Željko Obradović nakon ovacija sa tribina (©Starsport)
Željko Obradović nakon ovacija sa tribina (©Starsport)

Nova utakmica Partizan Mozzart Beta, novi rekord - protiv Barse 20.041 navijač

Vreme čitanja: 1min | uto. 28.03.23. | 20:39

Fantastična podrška za crno-bele

Postavili su u prethodnom kolu Evrolige navijači Partizan Mozzart Beta ovosezonski rekord elitnog takmičenja, pošto su na tribinama Štark Arene izbrojane 20.003 duše. Večeras crno-beli imaju i veću podršku.

Prema zvaničnim podacima utakmicu protiv Barselone sa tribina prati 20,041 navijač! To je šesta najbolja poseta na utakmicama Partizana u Evroligi, a susret sa Blaugranom je ujedno i šesti najgledaniji meč u istoriji elitnog takmičenja.

Izabrane vesti

Još jednom je fantastična atmosfera na tribinama. Velike ovacije dobio je povratnik pred crno-belu publiku Jan Veseli, a onda su se digli šalovi i sve je stalo tokom horske izvedbe navijačke pesme iz grla preko 20.000 ljudi.

U dvorani su svoje mesto zauzeli i bivši fudbaleri Partizana i reprezentativci Srbije Nikola Milenković, Strahinja Pavlović i Dušan Vlahović, a tu je i nekadašnji centar crno-belih i predsednik KS Crne Gore Nikola Peković.

Milenković, Pavlović i Vlahović na utakmici Partizana (Foto: Starsport)Milenković, Pavlović i Vlahović na utakmici Partizana (Foto: Starsport)

Dakle, imaće izabranici Željka Obradoivća veliki vetar u leđa i protiv Barselone, a podsetimo da su Olimpijakos u sličnoj atmosferi savladali 90:75.

Trijumf nad Barselonom značajno bi približio Partizan plasmanu u plej-of, a u slučaju da im na ruku pođu i drugi rezultati, do kraja 31. runde bi mogao i da overi mesto među osam najboljih. Opširnije o tome OVDE.



tagovi

KK PartizanPartizan Mozzart Bet

Obaveštavaj me

KK Partizan
Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara