Humanitarni tiket u podne: Sead Šehović tipuje za Aniku Manić i Ivana Vasića

Vreme čitanja: 4min | sre. 30.09.20. | 11:20

Krilo Mornara nada se trijumfu Mančester junajteda

Današnji gost u "Humanitarnom tiketu u podne" je košarkaš Mornara Sead Šehović. Barani, upravo večeras, od 20.00 časova, gostuju Ulmu u prvom kolu Evrokupa. Potom, Mornar takmičenje u ABA ligi otvara gostovanjem u Zadru (nedelja 17.00). Mlađi od braće Šehović tokom karijere nastupao je za Bosnu, Budućnost, Oldenburg, MZT, a nakon nove četiri godine koje je proveo u Podgorici parafirao je ugovor sa Mornarom. Barani i ove sezone imaju sastav za poštovanje.

Sead Šehović se nada da će preciznim plemenitim tipovanjem pomoći da se prikupi novac za lečenje Anike Manić. Anika boluje od Spinalne muskulatorne atrofije i potrebna je genska terapija, najskuplji lek na svetu, koji košta 2,1 milion evra. Upišimo 858 i pošaljimo SMS na 3030 ili iz Švajcarske upišimo 858 i pošaljimo SMS na 455.

Izabrane vesti

Šehovićeva prva stanica u dobrotvornom listiću je Nemačka, BAJERN – DORTMUND. Finale nemačkog Superkupa u koji Bavarci ulaze nakon neočekivanog poraza od Hofenhajma. Prvog nakon preko 20 pozitivnih ishoda. Borusija je imala dva trijumfa bez primljenog gola, ali je i ona poklekla u poslednjem kolu, poraz od 2:0. Na poslednjih pet okršaja Bajern je slavio tri puta, a preostala dva meča dobio je Dortmund.

“Pokušaću sa igrom gol, gol, sa tri i više golova”.   

Na plemenitom listiću našeg kladioca našla se I jedna košarkaška utakmica, HUVENTUD – PARTIZAN. Nakon dva sigurna trijumfa Španci su izgubili od Reala, prilično ubedljivo. Beograđani su tokom priprema dobili Borac, Slobodu, Megu, ali je upravo Mornar bio bolji, 68:73. Košarkaš Partizana Uroš Trifunović raduje se prvoj zvaničnoj utakmici, a na Huventud gleda kao na klasično špansku ekipu. Ako domaće svedu na mali broj poena nada se pobedi dok šehović kaže.

“Dvojka sa henikepom od - 5,5”.

Znatno manje novca, do 20.000 evra, potrebno je za operaciju Ivana Vasića (40 godina), ali i ta suma može biti nedostižna ukoliko humani ljudi ne pomognu. Ivan je iz Gračanice, suprug i otac dve devojčice, a nesrećnim slučajem ostao je bez vida. Postoji šansa da se Ivanu vrati vid operacijama u Rusiji. Da bi kroz današnji humanitarni tiket MOZZART pomogao Ivanu potrebno je da Sead Šehović dobro odigra na još dve utakmice. Treći meč je okršaj za Ligu šampiona, PAOK – KRASNODAR. U prvoj utakmici Rusi su slavili sa 2:1. Bez poraza su na poslednjih šest mečeva. Grci na 14 duela imaju jedini poraz od Krasnodara, ali u meč ulaze bez trojice povređenih fudbalera.

“Dupla šansa, iks, dva”.

Na kraju, za ukupnu kvotu 9.17 potrebno je da Đavoli trijumfuju, BRAJTON – MANČESTER JUNAJTED. Crveni đavoli su u poslednjem kolu Premijer lige današnjeg rivala dobili sa 3:2. Pre toga domaći su imali tri pobede bez primljenog gola. Mančester, na poslednja četiri okršaja, nije prepustio bod rivalu.

“Dvojka”.       

Sada ćemo našeg gosta upoznati sa podatkom da je kompanija MOZZART kroz “Humanitarni tiket u podne” donirala čak 16.440.689 dinara. Komentator i voditelj Smiljan Banjac je 211. plemeniti dobitnik, a 212. uspešni kladilac je bivši selektor Mladen Krstajić sa sjajnim dobitkom od 247.100, 00 dinara. Vanja Savić ostvarila je dobrotvorni dobitak od 162.700 dinara, a trener Vladimir Lučić sastavio je tiket za 141.200 dinara.

MOZZART je u akciji “Sto terena za jednu igru” obnovio i svečano otvorio tačno 85. košarkaških terena. U 2019. godini u čast legendarnog Slobodana Pive Ivkovića otvoreno je igralište u Beogradu, a u Kruševcu otvoren je obnovljeni teren za fudbal, košarku i rukomet. U naselju Stepa Stepanović otvaren je renovirani teren “Željko Rebrača”. U Zemunu “Novica Veličković”. Bili smo i generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige, KK Borca… Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan…U sklopu svog društveno odgovornog poslovanja Mozzart je donirao deset najsavremenijih respiratora za ukupnih 200.000 evra. Izdvojena su sredstva za pomoć bolnicama 150.000 i penzionerima, 100.000 evra, a poslednja akcija je donacija svežeg voća i vitaminskih sokova, 40 tona, za naše preopterećene zdravstvene radnike.

Podsećamo na MOZZARTOVE plemenite kladioce, u “Humanitarnom tiketu u podne”, sa iznosima od preko 100.000, 00 dinara. Među 58 dobitnika su Emir Kusturica, Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević, Slavoljub Krnjinac, Mirko Milikić, Mladen Krstajić, Vanja Savić i Vladimir Lučić.

Obaveštenje važno za Republiku Srpsku! 

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran i za Gradsku organizaciju Crvenog krsta, Banja Luka. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

PIŠU: Đurđe MEČANIN/Miloš MILIĆ

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara