Čistka u Olimpijakosu: Uroš Đurđević ide posle samo jedne sezone! Na transfer listi još petorica

Vreme čitanja: 2min | uto. 03.04.18. | 11:44

Stranci u nemilosti

Posle samo jedne sezone u Pireju, Uroš Đurđević bi mogao da napusti Olimpijakos!

Srpski napadač nalazi se u grupi igrača za koju grčka štampa uverava da nisu ispunili očekivanja aktuelnog prvaka i listom konstatuje da će na leto biti prodat, iako je krajem avgusta prošle godine potpisao ugovor do juna 2021.

Izabrane vesti

Mediji u Atini prenose da su u Olimpijakosu nezadovoljni kako se bivši špic Partizana pokazao na novom radnom mestu i da izvesno sledi rastanak. Podsetimo, Đurđević je odigrao 28 utakmica, međutim, samo šest u ulozi startera, dao je sedam golova i upisao jednu asistenciju, a učinak bi mu verovatno bio plodonosniji da se na klupi zadržao Besnik Hasi, koji ga je doveo na Karaiksakis, da bi u međuvremenu promenio još dvojicu trenera (Takis Lemons i Oskar Garsija).

Osim Đurđevića, izvesno je da će Olimpijakos napustiti Belgijanac Ođiđa Ofoe i Brazilac Seba. Obojici je rečeno da klub na njih više ne računa, neće igrati do kraja sezone i treniraće odvojeno od ekipe, što je jedna u sklopu radiklanih mera gazde Vangelisa Marinakisa. A a transfer listi će se naći još španski defanzivac Alberto Botia i belgijski štoper Bjorn Engels. Nezadovoljan situacijom u klubu transfer je zatražio Norvežanin Omar Elabdelaui. On bi da u Premijer ligu...

Grci uveravaju da su u ovom trenutku za narednu sezonu sigurni samo golman Silvio Proto, Senegalac Pape Sise, iranski napadač Karim Ansarifard od stranaca, odnosno Grci Leonardo Kutris i Panajotos Takidis.

Sve je posledica velikog bodovnog zaostaka i izvesnog gubitka titule posle sedam vezanih kruna.

FOTO: Action images


tagovi

Uroš Đurđević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara