Komentari na vest

Zvezdina Ognjena zemlja!

I

Idemooo!!!

pre preko 1 godinu

Svaka čast momcima! Ziveo Sveti Duško!!! Covek je od prosecnog tima napravio kaznenu ekspediciju!!!
i

istina

pre preko 1 godinu

Ja sam partizanovac al cestitam zvezdi svaka cast ima odbranu ima akcije,sve bajbolje,a moj partizan glavu gore,Volim partizan
K

KojMoj

pre preko 1 godinu

Bravo Zvezdo samo napred. Žao mi je Miloradoviću ali tvoj partizan je izgubio od Valensije a nije pobedio kao što si napisao. Eh puste želje novinarske.
O

Onako realno za F 4

pre preko 1 godinu

Samo umesto Holanda suspendovanog Daruna Hiliarda i to bi bilo to. Za ovaj tim onda ne bi postojala granica.
h

hmm....

pre preko 1 godinu

imati dva igraca poput Nedovica i Vildoze je neprocenjivo...Ivanica kao njihovu rezervu...tu su dva policajca Stefanovic i Lazic za odbranu,,,,Dobric koji uvek igra dobru odbranu a uvek se moze razgoropaditi u napadu kao veceras...Mitrovica po mom misljenju jednog od najvecih fajtera u evro ligi...Petrusev....Bentli solidni za roster....sta bih menjao....Martina i Kuzmica u paketu za jednog krstenog centra .....i naravno Holanda bez razmisljanja ako na toj poziciji ima slobodnih igraca...to bi bilo to....pa kud puklo da puklo..
С

Срб

pre preko 1 godinu

Одличан ростер. Штета само за повреду Ивановића. Бекови Вилдоза Недовић Марковић, крила Добрић Лазић Холанд, крилни центри Бентил Петрушев, центри Митровић Мартин Кузмић. Са Ивановићем на беку тим за плеј оф.
S

Sale Kg

pre preko 1 godinu

Kako igra naša Zvezda, kako igra Zvezda srpski šampion!
E

E sada..

pre preko 1 godinu

Sada igramo sa timovima sa zacelja pa da malo rascistimo stanje na tabeli..Da se odvoji zito od kukolja
O

Opusteno

pre preko 1 godinu

Sada imamo lakse utakmice jeri gramo sa ovim donjim domom i to treba sve rutinirati lagano..Pa da kupujemo polako karte za F4..
L

Lokki

pre preko 1 godinu

Jel to Partizan pobedio juče? Kod vas vidim na rezultatima da jeste.
G

Gedža sa bre

pre preko 1 godinu

Bravo, i ja primetio. Sto je babi milo, to joj se i snilo...
G

Gost Pera Niš

pre preko 1 godinu

Skeptik Bravo majstore svaka ti se dala
S

SilverSurfer

pre preko 1 godinu

Na koju foru je Virtus šutno 23 bacanja a Zvezda samo tri? Ivanović kaže da su oni igrali čvrsto. Sa ovakvim odnosom bacanja ispada da su igrači Zvezde bili naoružani. Kakav je to kriterijum suđenja?
б

бранкот

pre preko 1 godinu

Требамо тражити да нам доведу Поцека и правог центра.С Душком Ивановићем направити дугорочан уговор и план
m

medeljin

pre preko 1 godinu

Šteta što je ovo u senci zbog fudbala, jer je ovo večeras poezija. Svi do jednog, bravo!
Г

Гост

pre preko 1 godinu

Марковића могу да пљују само људи који површну знају ову игру…
c

cccc

pre preko 1 godinu

Nama samo da bude Dobric na večerašnjem nivou pored Vildose i Nedovica I mi ne treba da brinemo.
I

Ivan8555

pre preko 1 godinu

Ne razumem ljude koji su ilada pljuvali markovica znas da ce poginuti, nema sut ali borben kao i lazic. Ne ce biti legende kluba ali ozbiljni igraci. E sada napokon da vidim da se blok koristi kako treba, ima jos uvek po neli mlitav ali uglavnom je dobar. Ivanovicevo pracenje elipe rano je reci ali ovako citanje igre trenera nisam video. A ona kradja martina u 4 cetvrtini da pogleda pnaj lik da mu nije uzeo i novcanik :)))
n

neshha

pre preko 1 godinu

Za sve "strucnjake" koji uporno pljuju naseg kapitena Lazica-neka uporede vecerasnji ucinak Lundberga i njegovu dosadasnju statistiku!
B

Bandžos

pre preko 1 godinu

Pravi primer za sve,ovako se bori za svoj klub.Bravo Zvezdo,Bravo Duško !!
G

Gos

pre preko 1 godinu

Košarka je naš sport, a fudbalsku reprezentaciju neka trpa ko stigne do vrha dokle god igraju Milenkovići, Lukići, Živkovići, Jovići...
G

Gost Pana

pre preko 1 godinu

Boljeg trenera nismo imali do sada, gospodin Ivanović je najbolji. Svaka mu čast.
G

Gost9

pre preko 1 godinu

Bravo sampioni,napredujemo kao ekipa,bravo Dusko.
G

Gost potez utakmice

pre preko 1 godinu

Bentil u sloku odnese i loptu i Martina.
S

Steva ns

pre preko 1 godinu

Marković je uvek dobar u važnim utakmicama kad je puna hala kad je atmosfera dobra i finale kupa i 18 poena i finale aba sa trojkama i sad ovaj zadnji derbi u odbrani banana panteru a dao je i trojku sad ovo danas 8 skokova od pleja po meni jako zahvalan igrač posebno sa vildozom jer ono što je godinama radio sa teom čuvao mu ledja sad radi vildozi a i potreban nam je kad nema ivanovića moramo imati odličnog pefija.... Idemo dalje još jače u ponedeljak
m

markovicu Odlazi

pre preko 1 godinu

Koji more crni Markovic haha,sta pricas ti covece,pa covek je klasican prevodilac lopte preko centra i nista vise,nadimak mu 'kamena s ramena' jer ne moze pecenog vola da ubode,on Kuzmic i Raduljica ubedljivo Najstariji i Najgori igraci koji su igrali u Zvezdi u zadnjih 10 god najmanje,sanjam taj dan kada ce sva trojica Konacno otici iz kluba!
p

prti

pre preko 1 godinu

@markovicu Odlazi i onda pogledas statistiku i sa Markovicem na terenu koji je dao 2 poena imamo +17. Sedi dole 1 nastavi da pratis bocanje...
B

BD

pre preko 1 godinu

markoviću Odlazi@prijatelju pogledaj obavezno emisiju: "Da sam ja neko".
S

Steva ns

pre preko 1 godinu

@markovicu odlazi... samo me ispravi šta sam netačno rekao od gore navedenog jer nije dobro odigrao navedene utakmice? Mnogo napamet gledaš raduljica prvo mora da zaigra da bi mogao da sudiš o njemu... Vidi se koliko se razumeš kad bi oterao sve igrače koji igraju odbranu predji na hokej možda ti se dopadne
C

Cccc

pre preko 1 godinu

Taj Marković kako je u Zvezdi odigrao je dve solidne utakmice protiv Partizana prošle sezone i večeras. Pa I ćorava koka ubode poneko zrno.
S

Steva ns

pre preko 1 godinu

Ccc @ pa otprilike kad god je bilo najvažnije da si ga pratio ranije znao bi da je on svugde igrao takvu igru a napravio je odličnu karijeru dobra odbrana 3-4 asistencije i 5-6 poena eto danas je i skokove imao a uvek postoje igrači čiji se doprinos ne vidi u statistici tako da isto ko i ovaj gore predji na hokej
O

Ok

pre preko 1 godinu

Mozda si coveka pogodio u emociju. Sto je Mare morao dobro da igra protiv parizai. Prvi put vidim Zvezdu sa dobro izbalansiranim timom i jasnim ulogama igraca na terenu. I za one koji su pljuvali Mareta i Dobrica eto ptoigrali a mogu i bolje. Bice prilike i za one sto su sedeli na klupi. Zvezda ispade prilika za reafirmaciju srpskih igraca. Luka poezija. Retko inteligentan centar. Znajuci sta je prosao kroz karijeru. Fenomen. Bravo majstore. E sad idemo da dobijemo tim pravljen da osvoji EL.
N

NoName 1

pre preko 1 godinu

Da li sutra možemo očekivati dve pobede naših timova? To pitajte Piksija
G

Gosthjk

pre preko 1 godinu

Bravo momci! Nikad nisam ni sumnjao u vas! Samo jako do kraja!
o

ojo

pre preko 1 godinu

Bravo momci i svaka čast, Hvala vam za divno veče
i

il76

pre preko 1 godinu

volim te junacino,kninska kobro!!!
A

Astoria

pre preko 1 godinu

Ovaj meč je dokaz da se bez dobre odbrane ne mogu praviti reztultati u kontinuitetu. Čim je došao Ivanović za trenera, zategao je odbranu, uveo disciplinu i obnovio samopouzdanje kod igrača. Rezultat toga je i ova partija dosadašnje sezone koju je pružio, do sada mahom neprimetni, Ognjen Dobrić. Odlično su odigrali i, sad već standardno odlični, Vildoza, Nedović (dok nije zaradio 3.ličnu), Mitrović, Bentil i Martins dali su doprinos takođe, čak je i Petrušev bio korektan. Jedino mi se i dalje ne dopada kako igra Holand. Viđen je rastanak sa njim, narušava hemiju tima. Zvezda izvela 1/3 slobodnih bacanja, Virtus 20/23, prosto neverovatno! Ali, nije Zvezda ni mogla da izgubi sa ovako dobrim šutem za 2p (68%), kao i odličnim trojkama. Malo su pali u finišu meča, ali to je očekivano. Cenim sve što je uradio Obradović do sada, ali mogao bi nešto da preuzme od Ivanovića kada su u pitanju organizacija i disciplina igre. Jer ono što igra Partizan, u poređenju sa Zvezdom, mi se nikako ne dopada.
S

Storari

pre preko 1 godinu

Holand narusava hemiju tima?? Kako to majke ti?
@

@Storari

pre preko 1 godinu

Holand je nedisciplinovan igrač, divlji igrač za divlje ekipe. Ne igra odbranu, zato ima i slabu minutažu. Ivanović pokušava da ga podredi ekipi, ali ne ide. U polusezoni valja dovesti adekvatnu zamenu za njega. Ionako ne pravi razliku na terenu. Ne pamtim jedan njegov dobar meč u crveno belom dresu. Ispucava se, ne preuzima igrače u odbrani. Obrati malo bolje pažnju na to kako "igra". Slaba vajda od njega, loš izbor. U Bursi je nešto još i pružao, ali to je bio Evrokup nivo.
g

gost777

pre preko 1 godinu

Браво Звездооо!!!
n

nezainteresovan

pre preko 1 godinu

E tako se to radi deco.
С

Слоба

pre preko 1 godinu

Е сад видимо шта значи КВАЛИТЕТАН ТРЕНЕР! Свака част свима, па следећу да одеремо ове што су причали да смо "фењераши" па да они преузиму фењер!
p

paaaaaa

pre preko 1 godinu

preuzeli su vec,ispod nas su
O

Ok

pre preko 1 godinu

Nemoguce da je tim sa zolikim budzetom ispod nas na tabeli. Oni sve smeju sem da kazu da im trener lose radi. Njega smeju samo da tapsu po ramenu dok im on tapse devojke ili sestre po turu. Licemerno pokvareno i zato ih karma ubija. Ali to su njihove nevolje.
0

011.011

pre preko 1 godinu

Da nije bilo opustanja zadnji min sa +17 na +8, i onakvo sudjenje 23-3 bacanja, 20-30 razlike glatko.Sramno sudjenje ima Zvezda u EL, za razliku od partizana.
g

gunnersi

pre preko 1 godinu

Bravo Zvezdooo, bravo momci! Kakva borba, pozrtvovanost, svaka cast. Neverovatna promena koju je doneo novi trener. Mnogo mi je drago zbog toga sto je Dobric eksplodirao konacno i nadam se da ce od sada nastaviti da pruza dobre partije. Ajmo momci dalje, samo jako, samo hrabro! Jos pre sam najavio mogucih 7 u nizu, 4 su ostvarene. Bice pakleno tesko sa Partizanom sledece kolo, ali uz ovakvu borbu mogu i oni pasti.
S

Skeptik

pre preko 1 godinu

Preskocismo kamerunce🤣🤣🤣
C

Centar i Plej

pre preko 1 godinu

JOS DOBROG VISOKOG CENTRA DA DOVEDEMO UMESTO KUZMICA I RADULJICE I NOVOG PLEJA UMESTO MARKOVICA I IMACEMO TIM ZA VELIKA DELA!
R

Rekreativci

pre preko 1 godinu

Kuzmic + Markovic + Raduljica = preko 100 godina ukupno njih trojica! Najstarija 3 igraca u jednom timu i u ABA ligi i u EL sa prosekom(sva trojica) od 3p i 2 skoka po utakmici u toku cele sezone! Od tog nema gore u celoj Evropi!
n

neda11

pre preko 1 godinu

12min, markovicu svaka cast, dobric se polako vraca! Ostaje zal sto je samo ovolika razlika realno je 20razlika bilo ali pobeda je pobeda! Ajmo Srbijaaaaa sad
R

Realno...

pre preko 1 godinu

Au šta radi Duško Ivanović, ovaj niz nema kraja...? Nikada...???
v

v1ad

pre preko 1 godinu

Znas sta je to? To je Nebojsa video da nema vise zajebancije i doveo trenera kome ne moze on da sastavlja tim kao onom prethodnom. Zaigra se Nebojsa tako s vremena na vreme ali je dovoljno pametan da zna kad je vrag odneo salu.
S

Svedok

pre preko 1 godinu

Nije li ti palo na pamet da taj Nebojsa nije imao dovoljno para pa je morao da odradi ovako. Zbog tog Nebojse mnogi nemaju sretno detinjstvo i ne uzimaju prema potrebama jer se kod njih oduvek tako radi. Oni imaju problem sto jedino njemu ne mogu da narede da ga pobede. I gde opet taj Nebojsa bezobrazluk a lepo ljudi sve isllanirali. Lova do krova.
A

Avenger

pre preko 1 godinu

Kontra Virtusa i Dobrić pravi "Guillermo Ochoa" paradu... Neverovatno! Tako nešto čini samo domaći igrač koji oseća klub, dok ga stranci slede u primeru. Bravo
e

ej

pre preko 1 godinu

ole!:D
G

Goxxx902

pre preko 1 godinu

Ideeeeemoooo...Sad nema stajanja!!!! 🔴⚪🔴⚪🔴
p

pa1

pre preko 1 godinu

Bravo Zvezdo!!
K

Kaakaakak

pre preko 1 godinu

Bravo momci, veliko bravo Sefu stručnog staba !!!
К

Кобро

pre preko 1 godinu

Чекамо те од почетка сезоне,браво,легендо!!!
D

DimiDimi

pre preko 1 godinu

IDEMOOOO !!!
A

A sad imarija

pre preko 1 godinu

Bravo Ognjene brate naš ciganski
G

Gost+31

pre preko 1 godinu

Gde je tabela sa pogledamo ko je gde!? Bravo momci, bravo gospodine Ivanoviću!!!! A jednog posebno pozdravljam i čestitam Kobra is back!!!!!!!!!

Stella-Rossa-Di-Belgrado

pre preko 1 godinu

Odavno nisam ovako uzivao u Zvezdinoj igri,bravo za Duska i za igrace,dzabe sudije i dzabe 23 naspram 3 slobodna bacanja,dok neki imaju domacinsko sudjenje i u gostima i kod kuce mi moramo ovako ali sve vidi ovaj od gore jos smo dobili i Dobrica ovu utakmicu.Idemo sledecu jako protiv drzavnog tima! Napred Zvezdo!
1

11223344

pre preko 1 godinu

Вилдоза страшан играч! Ивановић их баш наместио, доделио лепо улоге. Тачно се зна ко шта треба и како да игра.
B

Bojša nebojša

pre preko 1 godinu

On je i selektirao vildosu za zvezdu
G

Gost1234567

pre preko 1 godinu

Ko je to nama ispod nas?
G

Gostio

pre preko 1 godinu

dobro je bar ove slabije protivnike da dobijemo dok imamo dobar raspored.
V

Vasilis

pre preko 1 godinu

Secam se teksta ovde od pre par godina, naslov je glasio "Dobar je". Veceras je bio i vise nego dobar. A sad, napred Orlovi!