Krcata dvorana Aleksandar Nikolić tokom utakmice košarkaša Crvene zvezde u Evroligi (©MN Press)
Krcata dvorana Aleksandar Nikolić tokom utakmice košarkaša Crvene zvezde u Evroligi (©MN Press)

Zvezda poziva navijače na poslednju utakmicu pred plej-of: Besplatno na Igokeu

Vreme čitanja: 1min | uto. 19.04.22. | 14:17

Košarkaši Crvene zvezde zavesu na ligaški deo regionalnog prvenstva spuštaju u subotu

Utakmica zaostalog 16. kola ABA lige između Crvene zvezde i Igokee, koja je odložena tokom januara zbog pandemije virusa korona u oba tima, odigraće se u subotu od 13.00 u dvorani Aleksandar Nikolić. Termin koji je neuobičajen, ovoga puta prilagođen je predstojećim praznicima, ističu iz Zvezde.

Klub sa Malog Kalemegdana poziva navijače da dođu u što većem broju, a rešio je i da ih nagradi za vernost.

Izabrane vesti

"KK Crvena zvezda želi da nagradi svoje pristalice za podršku koju su nam pružali tokom regularnog dela sezone, tako što će ulaz na ovu utakmicu biti slobodan", stoji u saopštenju crveno-belih.

Napominje se i da vlasnici sezonskih karata imaju svoja standardna mesta u hali, a svi zainteresovani koji žele da prisustvuju utakmici sa ekipom iz Laktaša, svoje besplatne karte za tribine mogu preuzeti pred početak susreta na blagajni hale, kao i ispred ulaza na tribine.

"Dođite u subotu, pružite podršku crveno belima i provedite prijatan praznični dan u društvu crveno bele porodice", uputila je Zvezda poziv navijačima.

Podsetimo, branilac trona na Jadranu pobedom nad ekipom Budućnosti u Morači minule sedmice obezbedio je prvo mesto na tabeli i prednost domaćeg terena do kraja plej-ofa. U polufinalu regionalne lige ukrstiće koplja sa boljim iz duela Cedevite Olimpije i Igokee.



tagovi

KK Crvena zvezdaIgokea

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara