Košarkaši Crvene zvezde i Ognjen Dobrić sa longetom na nozi (©Starsport)
Košarkaši Crvene zvezde i Ognjen Dobrić sa longetom na nozi (©Starsport)

Nedović se oporavio, Dobrić povredio: Nije strašno kao što se mislilo, nadam se da oporavak neće potrajati

Vreme čitanja: 1min | pon. 26.09.22. | 13:42

Košarkaš Crvene zvezde pretrpeo povredu tokom generalne probe sa Olimpijakosom

Košarkaši Crvene zvezde su u dvorani Aleksandar Nikolić imali tradicionalno fotografisanje pred početak sezone u Evroligi. Na "Medija deju" elitnog takmičenja prvotimac Ognjen Dobrić se pojavio sa longetom na nozi.

On je pretrpeo povredu leve noge tokom generalne probe sa Olimpijakosom. Na sreću, kako i sam kaže, povreda nije ozbiljna kao što se u prvih mah mislilo.

Izabrane vesti

"Juče sam odradio magnet, pa smo ustanovili stepen povrede. Nije strašna kao što se u prvi mah mislilo. Ušao sam u proces rehabilitacije oporavka uz tretmane sa fizioterapeutima. Nadam se da neće dugo potrajati", rekao je Dobrić.

Dobra vest je da povreda nije teže prirode, ali je izvesno da će crveno-beli početi sezonu bez reprezentativca Srbije. Još bolja da je Nemanja Nedović probleme sa listom koji je zadobio tokom Evrobasket ostavio iza sebe.

"Oporavio sam se, ali treba da napravim postepen ulazak u trening. Imao sam iskustva sa povredom lista, nije naivna i može da se pogorša", rekao je Nedović.

Srpski šampion u odbranu regionalnog trona kreće već 1. oktobra, kada će u Beogradu ugostiti MZT iz Skoplja. U borbu na međunarodnoj sceni kreće 7. oktobra, kada će gostovati Anadolu Efesu na startu nove takmičarske godine u Evroligi.


tagovi

KK Crvena zvezdaOgnjen Dobrić

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara