Humanitarni tiket u podne: Strahinja Rašović tipuje za lečenje Minje Matić

Vreme čitanja: 4min | sre. 25.11.20. | 11:57

Vaterpolo reprezentativac očekuje i četiri keca na plemenitom listiću

Učesnica Humanitarnog tiketa u podne, glumica Marta Bjelica, u ponedeljak je sastavila plemeniti listić i sve pogodila. Naša glumica, ostvarila je dobitak od 97.800 dinara koji će kompanija MOZZART, po želji plemenite gošće, donirati za lečenje Anike Manić.

Još jedna devojčica, Minja Matić, boluje od spinalne mišićne atrofije, a za Minju humanitarni tiket sastavlja vaterpolista Radničkog, reprezentativac, Strahinja Rašović. Osvajač dve duple krune, Lige šampiona, Superkupa, prvenstva Španije, Kupa kralja, Superkupa Španije…Sa reprezentacijom okitio se mnogobrojnim medaljama na FINA kupu, Svetskoj ligi, Mediteranskim igrama…Strahinja je igrač kragujevačkog Radničkog, a tokom karijere nasupao je za Crvenu zvezdu, Barsenoletu, Eger iz Mađarske…Nakon što je sa saigračima pobedio Zvezdu ekipa Radničkog zaostaje samo bod za liderom, a u Kupu Evrope igra sa Savonom i ekipama Potsdama i Mediteranija.  

Izabrane vesti

Inače, ukupna donirana suma u MOZZARTOVOM Humanitarnom tiketu u podne sada iznosi preko sedamnaest miliona ili precizno 17.201.494 dinara. Jedan od reprezentativne braće Rašović pokušaće da uveća do sada doniranu sumu. Na koji način uverite se sami.

Reprezentativni vaterpolista prvo nas vodi na meč koji startuje u18.55 sati, MENHENGLADBAH. – ŠAHTJOR. Gosti značajno oslabljeni ulaze u duel nakon jednog trijumfa i remija. Nemci su u Bundesligi poslednji meč odigrali nerešeno. Kada pogledamo međusobni skor jedan duel dobili su Ukrajinci sa 3:0 poslednji Menhengladbah sa 6:0. Naš vaterpolista očekuje trijumf domaćih.

“Jedinica”.

U isto vreme OLIMPIJAKOS dočekuje. MANČESTER SITI u Grupi C ima maksimalan učinak, ali nakon devet pozitivnih ishoda poražen je od Totenhema. Pirejci su dobili poslednje dve utakmice, poraz od Građana bio je ubedljiv sa 3:0. Pored pomenute utakmice, pre šest godina, bilo je 2:2 pa pobeda Olimpijakosa. I srpski reprezentativac smatra da je kvalitet na strni Sitija.

“Dvojka”.  

Ostale četiri utakmice na dobrotvornom listiću startuju u 21.00 sat, AJAKS – MIDTJILAND. U Grupi D gosti su sa maksimalnim brojem poraza dok domaći imaju sva tri znaka i četiri boda. Kopljanici nakon Liverpula imaju seriju pozitivnih ishoda, ali i gosti su ostvarili tri pobede. Klub iz Amsterdama je taj koji će se pitati.

“KI 1 za kvotu 1.30”.

Sada smo u Nemačkoj, BAJERN – SALZBURG. Ni povrede pojedinih igrača Bavaraca neće sprečiti da domaći odigraju dobro. Bajern ima tri pobede, gol razliku 12:3. Niz od deset trijumda ekipe Bajerna prekinuo je Verder odigravši 1:1. Statistički posmatrano skor je 1:1:1, a najubedljiviju pobedu ima Bajern sa 6:2.

“Jedinica”.

Za kraj plemenitog listća Strahinja Rašović odabrao je dve baš jake utakmice, INTER – REAL MADRID  odnosno LIVERPUL – ATALANTA. Očigledno da će Real biti slabiji jer izostaje šest igrača u odnosu na Inter kod koga su pod upitnikom petorica fudbalera. Real je pre 20 dana pobedio sa 3:2 da bi Inter dobio Torino sa 4:2. Da kraljebski klub nije ustalio formu pokazuju porazi od Valensije i remi sa Viljarealom. Statistika je na strani Intera 4:8, uz najubedljiviju pobedu Reala sa 5:1.

“Pokušaću da se osiguram sa duplom šansom jedan, iks”.

LIVERPUL – ATALANTA kao poslednji duel koji obećava da mreže neće mirovati. I pred Lester menadžer Jirgen Klop je imao sijaset kadrovskih problema, ali su Redsi pobedili sa 3:0. U Bergamu su trijumfovali sa 5:0. Nakon tog poraza atalanta je ostvarila dva nerešena ishoda. Uz maksimalan učinak Liverpul u grupi nije primio gold ok Atalanta ima sva tri znaka u Grupi D.

“KMB 1&2+ za kraj plemenitog tipovanja”, zaključuje vaterpolista kragujevačkog Radničkog koji tipuje za lečenje Minje Matić.

MOZZART je u akciji “Sto terena za jednu igru” obnovio i svečano otvorio tačno 85. košarkaških terena. U naselju “Stepa Stepanović” otvoren je renovirani teren “Željko Rebrača”. U Zemunu “Novica Veličković”. Bili smo i generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige, KK Borca… Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan…

U sklopu svog društveno odgovornog poslovanja Mozzart je donirao deset najsavremenijih respiratora za ukupnih 200.000 evra. Izdvojena su sredstva za pomoć bolnicama 150.000 i penzionerima, 100.000 evra, a poslednja akcija je donacija svežeg voća i vitaminskih sokova, 40 tona, za naše preopterećene zdravstvene radnike.

Podsećamo na MOZZART – ove plemenite kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima od preko 100.000 dinara.To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević, Slavoljub Krnjinac, Mirko Milikić, Mladen Krstajić, Vanja Savić, Vladimir Lučić, Danilo Nikolić, Olja Lević i Milovan Ćirković.

MOZZART – ov 843. učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

PIŠU: Đurđe MEČANIN i Miloš MILIĆ

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara