Majk Tobi (©KK Crvena zvezda)
Majk Tobi (©KK Crvena zvezda)

ZVANIČNO: Novo pojačanje u reketu, Crvena zvezda dovela i Majka Tobija

Vreme čitanja: 1min | pet. 14.07.23. | 17:42

Peti potpis za crveno-bele ovog leta

Američki centar i reprezentativac Slovenije Majk Tobi novo je pojačanje Crvene zvezde, potvrdio je klub sa Malog Kalemegdana. Ugovor je potpisan na godinu dana.

Očekivali su navijači Šabaza Nejpira, a stigao je Majk Tobi! Još jedan novajlija u reketu i peti potpis Crvene zvezde ovog leta, posle Dejana Davidovca, Marka Simonovića, Miloša Teodosića i Adama Hange.

Izabrane vesti

Majk Tobi je prošlu sezonu proveo u Barseloni, pre toga je četiri godine bio član Valensije, u kojoj je bio i ranije tokom 2017. godine. Takođe je branio boje Tenerifa, a u NBA ligi nastupao je za Šarlot Hornetse.

U profesionalnoj karijeri osvojio je klupski Interkontinentalni kup sa ekipom Tenerifa, a izabran je i za MVP-a. Bio je i prvak Španije sa Valensijom 2017. godine, dok je 2019. takođe sa Slepim miševima podigao trofej u Evrokupu.

“Odlikuje ga za njegovu visinu odličan šut za tri poena, epitet vrlo čvrstog i zahvalnog timskog igrača koji će pomoći Crvenoj zvezdi u reketu, ali i van njega”, stoji u objavi Crvene zvezde.

Crvena zvezda je u saopštenju najavila da se dalje radi na jačanju tima za novu sezonu, tako da bi novi potpisi mogli da se očekuju u narednim danima.



tagovi

Majk TobiKK Crvena zvezdaEvroligaABA ligaKošarkaški transferi

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda
Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara