Humanitarni tiket u podne: Nemanja Dimitrijević tipuje za lečenje devojčice Sofije Kovačević

Vreme čitanja: 5min | čet. 30.04.20. | 07:12

Paraolimpijski bacač koplja simulacijama pojačava ukupnu kvotu

Svi se slažemo da su istrajnost i plemenitost vrhunske vrline koje pomažu u svim aspektima života. Naravno, sport i klađenje nisu izuzeti, što je osnovna misao s kojom započinjemo tipovanje u današnjem “Humanitarnom tiketu u podne” kojim kormilari Nemanja Dimitrijević, paraolimpijski bacač koplja koji svom snagom želi da pomogne lečenje male Sofije Kovačević koja boluje od cerebralne paralize. Njen put nije bio lak, zna to dobro Nemanja koji za dobro male heroine odvaja na stranu kvotu 21,63, odnosno potencijalni dobitak od 216.300 dinara.

Nije birao! Igrao je sve ono što se moglo izvući iz inače oskudne sportske ponude, što znači da naš današnji gost poseduje onaj kladilački elan koj se savetuje svakom igraču MOZZART sveta. A, po nejgovom je:”Nema loše ponude, već samo lenjih igrača”

Izabrane vesti

Popričaćemo o našem bacaču koplja nešto kasnije, ali prvo da tipujemo. Krećemo od tajvanske košarke, odnosno plej – of meča JULON – TAJVAN BER. Gostujući Tajvan Ber je u prilici da izjednači na 3:3 u finalnoj seriji. Medvedi su u petoj utakmici slavili sa 81:99, podigli se nakon dva vezana poraza, pa Julonu neće biti lako da ih zadrži zaigraju li kao na prethodnoj utakmici.  Moglo bi da bude napeto, odnosno može se očekibati natezanje timova, pa generalni savet glasi da je pametno pogledati ponuđene margine, odnosno odabrati tip koji se tiče broja poena.

„Igram dvojku“, reče naš današnji gost, ponos Srbije, odnosno momak koji apeluje na sve ljude dobre volje da pomognu Sofiji slanjem SMS poruke sa sadržajem 537 na broj 3030, ili uplatom na dinarski račun broj 160-516412-27.

Sledeća utakmica na njegovom tiketu vodi nas do beloruskih rezervista. Tražimo dobitnu kombinaciju za utakmicu ENERGETIK M II – SMOLEVIČI II. Do sedmog kola rezervisti Smolevičija imaju tek tri poraza. Da nisu vezali tri uzastopna rekli bi da su polovični. Dankle, ju njihovim redovima došlo je do zastoja koji će drugi tim Energetika BGU pokušati da iskoristi kako bi popravio skor od samo jedne pobede i dva remija od početka šampionata. Na osnvu do sada prikazanog na ovom meču teško da će biti malo golova. Uostalom, drugi tim Smolevičija na poslednjih pet utakmica samo jednom nije doneo 4+ igru.

“Kombinujem 1X&3+”, smelo će naš gost.

Prelazimo na Turkmenistan, odnosno na utakmicu ALTIN ASIR – AHAL. Četiri utakmice, isto toliko pobeda, ali i gol razlika od 8:0 stoje na stanju Ahala. Zbilja dobro, odnosno odlično uoči gostovanja Altin Asiru koji ima tri remija i jednu pobedu. Dakle, tvrd orah je tim domaćina ka koga naleće najbolja ekipa u Turkmenistanu. Biće ovo velika borba dve ekipe s velikom željom Altin Asira da se dokaže pred timom koji ih je u novembru tukao sa 3:1.

“Rekao bih UG 2-3”

Slede MOZZART simulacije! Šta su one zapravo? DONELI SMO ODLUKU da se najjače evropske fudbalske lige uprkos pandemijskom embargu nastavljaju da se igraju. Tako je barem kada je reč o Mozzartovoj ponudi. Sada možete da se kladite na simulaciju mečeva koji su preostali da se igraju u stvarnosti. Rezultat i kretanje događaja na meču su simulirani i predstavljaju neki od 50.000 već odigranih pravih fudbalskih mečeva. Na primer, kladite se na meč između Juventusa i Lacija, a podaci su sa meča Vest Hem – Arsenal od pre dve godine. Tako stoje stvari, a naš gost na stranu odvaja dva para iz ove lepeze igara.

Prvo razmatra tip za meč SPARTA (SIM) – FAJENORD (SIM). Šta očekuje od Holanđana?

„MOZZART šansu KI2 V pp2”, reče naš slabovidi, a ipak jako uspešni bacač koplja.

Za kraj, odigrao je simulacioni par iz Serije A, baveći de utakmicom VERONA (SIM) – NAPOLI (SIM).

„Ovde ću ići sa GG3+“, taključuje mladi sportista rođen 1992. godine.

Ovako Nemanja Dimitrijević govori o sebi:” Sportista sam paraatletske reprezentacije Srbije. Moja disciplina je bacanje koplja F13. Slabovida sam osoba, pa sam se tako i uključio u paraolimpijski sport 2012. godine. Od tada je to postao moj posao. Prvi veliki uspeh sam ostvario na SP 2015. godine u Dohi gde sam osvojio bronzu. Od tada ređala su se odličija… Prvo bronza sa Paraolimpijskih igara u Riju 2016, i po bronza sa EP 2016. u Grosetu i 2018. u Berlinu”.

Sjajno, nema šta, a mi mu još jedanput zahvaljujemo na trudu i istrajnosti. Za kraj, Nemanja Dimitrijević izrazio je zadovoljstvo zbog učešća u našoj velikoj akciji. Stegnimo mu palčece u nadi da ćemo upisati dodatni plus u najjačoj akciji plemenitog klađenja. Treba da znate, da niko i nigde, do MOZZART-a ništa slično u kladilačkom smislu ni ne pokušava! Zato vas pitamo, da li znate da je tiket našeg bacača koplja 1.421 po redu? Tačno toliko trajemo, zato imajte na umu, da je vaša omiljena kladionica svuda i uvek s vama, ma gde da ste.

Ova i slične MOZZART akcije inspirisale su i našeg Nemanju Dimitrijevića na igračku ofanzivu, za šta mu sleduje veliki aplauz kojim pozdravljamo redovno tipovanje za institucije preko Drine.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Nemanja Dimitrijević će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak će proslediti na adresu . Doma za decu i omladinu bez roditeljskog staranja „Rada Vranješević”, Banja Luka. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 21,63, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

*  Takođe, analiza ponude mečeva bila je aktuelna u momentu objavljivanja rubrike. U slučaju da neki od događaja u međuvremenu bude odložen zbog aktuelne situacije vezane za proglašenu pandemiju koronavirusa, po pravilima igre na tiketima odigranim pre otkazivanja meča računaće se kvota 1,00 ukoliko utakmica ne bude održana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. 
Sve informacije o pravilima MOZZART igara pogledajte OVDE!

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar Mozzartove onlajn ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mestu, gde morate da obavite mnogo više koraka da biste se opkladili, preko sajta ili aplikacije mozzartbet.com samo u ŠEST koraka obavićete sve što je neophodno da bi igra počela. Detaljno uputstvo pogledajte OVDE!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara