Branko Lazić i Vladimir Jovanović (©Starsport)
Branko Lazić i Vladimir Jovanović (©Starsport)

Vladimir Jovanović: Ne bi bilo dobro da sad igramo najbolju košarku

Vreme čitanja: 2min | pon. 26.09.22. | 15:22

"Verujem da ćemo napredovati svakim danim i biti najbolji kada to bude najpotrebnije", rekao je šef struke Crvene zvezde

Košarkaši Crvene zvezde su spremni za novu sezonu. Ekipa i stručni štab su pretrpeli velike promene, a novi trener Vladimir Jovanović je kompletirao pripreme sa crveno-belima.

Obratio se javnosti posle tradicionalnog fotografisanja i sumirao utiske posle letnjih priprema.

Izabrane vesti

"Završavamo fazu pripremnog perioda i počinjemo da se spremamo za prvu utakmicu u ABA ligi. Znamo kakva su očekivanja i siguran sam da smo spremni da odgovorimo na izazove. Verujem u ovaj tim i stručni štab i zajedno sa klubom ćemo da ti sve od sebe da ispunimo naša i očekivanja navijača. Ići ćemo od utakmice do utakmice, a siguran sam da na kraju dana imamo šta da ponudimo", rekao je Jovanović.

Crveno-beli su ovog leta savladali Dinamik, Kluž, Jenisej, Lokomotivu Kubanj i Peristeri, a pretrpeli poraze od Monaka i Olimpijakosa.

"Potrebno je vreme da se svi naviknemo i da se kockice slože. To je proces, ne ide preko noći. Toga smo svesni i verujemo da će sve biti kako treba. Od sedam utakmica dve smo izgubili, na nekima izgledali dobro na nekima ne. Ali to je pipremni period. Izvukli smo pouke i iz loših momenata. Nisam zabrinut. Ne bi bilo dobro da sad igramo najbolju košarku. Verujem da ćemo napredovati svakim danom i nedeljom i biti najbolji kada to bude najpotrebnije", zaključio je šef stručnog štaba tima sa Malog Kalemengdana.

Kapiten Branko Lazić je spreman za 12. sezonu u crveno-belom.

"Nova sezona i novi tim. Tu je dosta novih igrača, ali ima i poznatih lica. Odradili smo pripreme, za vikend počinje sezona. Odradili smo sve što je potrebno da krenemo kako treba. Ciljevi su isti kao i svih prethodnih sezona i daćemo sve od sebe da ih ostvarimo", rekao je Lazić.


tagovi

KK Crvena zvezdaVladimir JovanovićBranko Lazić

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara