Humanitarni tiket u podne: Srđan Timarov tipuje za Udruženje za borbu protiv retkih bolesti kod dece - “Život”

Vreme čitanja: 5min | pet. 25.12.20. | 11:34

Glumac za “Život” usmerava potencijalni dobitak od 111.000 dinara

Poznati glumac rođen je u Beogradu, a Akademiju je završio u Novom Sadu u klasi Rada Markovića. Glumačku karijeru počeo je Srpskom narodnom pozorištu, ali je već 19 godina član JDP. Igrao je na “daskama koje život znače” u predstavama “Mrešćenje šarana”, “Pomorandžina kora”, “Mesec dana na selu”…Serijama “Lisice”, “Ono kao ljubav”, “Montevideo”, Senkama, “Mama i tata se igraju rata”, “Kralj”…

Pored velike posvećenosti glumi Srđan Timarov voli sport i stiže da se bavi boksom. Zbog potreba uloge išao je na časove boksa, žargonski rečeno “primio” se i sada redovno trenira.

Izabrane vesti

Naš glumac obožava Piksija, Divca, Džordana i Kleja, nije pobornik klađenja, ali zbog plemenitog karaktera Mozzartove akcije prihvatio je da sastavi “Humanitarni tiket u podne”, a kada mu prvi put nije prošao dogovorili smo se da Srđan još jednom okuša sreću.

 Današnje humanitarno klađenje započinjemo ligaškom utakmicom UAE. Reč je o meču KHOR FAKAN – AL VASL. Nakon deset odigranih kola, domaći tim zauzima jedanaestu poziciju sa osam osvojenih bodova, dok je gost na stepeniku više, sa dvanaest poena. Khor Fakan do sada ima učinak od po dve pobede i dva remija, uz šest neuspeha. S druge strane, Al Vasl je nešto uspešniji sa dva upisana trijumfa više. Što se tiče trenutne forme ekipa, Khor Fakan je savladao Adžman u gostima rezultatom 1:2, dok je manje uspešan bio Al Vasl izgubivši na domaćem terenu od Al Džazire. Krajnji rezultat tog susreta bio je 2:3. Poslednji međusobni okršaj rivala odigran je u okviru domaćeg prvenstva u decembru prošle godine kada je Al Vasl odneo sva tri boda pobedom od 1:3. Mozzartov dobrotvorni kladilac rešen je da odigra na broj datih golova.

“Odabir je pao na kombinaciju UG 2-4”.

Hadži iz Montevidea voli Dragana Stojkovića Piksija. Sledi ceo tim FK Crvena zvezda od 1989. do 1991. godine. Košarkaše sa kraja osamdesetih i početka devedesetih, Vladu Divca, Dražena Petrovića, Majkl Džordana…Naravno Kasijus Kleja alijas Muhameda Alija. Navija za Crvenu zvezdu, a sada se selimo u Egipat, na duel egipatskog prvenstva ISMAIL – NB EGIPAT. Pre svega, treba reći da je domaći šampionat Egipta tek počeo, odigrana su svega tri kola. Ismail do sada nije zabeležio nijednu pobedu, dva puta je remizirao, a u prethodnom kolu El Guna je bila bolji rival i slavila rezultatom 2:1. Pomenuti rezultati dovoljni su za donji dom tabele, tačnije trinaesto mesto u ukupnom poretku. Gol razlika Ismaila glasi 4:5. NB Egipat nalazi se na sedmoj poziciji sa četiri prikupljena boda i pozitivnom gol razlikom koja iznosi 5:4. Poslednji ligaški meč NB Egipta okončan je pozitivnim rezultatom. Savladan je tim El Entag El Harbi sa ubedljivih 3:0. Ako se osvrnemo na istorijat međusobnih duela timova, ne možemo doći ni do kakvog zaključka, s obzirom da predstojeći meč predstavlja njihov prvi susret. Poznati srpski glumac i ovom prilikom ne odstupa od igre na golove, samo što se ovoga puta odlučio za: “Tri plus”...

U sećanje našeg glumca duboko se urezao  duel Crvene zvezde i Bajerna iz 1991 godine, rezultat 2:2 i plasman u finale. Stigli smo do treće utakmice na plemenitom listiću FUS RABAT – EL ŽADIDA. Gosti imaju bod na kontu, dok rivali imaju četiri više. Rabat je svoj poslednji meč odigrao bez golova, gosti su poraženi sa 2:1. Međusobni dueli najčešće su završavani nerešenim ishodima, 8:11:5 i rivali su pobeđivali sa po 3:0.

“KMB 1X&3+”

Život postoji da bismo uživali, smatra Timarov i za plemeniti listić bira poslednji duel, AURORA – SAN HOZE. Istorija je na strani gostujućeg tima 4:4:21 koji ima najubedljiviju pobedu sa 6:1. Rivale deli četiri boda uz napomenu da su domaći fenjeraši, 14. pozicija, a gosti na 12. mestu. Timovi su poraženi na svojim poslednjim utakmicama.

“Od dva do četiri gola”, konstatuje Timarov. Srđan na današnjem MOZZARTOVOM humanitarnom tiketu ima potencijalni dobitak od 111.000 dinara. Ukoliko tiket “padne” kompanija Mozzart će donirati 10.000 dinara pošto je naš menadžment odlučio da dvanaesti mesec 2020. godine proglasi za “Decembar, mesec humanosti”. Svaki dobrotvorni decembarski listić biće nagrađen sa minimum 10.000 dinara.

Našeg plemenitog gosta i vas upoznajemo sa društveno odgovornim poslovanjem kompanije Mozzart.

Ukupna donirana suma u MOZZARTOVOM Humanitarnom tiketu u podne iznosi preko sedamnaest miliona dinara. Zaključno sa aktuelnim rekorderom Ivicom Šurjakom, koji je sastavio plemeniti listić sa najvišim dobitkom od 823.600 dinara i 244. dobitnicom Anom Mariom Rossi (72.700) iznosi 17.798.094 dinara.

MOZZART je u akciji “Sto terena za jednu igru” obnovio i svečano otvorio tačno 85. košarkaških terena. U naselju Stepa Stepanović” otvoren je renovirani teren “Željko Rebrača”. U Zemunu “Novica Veličković”. Bili smo i generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu, generalni sponzori KK Borac. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige. Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan…U akciji “Novi dresovi za nove šampione” doniramo sportsku opremu, svojevremeno smo donirali inkubatore našim porodilištima.

Mozzart je donirao deset najsavremenijih respiratora za ukupnih 200.000 evra. Izdvojena su sredstva za pomoć bolnicama 150.000 i penzionerima, 100.000 evra. Poslednje akcije su donacije svežeg voća i vitaminskih sokova, 40 tona, za naše preopterećene zdravstvene radnike kao i donacije kreveta za intenzivnu negu.

 Podsećamo na MOZZART – ove plemenite kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima od preko 100.000 dinara.To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević, Slavoljub Krnjinac, Mirko Milikić, Mladen Krstajić, Vanja Savić, Vladimir Lučić, Danilo Nikolić, Olja Lević, Milovan Ćirković i Danilo Anđušić.

Obaveštenje važno za Republiku Srpsku! 

Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran za Zavod za slepe i slabovide “Budućnost”, Derventa. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 100 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

Piše: Đurđe MEČANIN

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

bet analizasportsko klađenjehumanitarni tiket

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara