Ben Bentil i Luka Vildoza (©MN Press)
Ben Bentil i Luka Vildoza (©MN Press)

Vildoza o interesovanju Panatinaikosa: Nije istina, ostao bih u Zvezdi i sledeće sezone, možda i sa Kampacom

Vreme čitanja: 3min | sub. 11.03.23. | 19:29

"Ne zaboravljam da me je Zvezda vratila u život i pomogla mi da postanem ovo što sam sad. Kada sam se vraćao iz NBA bio sam niko, ne bih ovo postao bez kluba", rekao je Argentinac

Pojavile su se priče u grčkim medijima da je Panatinaikos naciljao beka Crvene zvezde Luku Vildozu za narednu sezonu. Argentinac je dobio pregršt poruka posle poraza od velikana iz Atine u 28. kolu Evrolige i ostao u čudu.

Izabrane vesti

"Bili smo u avionu i kad smo sleteli počele su da mi stižu poruke, telefon mi se ‘zapalio’, svi su me pitali za to. Odmah sam pozvao svog agenta, bio je u čudu, prvi put je čuo za to. Normalno je da klubovi prate i gledaju igrače, ništa to nije novo, prate se svi svuda, ali ništa od ovoga nije istina”, rekao je jasno Vildoza za Mondo.

Po ko zna koji put je istakao da se odlično oseća na Malom Kalemegdanu, pa postoji mogućnost da ostane i naredne sezone.

"Sjajno se osećam ovde zaista, život je dobar, volim klub, saigrače. Ne zaboravljam da me je Zvezda vratila u život i pomogla mi da postanem ovo što sam sad. Kada sam se vraćao iz NBA bio sam niko, ne bih ovo postao bez kluba. Da jasno kažem - da, ostao bih i sledeće sezone. Imam i ugovor na još jednu godinu. Naravno niko ne može da zna šta će biti na leto, zavisiće i od rezultata i svega. Videćemo, ali želim da ostanem".

A možda nastavi da pleše tango u tandemu sa Fakundom Kampacom u crveno-belom dresu i posle leta.

"Ja sam ga doveo, ugovor ima i za sledeću sezonu. Nikad se ne zna. Obojici nam se sviđa ovde, lepo nam je. Navijači nam mnogo pomažu, osećamo se kao kod kuće kad vidimo argentinske zastave, čujemo povike ‘Argentina, Argentina’. Ko zna, svašta je moguće", dodao je Vildoza i osvrnuo se na seriju poraza koji su ostavili crveno-bele sa minimalnim šansama za plasman u plej-of.

Šta se desilo u Atini? Zvezda je prestala da igra u poslednjih 15 minuta i PAO je posle velikog preokreta stigao do šokantne pobede.

"Previše smo se opustili, mislili smo da je gotovo, da smo pobedili. Onda su oni počeli da pogađaju, publika se uključila, prestali smo da igramo košarku. Počeli smo da sumnjamo u sebe, primetili su to i naši rivali, sve to su dobri igrači koji će te ubiti ako im daš šansu i baš to se dogodilo".

Alba je neočekivano srušila srpskog i regionalnog šampiona u Beogradu, a onda su izabranici Duška Ivanovića ispustili i devet poena viška na pet mintua do kraja u Minhenu.

"Naš pristup mečevima koji su već viđeni kao dobijeni je bio loš. Kao da smo i mi mislili da je pobeda upisana. Trebalo je da budemo ponizni, strpljiviji. Kad treba da zatvorimo meč, opustimo se. Pogledamo semafor, vidimo da vodimo i onda odugovlačimo u napadima, čekamo da istekne vreme, umesto da igramo svoju igru. Mi smo najbolji kada trčimo, igramo u tranziciji… Kad nema fokusa i odbrane, teško nekoga možemo da pobedimo”, zaključio je Luka Vildoza.


tagovi

KK Crvena zvezdaLuka VildozaFakundo Kampaco

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda
Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara