""
""

Srpska pijaca: Čistka u Čukaričkom, stiže Živković!

Vreme čitanja: 1min | uto. 29.12.15. | 08:32

Milan Ćulum zvanično postao fudbaler Rada

Partizan renovira tim, Crvena zvezda traži tandem kapitalnih pojačanja, a živo će biti i na Banovom brdu tokom zimskog prelaznog roka. Naime, rukovodstvo i stručni štab Čukaričkog nameravaju da rekonstruišu ekipu koja je jesenju sezonu završila na trećem mestu.

Prema pisanju Sportskog žurnala u Ulici Beogradskog bataljona se sprema velika čistka. Prvi koji će razdužiti belo-crni dres biće nekadašnji defanzivac Crvene zvezde Li Adi. On je stigao u redove osvajača Kupa posle teške povrede i duge pauze, ali u redovima Čukaričkog nije uspeo da se rehabilituje. Odigrao je tek nekoliko mečeva na zavidnom nivou.

Izabrane vesti

Na izlaznim vratima su štoper Marko Ranđelović koji je imao nekoliko ozbiljnih kikseva, te Dejan Boljević. On nije uspeo da se nametne kao zamena za Rajka Brežančića. Zamena za Boljevića mogla bi da stigne iz Čačka, pošto je Stefan Živković na arbitraži dobio raskid ugovora sa Borcem.

 Takođe, novu sredinu će morati da potraži Zvezdin đak Nikola Karaklajić.

Živo je i na Banjici. Drugo pojačanje Rada je Milan Ćulum doskorašnji vezista Radnika. On se ekipi Milana Milanovića obavezao na jednogodišnju saradnju.

(Foto Star Sport)

Pratite MOZZART i na Vajberu

 


tagovi

SuperligaSrbijaRadMilan ĆulumLi AdiEvropaDejan BoljevićČukarički

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara