Aleksa Janković kao omladinac Partizana
Aleksa Janković kao omladinac Partizana

Aleksa Janković ide dobro poznatim putem Partizan - Teleoptik - Voždovac

Vreme čitanja: 1min | pon. 13.01.20. | 11:24

Talentovani ofanzivac crno-belih karijeru nastavlja na Krovu

Voždovac ne planira da menja ono što je dobro: u aktuelnom igračkom kadru važnu ulogu igraju Partizanova deca Jovan Nišić i Strahinja Bošnjak, a od ove zime pridružiće im se Aleksa Janković, ofanzivni vezni, rođen 2000. godine.

Janković je prošao sve mlađe selekcije crno-belih, kao i reprezentacije Srbije, već godinu i po dana bio je na pragu prvog tima Partizana, dok se „kalio“ u dresu Teleoptika. Međutim, pošto nije dobio nagoveštaj da bi ove zime mogao da se nađe među igračima na koje računa Savo Milošević, Janković je u dogovoru s klubom odlučio da je najbolje da promeni sredinu.

Izabrane vesti

A Voždovac se prethodnih godina pokazao kao odlična sredina za mlade igrače, pa bi Janković, koji će sutra verovatno biti predstavljan kao pojačanje Zmajeva, na Krovu trebalo da pokaže da nije bez razloga smatran za jednog od najtalentovanijih igrača Srbije dok je nosio dres mlađih selekcija Partizana.

Voždovac neće crno-belima platiti obeštećenje, ali će imati obavezu, ukoliko proda Jankovića, deo transfera prosledi Partizanu, verovatno 10 odsto.

FOTO: MN PRESS


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara