Najdžel Vilijams Gos i Džanan Musa (©Starsport)
Najdžel Vilijams Gos i Džanan Musa (©Starsport)

Vilijams Gos: Odradili smo strašan posao u Beogradu, ako budemo staloženi i pribrani – možemo do nove pobede

Vreme čitanja: 2min | uto. 09.05.23. | 17:52

Bivši igrač Partizana odigrao bitnu ulogu u dosadašnjem toku plej-of serije

(Od dopisnika Mozzart Sporta iz Madrida)

Košarkaši Partizan Mozzart Beta sutra igraju utakmicu sezone. Sastaju se u Madridu sa Realom, u majstorici četvrtfinalne serije Evrolige. Ko izađe kao pobednik, izboriće vizu za Fajnal for u Kaunasu, što bi bio ogroman uspeh za crno-bele koji su se posle višegodišnje pauze minulog leta vratili na najveću pozornicu.

Izabrane vesti

Dobili su crno-beli prva dva susreta u Španiji, a onda spletom raznih okolnosti izgubili naredna dva kod kuće. Serija se ponovo vratila u Vizink centar, gde je izbila tuča kada su se poslednji put Partizan i Real našli na parketu. Jedan od najzaslužnijih za povratak Kraljevskog kluba je i bivši igrač beogradskog tima, Najdžel Vilijams Gos.

“Uzbuđeni smo zbog pete utakmice, odradili smo strašan posao u Beogradu, dobili dve utakmice. Drago nam je što smo se vratili i radujemo se sutrašnjoj utakmici”, rekao je čovek koji je postigao 22 poena u trećem meču, zaključno sa odlučujućom trojkom.

Posle dva velika trijumfa pred krcatim tribinama Štark Arene, Madriđani dočekuju majstoricu u vrlo dobrom raspoloženju.

“Samopouzdanje je na visokom nivou. Bili smo uvereni i pre treće i četvrte utakmice da možemo do pobeda, a verujemo da možemo do pobede i sutra. Moramo da odradimo prave stvari i tako ćemo imati dobru šansu”.

Šta je ključno u ovakvim, biti ili ne biti utakmicama?

“Moramo da ostanemo staloženi. Utakmica će biti visokog intenziteta, možda bude oscilacija, ali moramo da budem pribrani i održimo fokus kompletnih 40 minuta”.

Upitali su španski novinari Amerikanaca da li je pred Kraljevskim klubom utakmica sezone?

“Bez dileme, na pobedu smo od Fajnal fora. Sjajna prilika i jedva čekamo da istrčimo na teren. Nadamo se odličnoj poseti i punoj dvorani, da nas navijači poguraju ka pobedi”, zaključio je Vilijams Gos.



tagovi

EvroligaKK PartizanPartizan Mozzart BetKK Real MadridNajdžel Vilijams Gos

Obaveštavaj me

Evroliga
KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara