Humanitarni tiket u podne: Nemanja Gojković tipuje za Anđelinu Veselinović

Vreme čitanja: 5min | sre. 16.09.20. | 11:32

Nekadašnji kapiten Metaloplastike sada član izraelskog kluba Bnei Herclija u Parizu očekuje četiri i više golova

San svakog srpskog rukometaša je da tokom karijere ponese dres proslavljenog rukometnog kluba iz Šapca. Makar bi tako trebalo da bude jer je Metaloplastika dvostruki prvak Evrope, sedmostruki prvak države, četvorostruki osvajač pehara u kupu Jugoslavije i jednom pobednik kupa Srbije. Igračke veličine koje su proslavile Metaloplastiku bili su: Isaković, Vuković, Vujović, Mrkonja, Portner, Cvetković, Bašić, Rašić… ali i trenerske Stanković, Fajfrić, Hasanefendić, Živković, Pavlović…

Velika ljubav našeg današnjeg plemenitog kladioca bila je košarka koju je igrao rekreativno. Jednog dana igrajući basket video je Nikolu Jekovića koji je sa dečacima postavljao mreže na golove za rukomet. Poželeo je da oproba i taj sport koji je postao životni poziv Nemanje Gojkovića. Igrao je za ateničku Mladost, Slogu iz Požege, Proleter iz Zrenjanina i dve i po godine za šabačku Metaloplastiku. Novi ugovor parafirao je na jednu sezonu sa izraelskim klubom Bnei Herclija ( Bnei Herzliya).

Izabrane vesti

“Još sam u karantinu i nemam sve informacije u vezi sa ligom, klubom, ambicijama... Za nekoliko dana ću se pridružiti ekipi pa ću imati više konkretnih saznanja. Liga bi trebalo da počne 11. oktobra, ali postoji neizvesnost zbog korone. Za Mozzartov humanitarni tiket uvek sam raspoložen. Zadovoljstvo mi je da odigram dobrotvorni listić, a potencijalni dobitak usmeravam za Anđelinu Veselinović”, poručuje iz Izraela Nemanja Gojković uz opasku da u Izraelu igraju i srpski rukometaši Veljko Davidović i Stefan Šaponjić.

Uzornom srpskom sportisti Nemanji Gojkoviću ispunjen je deo rukometnog sna. Dve i po godine bio je član Metaloplastike, igrao je na poziciji levog odnosno srednjeg beka, bio kapiten tima. Pred njim su novi izazovi, a odlučan je da sastavi dobitnu humanitarnu kombinaciju i tako se priključi Vanji Savić koja je sinoć postala 213. dobitnica u MOZZARTOVOM Humanitarnom tiketu u podne.

Prva utakmica je iz kvalifikacija za Ligu šampiona, FERENCVAROŠ – DINAMO ZAGREB. Pozitivan niz Mađara traje već na 13 mečeva. Poslednja pobeda je sa 5:0. Modri su dobili Bile, a pored Hajduka imaju pozitivne ishode na još sedam mečeva. U dva ranija okršaja Dinamo je jednom slavio sa 4:0, a jednom je bilo 1:1.

“Od dva do četiri gola”.

U košarci naš dobrotvorni kladilac navija za čačanski Borac, u fudbalu za Bajern iz Minhena, a sada se usmerava na meč MAKABI T.A. – DINAMO BREST. Izraelci imaju samo dva poraza na poslednjih deset mečeva. Belorusi su uknjižili tri poslednje pobede. Boljeg iz ovog okršaja dočekuje Salzburg.

“Gol, gol”.

Nemanja se seća mnogih utakmica, naročito onih koje je igrao kao dečak. Međutim, kao senior izdvaja prvi nastup za reprezentaciju Srbije na Mediteranskim igrama u Taragoni. Sad nas vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope, B36 TORŠAVN – TNS. Klub sa Farskih ostrva ima dva poraza na poslednjih 10 utakmica. Primetan je veliki broj golova na pomenutim mečevima. Na jednom je palo čak devet. Isto se može konstatovati za goste koji imaju i dve pobede u međusobnim mečevima.

“Tri plus”.

Srpski rukometaš u životu je miran, povučen, tih, ali na terenu je druga priča. Uvek je imao nemački pristup, red, rad i disciplina. Švajcarski precizno vodi nas do Danske, MIDTJILEND – JANG BOJS. Slavija iz Praga je naredni rival jednoj od ove dve ekipe. Danci su nakon tri pobede i remija doživeli poraz u poslednjem meču. Čak jedanaest trijumfa imaju Švajcarci. Domaći su jednom pobedili rivale sa 2:0, ali su i izgubili sa 3:0.

“Koristim Mozzart šansu, gol, gol u prvom ili isto to u drugom poluvremenu”.

Današnji dobrotvorni listić zaključujemo u Francuskoj, PSŽ – MEC. Ko će od dva rivala uknjižiti prve bodove ili će to uraditi oba tima. Parižani su razočarali na startu, imaju dva minimalna poraza. Lil i Monako su dobili Mec sa po 1:0. Međusobni skor kaže 23:5:6, uz najubeljiviju pobedu Parižana sa 5:0.

“Četiri plus”, konstatuje Gojković koji poziva ljude koji su u prilici da pomognu i Anđelini Veselinović (2018).

Anđelina je rođena sa 1,8 kilograma i 42 centimetra i već u samom startu je postavljena dijagnoza F83, što znači disharmoničan razvoj, tačnije zaostajanje ili odskakanje u razvoju. Imala je i problem sa bubrezima, koji su se nakon šest meseci razvili i sada rade 45 – 55 procenata. Ona ni danas ne može da sedi, niti hoda. Anđelini su neophodna sredstva za rehabilitacije u banjskim uslovima, fizioterapije, rad sa logopedom, kontrolne preglede, medikamente, operacije, kao i za smeštaj u toku rehabilitacija van mesta stanovanja.

Pomozimo Anđelini!

Upišimo 860 i pošaljimo SMS na 3030

Uplatom na dinarski račun: 160 – 6000000732599 – 78

Uplatom na devizni račun: 160600000073291503

IBAN: RS35160600000073291503

U sledećim redovima MOZZARTOVOG gosta upoznajemo sa našim društveno odgovornim poslovanjem i “Humanitarnim tiketom u podne”.

Kompanija je kroz “Humanitarni tiket u podne” donirala 16.299.489 dinara. Fudbaler Mirko Milikić postao je 55. plemeniti kladilac sa dobitkom od preko 100.000 dinara. Komentator i voditelj Smiljan Banjac je 211. plemeniti dobitnik, a 212. uspešni kladilac je bivši selektor Mladen Krstajić sa sjajnim dobitkom od 247.100 dinara. Vanja Savić je ostvarila dobrotvorni dobitak od 162.700 dinara.

MOZZART je u akciji “Sto terena za jednu igru” obnovio i svečano otvorio tačno 84. košarkaška terena. U 2019. godini u čast legendarnog Slobodana Pive Ivkovića otvoreno je igralište u Beogradu, a u Kruševcu otvoren je obnovljeni teren za fudbal, košarku i rukomet. U naselju Stepa Stepanović otvaren je renovirani teren “Željko Rebrača”. Bili smo i generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige, KK Borca… Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan…U sklopu svog društveno odgovornog poslovanja Mozzart je donirao deset najsavremenijih respiratora za ukupnih 200.000 evra. Izdvojena su sredstva za pomoć bolnicama 150.000 i penzionerima, 100.000 evra, a poslednja akcija je donacija svežeg voća i vitaminskih sokova, 40 tona, za naše preopterećene zdravstvene radnike.

Naš 843. poznati gost, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio je humanitarni tiket za fantastičnih 823.600 dinara. Ivica je potencijalni dobitak usmerio ka Udruženju roditelja mališana obolelih od malignih bolesti ZVONČICA.

Podsećamo na MOZZARTOVE plemenite kladioce, u “Humanitarnom tiketu u podne”, sa iznosima od preko 100.000 dinara. Među 56 dobitnika su Emir Kusturica, Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević, Slavoljub Krnjinac, Mirko Milikić i Mladen Krstajić.

Obaveštenje važno za Republiku Srpsku! 

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran i za Dom za lica sa invaliditetom, Višegrad. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

PIŠU: Đurđe MEČANIN i Miloš MILIĆ

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara