијама мађионичара, који ће остати упамћен и по кошу против Шпаније, и по партијама у Европи и по НИЧЕМУ ЗНАЧАЈНОМ за звезду .. (лајк Вилдоза, Кампацо, Нејпир ... наставиће се.. )! друго, мој Партизан кесте унакажен и од Реала и Барсе и Олимпијака и Панате, али брате, никад против Асвела и Албе ... и ето, раздире ме љубомора ! заостали смо у односу на вас, а вела три милиона имамо вишка у буџету додуше, тек први пут за 10 година ваше доминације ! тако да ти је коментар убод за душу ...твоју !
B

Black stena

pre 3 meseca

Samo gledaj ti magiju, a odbranakoju Teo igra je katastrofa....
M

MNM

pre 3 meseca

Volim kad mi odgovore i ne kažu ništa hahahaa Teo je za vas univerzum:)
M

MNM@Black stena

pre 3 meseca

Ma koja odbrana pa ne igraju odbranu takve klase od igrača nigde bukv.ima ko je za odbranu a Teo je madjija kakvu vi nemate,pa da,samo kažem,naravno da uživam kad igra napad kakva odbrana sad,svašta:))
G

Grga Trombon

pre 3 meseca

Ovo je jedan od najrastimovanijih zvezdinih timova ikada a Davidovac je srpski David Copperfield, kako i na sta on uzima 700.000 ojra po sezoni, to je vrhunska magija.
P

Princip

pre 3 meseca

Davidovac odlazi odmah i ne sramoti se više.
E

Eseks

pre 3 meseca

Greska uprave je sto se ocekivalo od veterana da bude nosilac..Desilo se ono sto bi i laik znao,da se veteran preopteretio i povredio..Svaka cast nasem teu al on nikada nije bio poznat po disciplini i sportskom zivotu...Ja nisam strucan za kosarku iako je obozavam pa da predlazem ovde neke igrace za pojacanja,al ocigledno nisu strucni ni ovi iz nase uptave..
i

ivika

pre 3 meseca

Rasipanje Drzavnih para na gomilu sminkera, Bruka, gde zivimo.
D

Don Vito Corleone'

pre 3 meseca

Izgubili ste poverenje navijača, ali nije cela krivica na vama, kriv je onaj koji vas je doveo, koji nas godinama loži o nekom visokom plasmanu. Koji godinama ne zna da selektira ekipu, koji ni sa najvećim budžetom u istoriji Zvezde predhodnih 2-3 godine, ne zna da napravi ekipu koja će igrati F8 ili bar ovaj prošireni plej of. Idi sada na jutarnji program pa kmeči kako nas svi sabotiraju, sve ti znaš a samo ne znaš da napraviš ekipu. Mučno je više gledati KK Zvezdu. Izlapeli Čović i Dozet Mrkela 2. I onda se dobije ovo što sada imamo.
z

zv23

pre 3 meseca

da li zaista mislis da Zvezda ove godine ima budzet za f8??? Slazem se da Covic i Dozet treba da odu,jer i ovo para sto imaju ne koriste na pravi nacin.
D

DrvoMama

pre 3 meseca

Hahaha sada je budzet problem 18mil nije za top8 Pa za sta je
M

Mrs iz Zvezde Covicu

pre 3 meseca

Samo cu reci ovo, kad nas rutinski razbiju dve ubedljivo najlosije ekipe u EL, onda i ne zasluzujemo da igramo u istoj, naprotiv mislim da bi ista bolje bilo i u Evrokupu sa ovom upravom ali najbitnihe je da niko nizasta ne odgovara...
s

samo cu reci

pre 3 meseca

da je Filip plej i fmp bi proigrao..
z

zv23

pre 3 meseca

sa ovakvim ulaganjima,i mesto nam je u eurokupu.Ocito je da nema novca,jer apsolutno niko ko ista zna o kosarci ne bi doveo treceg centra Bajerna kao "pojacanje"..i ne bi umesto najplacenijeg igraca vracao dete sa pozajmice.Nije sramota nemati,sramota je lagati da para ima,ali "eto,nema igraca na trzistu"...da nema igraca ne bi jedan klub dovodio reprezentativca hrvarske,dugogidisnjeg euroligaskog igraca kao treceg pleja..svaka cast Covicu na svemu,ali posto ne moze da obezbedi barem priblizan budzet onom koji partizan ima,treba da se skloni
N

Ne goni me

pre 3 meseca

Iz moga kluba..mrs ti tamo nadji sebi klub pa navijaj.
M

Mile Zeleznik

pre 3 meseca

Mi navijaci fmp-a trebamo i dalje da klicemo nasem covicu postenom, nema veze sto nas tuce ko stigne, mi smo verni sendvičari i to je odlika nas navijaca fmp-a! Top 16 je realnost naseg fmp-a i ponosno nosimo tu titulu u nasu hrvatsku!
n

ne tuce vas

pre 3 meseca

on jevtukao kao gradonacelnik 96 i po kosovu ..sad vam je omigucio da navijste za njegov klub potodicni..dao vam arenu..grejanje..priliku da se lozite..sta hocete vise..da vsm da svoje pare ili diolomu dr mr
r

razmazeno deriste

pre 3 meseca

dao mu tata mercedes on ga razlupo,pa mu taja kupio, ferari on ga razlupo, pa mu tajko doterao helikopter za punoletstvo on i to sje... dokle bre vise ?? drzavo imas li srama i malo ???
p

pajlo

pre 3 meseca

Jago nije za Evroligu.Puno davi loptu,tapka u mestu,a onda donosi odluke na isteku napada(mahom pogresne).Uporno ulazi i biva zalepljen.Sreca sto je ono g.no Nejpir otisao.Teo je trebao ranije da dodje u "klub koji voli" a ne sada kada ima unuke.Nedovic je odavno u krizi.Tobi,Davidovac,Lazarevic i Gilespi za ABA ligu.Rokas,Hanga i Bolomboj su nam najbolji igraci,a u 90% utakmica Mitrovic.Mislim da je Smart promasaj.Laza daje uvek sve od sebe.
Z

Znači

pre 3 meseca

Teod je zvezdin broj 1 tačno je. Ali nemožete sam nema snagu više da vuče, on može da pomaže uleće, ali da vuče namože. Mitrović je drugi posle njega, ali i on je umoran od nemoći ekipe iz sezone u sezonu. Loša selekcija, smena duška najboljeg trenera kojeg su imali ikada. Mnogo loših poteza, gomilanja a sezona gusta za takve greške, ajkule čekaju sa svih strana i komdaju lak plen, što je trenutno takva zvezda. NEMOĆ
P

Pa kako

pre 3 meseca

Alba BERLIN, a Crvena zvezda IDEA ?! Skor 9:3.
A

All Star

pre 3 meseca

Losa selekcija ekipe, promena trenera posle 4 odigranih kola, Nejpirova indolentnost i nezainteresovanost za sve sto se oko njega desava(a predvidjen da bude glavni igrac u ekipi), nadprosecna starost tima, katastrofalna doselekcija usred sezone, nestrucnost sportskog sektora, nedovodjenje pojacanja na vreme... I kada na sve to dodate probleme sa povredama kljucnih igraca tokom najbitnijih meceva u sezoni, pa dobro smo mi i zivi braco i sestre...
1

1980

pre 3 meseca

Jel igra Teodosić derbi?
i

izgubili u derbiju

pre 3 meseca

Ali pazi ti ko se to ovde busa u grudi zbog samo jednog jedinog top 8 ucesca u celoj poslednjoj Deceniji i to pokusavaju sad da prebacuju Zvezdi koje je vec igrala isti taj top 8 u sezoni 2017-18,navijaci kluba iz laktasa koji punih 13 godina jedne jedine,titule,trofeja i EL videli nisu eeej 13 godina covece igrali u cipiripi kupu i bukvalno sanjali titulu,cela Decenija prosla kako nista zivo osvojili nisu i anda se av sazalio na njih i kupio im licencu za EL predprosle sezone da je nezasluzeno igraju,i jos nemaju srama pa se ponose time,i oni takvi nasli nesto da pricaju 10-tostrukom Sampionu ABA lige C.Zvezdi koja u zadnjih 12-13 godina osvojila vise titula i odigrala vise EL nego oni u celoj svojoj istoriji,to treba uvek napominjati!
s

sfa

pre 3 meseca

I dalje si dosadan i monoton. Opismeni se, citaj knjige. Edukuj se malo. Nije lose biti malo pismen.
L

Loznica

pre 3 meseca

Samo nemojte vi o kupovini licence, molim te!!! Priseti se kako ste ušli u EK i EL.
.

.......

pre 3 meseca

Ušli smo među 8 iz prvog pokušaja. Vama krivo šta ćeš. Tolike godine ste sprcali u ništa.
F

Fenjeraši

pre 3 meseca

Otresla vas Alba i Asvel.
Z

Zoki SU

pre 3 meseca

Ufff, jbg.druze ...bas si ono ...kako se kaze ? Nepismen ...Dok je FMP2 osvajao titule, mogao si bar malo da se edukujes, vratis u 5 osnovne i naucis pravilno da srocis dve prosto prosirene ...
m

makiš ada

pre 3 meseca

Tvoj mali klub NIKAD I NIKAD nije igrao f8.To što lažeš sebe i tako se tešiš to je ok,ali NE LAŽI Ostale ljude koji znaju istinu .Tvoj klub je bio 4ti u grupi od 6 timova puta 4 grupe,znači opet plasman od 13-16 mesta.Baš mi te je žao .
S

Slavuj

pre 3 meseca

@ izgubili u derbiju. Zar te nije sram ovakvog komentara? To što si napisao ne bi prošlo ni u vrtiću. Pitam se koliko nikova koristiš , obzirom da se tvoji komentari mogu prepoznati, možda desetak ako ne i više. Koju inteligenciju moraš imati pa napisati kao ste 2018 godine igrali top 8, a Partizan samo prošle godine. Ogromna je to razlika, da u prvoj EL stigneš među osam i tu u majstorici ispadneš od budućeg prvaka, a vaše jedno učešće u top 8 je od 10 pokušaja i tu ste počišćeni od CSKA 3:0. O ostalim glupostima koje pišeš ne vrijedi ni trošiti vrijeme. Stvarno čovječe ili dijete zamisli se kada na svim portalima ostavljaš iste ili slične komentare pod različitim nikovima. Imaš li ti život, radiš li, ideš u školu, imaš porodicu, djecu ili djevojku. Ovo je sport i tu ne bi trebalo da ima mjesta za ovakvu vrstu kompleksa koju ti ozbiljno iskazuješ, da ne upotrijebim težu riječ.
k

kk.Decenija

pre 3 meseca

Ali pazi ti samo kad o kosarci pricaju navijaci fuzionisane igokeje koja je jedini klub u celoj Evropi koji niti jedne jedine titule i EL video nije zadnjih 12-13 punih godina ili ti vise od cele zadnje DECENIJE,i onda oni takvi dodju ovde da Zvezdi pricaju nesto o kosarci haha...zaista neprocenjivo!🤣
i

igokeasi...

pre 3 meseca

...STA BILO U DRRBIJU -20 👊🤫 BICE SAD REPRIZA I U ABA!
.

......

pre 3 meseca

Partizan dobio tvoj klubčić 2x u 4 dana. 😘😘😘
D

Dr.Terzić

pre 3 meseca

Izgubili smo 2-1!
B

Bilo

pre 3 meseca

2:1 za Partizan, Terza zna kako.
O

Odlazi Covicu

pre 3 meseca

Sramota je da nam igra zavisi od Milosa koji ima 37 godina ! Hvala ti Milose i nadam se da ces mozda ostati kao neko sposoban u sportskom sektoru umesto ovih blavora u vidu raznih Dozeta, Covica....
O

Odlazi Zeljko

pre 3 meseca

Jedini si trener u celoj Evropi koji sa 30mil budzetom i 3mil panterom po sezoni u zadnje tri godine koliko je u klubu osvojio samo JEDAN trofej od mogucih 10 koji su bili u opticaju,a jos na sve to cak 2 puta u 3 godine pobegao iz lige zbog straha da ne izgubi triplu krunu od Nebojse ko sto je to bio slucaj predprosle sezone!
C

Covic...

pre 3 meseca

@odlazi ...vam ugasio igokeu i hvala mu do neba na tome i puna podrska!
C

Cova...

pre 3 meseca

...stavio🔒na vasu igokeu!
P

Pa1

pre 3 meseca

Posle svakog poraza kreće pljuvanje po svima. Posle svake pobede - dizanje u nebesa! Nema ništa gluplje od navijača!
G

Gost Rider

pre 3 meseca

Da za Partizan igraju Davidovac,Lazic,Lazarevic,Ilic,Toby,Lazic oni bi se ubili,grobari da vas cujem?Ali jbg vi imate sada lovu i povraca vam se od ovih imena zar ne?
S

Sotir

pre 3 meseca

Cekaaaj bre za tog Davidovca, sekli ste vene da se vrati, i Tobija dali ste 2 mil€!! Za ilica 600 soma a ovi znaju mars na Drini!! I sad vam Parizan kriv?? Bozeee zar nije strucnjak Covic?
Г

Групни

pre 3 meseca

па, поштено, више ми се повраћа од боје њихових дресова, него од њих самих ... него да покушамо да направимо неку паралелу ...Копривица, Ањђушић, Трифуновић, Аврамовић , Смајли ... јесу ли стварно бољи од ваших домаћих ... можда Аврамовић (да није 2/3 сезоне у повреди), можда Смајли ...(да има стабилну главу) ... остали ...ништа бољи ! али, ми имамо ЖОЦА (и сада ви треба да устанете и да се поклоните, а не да ружно скандирате !!!) али, не вреди вама причати, ви сте кошркашки неписмена популација ...
A

Aebre

pre 3 meseca

Pa ti sto si nabrojao su duplo skuplji od Andjušića,Koprivice,Vukčevića,Trifunovića
l

lajkovacPruga

pre 3 meseca

Davidovac kad je resavao derbije i spakovao Ledeja svaku tekmu u dzep, dizali ste ga u nebesa, Ilica ste uzeli iz Laktasa samo da ga mi ne bi uzeli, decko navijac Partizana, Lazarevic kad je zakljucavao Mirotica, Klajburna itd bio je rising star...
R

Realno samo

pre 3 meseca

Pa vi ste ih birali, Davidovac je skuplji i od Smajlija, Jaramaza, Ponitke, tu je negde sa Aleskom, Toby sigurno nije jeftiniji od od Kabokla itd itd
a

arroyo

pre 3 meseca

a ti si sine skroz nepismen, a ne samo košarkaški
b

bingosale76@gmail.com

pre 3 meseca

Ja smem da garantujem da gubimo pol poziciju u Aba,gubimo od komsija sigurno..
A

Aba lig

pre 3 meseca

Ako izgubimo Derbi, pobedicemo u Podgorici
L

Laktasi 2007

pre 3 meseca

@bingosale Tvoj klub iz laktasa sad u ABA ima da prodje isto ko u EL derbiju sa -20 na kraju meca,bice to jos jedan laksi trening za Zvezdu!
d

d. g.

pre 3 meseca

Jago nije organizator igre. Bez Tea nemamo igru. Sa njim u igri čak i Gilespi izgleda pristojno.
B

Bnm

pre 3 meseca

A OVAJ NA SLICI JE KORMILAR?? ZATO VAM I IDE KAKO NE TREBA, A BICE JOS GORE
G

Gost9

pre 3 meseca

Pobeda u nedelju,prvo mesto u aba,prednost domaceg terena,titula(samo polako).
N

NisamGost

pre 3 meseca

Ova nasa crveno-bela ladja ima kormilara. Ali tom kormilaru su bitnija saopstenja,excel tabele i gostovanja po jutarnjem programu ,nego sama ladja. Poslusajte Andjusa zasto nam je kormilar bas taj koji jeste. Nije nesto da preterano verujem tom coveku,ali za tvrdnje koje je izneo na racun kormilara u slucaju da su lazne zaglavio bi tesku robiju.
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 3 meseca

Gilespi ne može da uhvati ritam jer je nema šta ni da uhvati. On čovek prosto ne zna više od ovoga. Bio je treći centar Bajerna. Ne Reala ili Barselona ili na primer Milvokija, lupam. Zvezda može da dovede samo matore igrače, ili one koji izlaze iz teških povreda ili su imali neku povredu koja im je usporila karijeru. I na kraju anonimuse koji se probijaju u evro košarci. Zašto je to tako? To je pitanje za upravu. Ako je ranije budžet bio problem, više nije.
p

pace

pre 3 meseca

pisete o pobedi u milanu a ne kazete da je milano igrao bez mirotica sildsa loa berona
L

LXXII

pre 3 meseca

Botovi, idemo. Tri, cetiri. Svi u glas . . .
e

ejjj

pre 3 meseca

Osvajamo sve, dzaba pljujete. Imamo odlican, skup, talentovan tim, sve ce doci na svoje. Osvajamo sve, i nba!
P

Pedja108

pre 3 meseca

Izuzetno lose dovedeni igraci ove sezone, a predstavljeni kao najjaci ikada. Dovedena su dobra imena, ali mnogi od njih imaju podosta godina za iscrpljujuce borbe. I onda se desavaju povrede. Teo nikada nije bio u ne znam kakvoj kondiciji, vidi se da se trudi, ali godine cine svoje. Na to se nadovezala povreda Topica, Mitrovic je jos rekonvalescent i to je to. PItanje je koliko ce Teo moci da igra i u zavrsnici ABA lige, ali nadam se da ce uskoro Topic da zaigra i bice ipak lakse. Sa Nejpirom je izgubljeno pola sezone. Sad se doveo Smart, njemu opet treba neko vreme da se uigra sa ekipom. Treba zaboraviti EL i uopste razmisljanja o play-offu, a spremati se za uzimanje ABA lige. To je prioritet.
S

Slavuj

pre 3 meseca

Ispade Topić nekakav vrhunski igrač bez koga ne možete, a on do prije mjesec igrao za Megu. On je igrač za rotaciju kada se riješi utakmica jer nije isto igrati u Megi i pumpati ličnu statistiku, jer to menadžer i vlasnik i traži , u odnosu na utakmice EL. Zalizani je uspio sa Jokićem, a koliko njih se vratilo nakon izleta u NBA? Mrzi me da brojim, ali stvarno puno njih je došlo nazad. Gdje vam je Simonović koji je takođe pumpao statistiku dok nisu navarali nekog preko bare, a on ne može igrati ni kod vas? Dakle nije Topić nikakav spasilac vaše sezone, već samo pokazuje koliko ste očajni , kada očekujete da vam dijete spašava sezonu i organizuje igru.
m

mislite o tome

pre 3 meseca

mozda bi i navijaci zvezde trebalo da skandiraju nesto pa bi onda nekome stalo ds zvezda ima kvalitetan tim od pocetka sezone a ne rezerve rezervi ds dolaze?
R

Realno govoreći

pre 3 meseca

Možda. Ali se oni spremaju da, kada se završi, budu heroji'. Kao i 2000, 2012...
Đ

Đeneral Draža

pre 3 meseca

Nema tu šta puno mudrovati, Evroliga je još pre par kola za nas završena, roster je bio sastavljen kako je bio, na žalost čini se da zamene ništa dobro ne obećavaju. Uz to baš mnogo povreda, pitanje je ima li to veze sa godinama, fizičkom spremom ili nečim trećim. Zaista začuđuje podatak da Tobi i Gilespi zajedno imaju 7-8 minuta na terenu, a Bolomboj 35. Trebalo bi se zapitati zašto su oni u ekipi, posebno Gilespi koji je doveden kasnije. I kako to da za nas nema četvorke na tržištu a ovaj iz Turske dobar Olimpijakosu i nije ni skup. Puno pitanja, odgovora nema, Čović kad gostuje na tv gusla svoju priču, novinari em neuki, em neće da postavljaju neugodna pitanja kao i svuda, i tako sve u krug. Ako Zvezda izgubi Derbi u nedelju može se desiti da sezona već sad skroz propadne.
K

Kraljević Marko

pre 3 meseca

Hoće to kada se napravi tim kome je prva violina rekreativni predpenzioner od 40 godina koji uz to ne voli da trenira( i najuri trenera) ali zato umlati po litre viskija dnevnoi dve pakle. Uz to svaku petu utakmicu odigra kako treba i nikada ne znaš kada će da se povredi. Dodaj njemu kilavog Nedovića, apsolutno beskorisnog Davidovc i za EL tragičnog Mitrovića. Pojave poput Lazarevića , Ilića i Simonovića ne treba komentarisati. Tako dobiješ ovo što dobiješ. Ali ne krivim ja njih jer su oni takvi kakvi su godinama unazad i zna se šta od njih možeš da očekuješ. Jedini i isljučivi krivac za ovogodišnje brukanje kao i rekreativno igranje EL unazad deset godina je Čović. Ove godine je nadmašio sebe. Uspešno je skrcao solidan budzet na ove cepanice od igrača. Dok on ne ode nema Zvezdi napretka. Isto važi i za Terzića. Dakle, nadam se svim porazima u EL do kraja pa možda onda doktor-magistar ipak shvati šta znači imati obraz i sam ode. U suprotnom, prvi i jedini cilj svakog Zvezdaša koji voli svoj klub je teranje ove dvojice neznalica ali zato maestralnih lovaca u mutnom.
Z

Znaci

pre 3 meseca

Nisu vise TERZA MADJIJA i doktor NEBOJSA??E ciganijo uvek isti... Niste dzaba zaradili nadimak...
B

Bnm

pre 3 meseca

OVO SI 100% NAPISAO TACNO. JA SAM IZ VALJEVA, ORTAK MI RADI U KAFICU U CENTRU BLIZU STANA OVOG "MADJIONICARA". VERUJ KAD DODJE U VALJEVO, A CESTO JE OVDE OKUPI SE NJEGOVO DRUSTVO, INACE SKUP NADUVANIH LIKOVA KOJI ZAJEDNO NEMAJU 2000 EVRA U DZEPU, NARUCUJE SE SVE IZ SANKA, SAMO VO SE NE PECE NA RAZNJU, OSTALO SVE REDNO. NJEGA NIKO NE PODNOSI U VALJEVU OD KADA JE POCEO DA SARADJUJE SA DRZAVOM I GREBE SE O NJU, DIVCIBARE I POMOC BESPOVRATNA ZA GRADNJU HOTELA NEKOME KO IMA LOVU ZA 20 HOTELA SE NE OPRASTA OVDE!!!!
Г

Групни

pre 3 meseca

теби (свесном) свака част на коментару, а за 90% остале звездашке популације важи:немој тако ! Човић је наша легенда ! он је звезду извукао из булија ! он је прекинуо доминацију Партизана, све то правно и по закону ! он је омогућио 10 година ЕЛ, АБА и националног шампионата ! најбоље екипе су долазиле, створени су Гудурић, Давидовац, Калинић, Топић, Добрић, па и његов син краљ Филип! постигао се рекорд у бројању карата а по уласку навијача у Арену, прошли су грдни новци, а све у циљу развоја физичке културе, брат Ђенка добио пасош, Кампацо остварио највећу зараду, за најмање игре, Нејпир играо епизоду, само епизоду ... откривено је да звезда осим Дулета има непријатеље у (па неким редом): Остоји, Жоцу, Савићу, Бодироги, Јавору, трешњином цвету ! један је Човић ! Небојша Човић, Небојша Човић, Небојша Човић !!!!
v

vidara 34²

pre 3 meseca

ne treba biti strucnjak ..al za sve ovo je uprava kriva..los izbor , a doselekcija je kriminalna ..ocaj u El a i u ABA cemo puci lagano
С

Сале2323

pre 3 meseca

Ко је скаутирао ону цепаницу Гилеспија, може ли се знати?! Нигде није давао више од 4 поена и ти га доведеш да игра Еуролигу?!
O

Ognjen Drinski

pre 3 meseca

Gilespi je tu najmanji problem. Doveden je u januaru , usred EL, kada i nije bilo nekog izbora pa daj šta daš. Mnogo veći problem je ko je doveo Tobigja, Simonovića i Mitrovića. A da ne bi lupao glavu da ti odmah odgovorim: Simonovića i Mitrovića je doveo Čović a Tobija Ivanović. Njih dvojica su skrojila ovaj nakazni roster.
N

NisamGost

pre 3 meseca

Kako je trener sam rekao "Gilespi nije bio prva opcija,ali je jedini hteo da dodje". Pa ti vidi ko smo i sta smo
T

Treba

pre 3 meseca

Sendvic zaraditi,pa udri bato lupaj nadugo i nasiroko-strucnjak mamin.
-

- GLASAJMO -

pre 3 meseca

Ostavke Džajića, Nedimovića, Stojkovića, Terzića, Mrkele, Čovića, Vazure i Kralja +, ostanak za pozicijama -.

Partizan

pre 3 meseca

Sklonite nam Vazuru i Vučelića koji je još uvek tu. Ovi ostali mogu i da ostanu 😉
ц

црно на бело

pre 3 meseca

Стара ЦЗ и ова нова имају резултате у Европи на нивоу статистичке грешке,а већ дуго пратим кошарку...рутинирање Асвела и Албе доказало је да је ЦЗ/ФМП ниво ЕК...10 година рекордних буџета без резултата,куповина два Ф4 кад се завршава на 16.месту довољно говори да је доста и да не иде...
d

dokle cete lagati?

pre 3 meseca

o kojim to rekordnim budzetima vi pisete? koje to igraca osim kampaca je zvezda dovela da je nesto?
D

Derbi pobeda u januaru

pre 3 meseca

Zvezda osvaja ABA LIgu ove sezone i igra Evroligu
@

@dokle cete lagati?

pre 3 meseca

Pa to sto ne dovodite dobre igrace, nego dovedete 15 krseva i novog trenera po sezoni (a nekad i cesce haha) ne znaci da nemate pare. Slazem se da rezultat pokazuje kao da igrate sa najmanjim budzetom u EL, ali to ti jos nesto govori...
f

fffe

pre 3 meseca

Ovo sto Davidovac igra je sramotno zasto to niko ne kaze da igramo bez cetvorke celu sezonu! .Uprava ostavke
J

Junker

pre 3 meseca

Sta se mi vise nerviramo? Ljudi se bave svojim poslom i to je to. Oni zavrse utakmice i izgrle se na kraju i vrte instagrame. Evo nam ga nas Nedovic, slavi sa zenicom rodjendan, Bogu hvala i treba, vozika se porseom, druzi sa bivsim sportistima i manje se potresa nego mi.
Z

Zvezdas.

pre 3 meseca

tacno nazalost
S

Siner Viner

pre 3 meseca

Kamo lepe sreće kad bi to mnogi shvatili pa krenuli da rade na sebi. Ubrzo bi shvatili koliko je sve ovo u suštini nebitno. Sport je odavno biznis i politika, za navijače bi trebalo da predstavlja razonodu, ne povišen pritisak i predinfarktno stanje.
N

Niko123

pre 3 meseca

https://muskarci.rs/kako-profesionalni-sport-unistava-mlade-i-zasto-vlastima-to-odgovara/ Ako dozvoli Mozzart redakcija, preporucujem da svi procitaju.
Z

Znao sam

pre 3 meseca

Pucaju vam stare kosti, gubite od partizana , onda duplo kolo ne znam Al te vaše starudije će da se raspadnu a onda gubite i u podgorici i zvanično se tu vasa sezona završava j učešće u evro ligi
N

Nedović

pre 3 meseca

Možeš da pitaš mene. Znam jedan tim koji je prošle godine imao 4-9 i drugi tim koji je ove godine imao 4-9.
d

dejang12

pre 3 meseca

E moj Janise .. Razumem nisi selektirao ekipu , nema problema , al tvoje vođenje utakmice je sramno. Smart taman uhvati ritam,  izvedes ga.. prošlu utakmicu Smart ne zna gde bije drzis ga 15min, i tako u nedogled . Ko god krene dobro vadis ga , ko srlja samo aplaudiras.  Sve je to lepo ucis srpski dobro veće , hvalja , al gde od svih centara izabra Gilespea. I da samo za tebe nema igraca " koji mogu da donesu kvalitet" , Davidovac je za sve njih neviđeni kvalitet.  Da se ne ljubimo.  Sportski pozdrav.
a

asi

pre 3 meseca

Care,nije da nema top igrača...neće da dođu u tim koji deset godina ima duplo vise poraza nego pobeda u EL. Ne vide perspektivu da budu gubitnici i da srozaju karijeru. Nema CZ ono sto ima Partizan a to je Obradovic. Kada se kaže da je igrač došao zbog Obradovica niko ne kaže da je došao da igra za siću vec da je dosao za istu lovu koju je mogao dobiti od nekog jačeg kluba a Obradović je bio prevaga.Njegovo ime kada se izgovori je sinonim za košarkaški uspeh koliko god vi to mrzeli i to olakšava dolazak dobrih igrača. E to vi nemate,morate prosečnog igrača platiti kao top igrača da bi došao kod vas. A oni top nece ni da dođu,jednostavno imaju uvek ponudu kluba koji se bori za f4.
g

gustav

pre 3 meseca

cekaj, pa zar pre mesec dana Grk nije bio cudotvorac?
k

kikoman

pre 3 meseca

ne ne ne, nije da nema kormilara, nego nema doprinosa vise od pola klupe. Tobi, Gilespi, Davidovac, Lazic, Lazarevic, Mitrovic (ne moze evroliga sa tom konstitucijom bez suta). Nekad neko iskoci malo iz sablona ali generalno doprinos nula! Sinoc je sedam igraca ukupno imalo sedam poena u prvom poluvremenu, sa indeksom 0. Lose sastavljena ekipa, koju godinu vec!?
G

Gost83

pre 3 meseca

Zvezda ima lošeg trenera i loše igrace...plus svake sezone menjaju i trenera i skoro kompletan tim...pa ko može tako nesto da osvoji i igra, Real ima igrace koji po 10 god igraju u klubu a ovde se dovodi i kupuje 'na kilo'...e pa ne moze tako da se radi, kada to shvate mozda nesto i urade u Evropi.
P

P Dragan

pre 3 meseca

Prvo da odgovorim ovom stručnjaku što kaže da svake godine menjamo trenera i igrače , naravno jer Zvezda nemože financiski da isprati ponude drugih klubova za svoje igrače . Tu se ponekad zamažu oči sa nekim koga niko neće kao uspeli smo da ga zadržimo ( Mitrović ,Lazić ,Lazarević ,Kuzmić itd.. ) svako ko je dobio višse od 350 000 € ( domaći igrač) je otišao eto primer Dobriča a stranci preko 500 000 € sem Nejpira koji nas je satro . Drugo što sam hteo reći je da je došlo vreme da kompletan sportski sektor sa Dozetom i skauting službom( ako je uopšte imamo ) dobiju otkaz jer ovo što oni rade je skandal takodje i g. Čovići je polako vreme za penziju jeer prošlo je njegovo vreme.
К

Куре на специјали

pre 3 meseca

Све се мења, само је Лазић константа...Звездин Серхио Љуљ са Али експреса.
A

Arena cela crveno bela.

pre 3 meseca

Pobedite u Derbiju ! Zvezdo zgazi ih sve !
M

MAVERICKS

pre 3 meseca

Bolje i ne zasluzujemo tim koji u doselekciji dovede trecu opciju Bajerna Gilespija za kojeg tvrdim da je na svojoj poziciji jedan od najgorih igraca ne zasluzuje bolje letos imas na dlanu Brendona Dejvisa,Monekea itd dovodi se Raznatovicev otpad koji niko nece tim koji nema jednog CISTOG SUTERA i startnog krilnog centra ne zasluzuje bolje od ovoga to je realnost ovog tima na stranu sto smo matora ekipa i gde se znalo manje vise da ce biti mnogo povreda tokom sezone. Al jbg kod nas prvo Covke pa Misko pa tek onda trener dovode igrace svako pomalo. BOJKOT
S

S druge strane brda

pre 3 meseca

Bogu hvala da je neko od zvezdasa shvatio koliko je Miskov uticaj na sastav. Zasto nije Petruseva vratio vec razigrava igrace bez kluba u Zvezdi!!!!!
С

Стари гробар

pre 3 meseca

Погодио си суштину, клубом неприкосновено управља Човић, не уважавајући ничије мишљење и спрда се са навијачима својим теоријама завере (Партизан, судије, мало пара). С друге стране, Мишко је озбиљно уканалио клуб разигравајући своје играче и онда их прослеђује даље (Петрушев), некада успе, некада не. Мислим да је овде неопходан озбиљан рестарт, ову сезону неће покрити ни евентуално освајање АБА лиге, у шта сумњам.
N

No.1

pre 3 meseca

Čo-Teo-Ned: on ne laže, samo ne govori istinu - on je najbolji, samo što ne igra - oni su najbolji tim, samo ne pobedjuju... P.S. mi smo kkczv, samo smo malo šizofreni!
Z

Zn

pre 3 meseca

Da, dobar naslov, dovedes Nejpira i on podbaci, otpustis ga i pazi sad, ne dovedes nikog😂, tj dovedes posle mesec i nesto momka od 18 godina da ti cupa sezonu, pri tome kome ledja “cuva” igrac od 37 godina koji se naravno povredio u ovom nenormalnom ritmu, a ONDA dovedes igraca koji nikad nije igrao ozbiljnu kosarku i bio u EL. Na sve to i dalje ne znamo ko to odlucuje? NEKA SE KAZE da li je to Covic, trener ili Dozet😂
P

Pera genije

pre 3 meseca

Ako Teo ne bude igrao protiv Partizana mislim da su nam šanse za pobedu baš male? Evidentno je da se u napadu mučimo kad ga nema na terenu. Tako je od starta sezone. Sve se svodi na nekakvo srljanje i totalni izostanak nekog plana igre. Kad se na sve to nadoveže prilično loš% šuta cele sezone dolazimo do toga da smo izgubili tri utakmice koje su morale da se dobiju( Asvel, Baskonija i Alba).
w

webb

pre 3 meseca

ovaj tim je 30 posto slabiji od proslogodisnjeg i sa teom ko je to dozvolio?
S

Sasa 79

pre 3 meseca

Opet ista prica. Ko je dovodio Teodosica (svaka njemu cast na igrama) znao je da ima 37 godina i da su mogle da se ocekuju povrede. Slicna prica za Mitrovica. Od prve utakmice se videlo da Davidovac ne moze da igra cetvorku i da Mitrovica nema ko da zameni. O ostalim "pojacanjima" nije vredno ni komentarisati. Clanak treba da bude usmeren na krivce ali prave, one koji su zaduzeni za sklapanje tima. Pisite o njima, ako smete.
M

MNM

pre 3 meseca

Da je Teo zdrav pobedili bismo poslednje 2 i sve bi bilo onda ubredu..Samo zbog toga što on nije igrao smo izgubili i to je tako,ništa drugo.Nismo imali sreće al nema veze Teo je legenda i sigurno će biti pobeda kad se vrati:))
O

Odlazi Covicu

pre 3 meseca

Ne zanosite se previse i ne lazimo se vise. Porazom u nedelju a zatim i u Podgorici, gubimo i titulu u ABA ligi, sledi nam Evrokup koji je i zasluzio jedini krivac u Zvezdi za sve ove posrtaje, svojim lutanjem i neznanjem, Dr Covic !
p

pitam se

pre 3 meseca

mozda bi i navijaci zvezde trebalo da skandiraju nesto pa bi onda nekome stalo ds zvezda ima kvalitetan tim od pocetka sezone a ne rezerve rezervi ds dolaze?
e

ejjj

pre 3 meseca

mozda bi i navijaci zvezde trebalo da skandiraju nesto pa bi onda nekome stalo ds zvezda ima kvalitetan tim od pocetka sezone a ne rezerve rezervi ds dolaze?
o

ostace pesma i uspomena

pre 3 meseca

Teo, majstore, hvala ti sto si dosao. Ispao si smeker i objasnio j*jarama sa interneta da si ti jedini igrac koji je u ovom momentu veci od Zvezde. Bez tebe se ne moze nigde. Nadam se da ces makar uzeti taj kup sa tvojom Zvezdom, ti si svoje ispunio i vratio se, a Covic ti doveo krseve sa 2 do 5 poena poena u proseku. Volim te brate jer si bio na sipci sa Darkom, sto pijes i pusis, sto te bas briga za sve, pa i takav opet si bolji od svih njih zajedno. I bolje sto nisi igrao protiv Asvela i sinoc, jer bi bilo ono legendarno " Ajmo kuci, j*bite se "
I

I uspomena

pre 3 meseca

Umoran je stari Ciga, znam njegove muke, igrao bi ali lopta ispada iz ruke...
A

ABCDE

pre 3 meseca

Bojkot lesinarima u Zvezdi. Otkaz za Covica,Dozete,N. Ilica,ali odmah. Ako sad navijaci ne iskazu nezadovoljstvo,neka im sve ovo. Ne znam samo kad ce. KK Zvezda se vodi katastrofalno. Klub se cerupa,milioni se iznose iz kluba. Dovode se amateri za silne milione!!!! Kad Covic ode iz Zvezde ni kamen na kamenu nece ostati.
B

Bizon

pre 3 meseca

Kako mozete da oterate vlasnika kluba?
л

лупус

pre 3 meseca

какав је то тим када зависи од једног играча,ма како он добар био...овај тим је направљен на буку,човић окупио "имена,навијачи се примили,купљене су сезонске и крај приче...који озбиљан тим најављује ф4 или чак и титулу пре почетка сезоне,ало бре...да ли смо икада једну сезону завршили без тумбања у тиму и у струци...хвала за све али време је за пензију и неке способније људе..."аба је приоритет због ел која није приоритет" - човићева изрека коју треба да анализира конзилујум... тренутно се осећам као навијач басконије,асвела и сл.,без жара,равнодушан,навијам али без емоција и хвала вам момци што сте ми угасили тај жар
p

pitam se

pre 3 meseca

mozda bi i navijaci zvezde trebalo da skandiraju nesto pa bi onda nekome stalo ds zvezda ima kvalitetan tim od pocetka sezone a ne rezerve rezervi ds dolaze?
P

Parizer

pre 3 meseca

Kako se smorio ovaj junior na slici!?
e

ej bre

pre 3 meseca

Ko je dozvolio da vodja tima bude igrac od 37 godina? to je glavno pitanje, da ti igrac od 37 godina bude najvaznija Karika, jel to veliki budzet?