""
""

Ivić i Prijović osvojili grčki kup, huligani divljali u Volosu (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 06.05.17. | 22:08

Pre utakmice tuča van stadiona ali i na njemu, PAOK došao do petog trofeja kupa u klupskoj istoriji

Slaviće se u Solunu do zore! Fudbaleri PAOK-a osvojili su grčki kup, pošto su u finalu u Volosu savladali atinski AEK sa 2:1 u utakmici kojoj su prethodili neredi navijača, a bilans je 40 povređenih osoba, od kojih dve ozbiljno.

Izabrane vesti

Strelac pobedonosog pogotka za solunskog dvoglavog orla bio je brazilski napadač Pedro Enrike posle asistencije Hrvata Leovca.

To je PAOK-u peti trofej nacionalnog kupa u klupskoj istoriji, a prvi posle 14 godina. Srpski napadač Aleksandar Prijović odigrao je celu utakmicu za crno-bele.

Bilo je potrebno vremena fudbalerima obe ekipe da se vrate malo „u život“ posle tuče huligana dva tima koja je započeta izvan stadiona. A kada je prošao taj šok, bolje se snašao PAOK.

Igrao se 24. minut kada je Đalma Kampos odlično prošao po desnoj strani i asistirao Dijegu Bisesvaru, letošnjoj velikoj želji Crvene zvezde, a ovaj je rutinski poslao u mrežu.

Samo dva minuta kasnije, AEK je uzvratio i to preko Lazarosa Hristodolopulosa, inače momka koji je prošao sve mlađe kategorije PAOK-a. Snažno je šutirao sa više od 25 metara, bila je to nezgodna „žabica“ koja je odskočila od zemlje, a potom se golmanu solunskog kluba izmigoljila iz ruku na užas navijača PAOK-a.

Ipak, finiš meča doneo im je sreću i radost, a Vladimiru Iviću prvi trofej u trenerskoj karijeri.

(FOTO: Youtube printscreen)
 


tagovi

AEKAleksandar Prijovićmeđunarodni fudbalPAOKVladimir Ivić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara