Komentari na vest

Beograd nije Novi Sad: Vojvodina udarila u tvrdo, Partizan uzvratio Lalama

V

Varela

pre oko 3 godine

Moli se 951357 da izadje iz kuce i da leci frustracije.Partizan je svetlost Srbije!
s

sramota bre

pre oko 3 godine

JE L SRAMOTA RST? OD KADA ONI NE PRENOSE FINALE? od kada zvezda nije ni u prvih 4???
P

Ponos nas

pre oko 3 godine

Koliko se malo priča o našim odbojkašima, najmanje u celom sportskom drustvu, a momci bukvalno ginu za svaku loptu, trener igra, vode juniore na svaku utakmicu jer nemaju iznene dve, igraju sa 7 igraca i trenerom igracem celu sezonu, svaka im cast.
g

glok

pre oko 3 godine

Vosa ovo lagano zavrsava sa 3-1, ili 3-2.Nego ovi pod "aparthejdom" sve sami reprezentativci u odbojci, veterpolu, a svi ih "mrze".Cudo jedno.
m

mnogo volim to

pre oko 3 godine

Bitno da ti pored Partizana koji nema 10 igrača u rosteru sa par juniora navijaš za Vojvodinu pokrajinski projekat.
G

Gost021

pre oko 3 godine

E svasta cu procitati, da je Vojvodina projekat u odbojci a ne institucija ovog sporta i najtrofejniji klub u Srbiji
@

@glok

pre oko 3 godine

Koliko si ti bolestan, auuuu
9

951357

pre oko 3 godine

Hahahaha, udarili u tvrdo, a oni 2 seta dobili jedva sa 25:23. Otprilike, večeras je Fortuna rešila da pređe na njihovu stranu...
.

.....

pre oko 3 godine

Dobili ih jedva 2 seta, a jedan izgubili.Bukvalno moglo biti i 3-1 za ove.Ha ha ha.Smesno.
G

Gost212e

pre oko 3 godine

Imas li 15 godina?
h

hahahaha

pre oko 3 godine

A tvoj omiljeni klub je gde u odbojci?
n

ne znas

pre oko 3 godine

OVAJ SPORT SE ZOVE ODBOJKA, i kada igraju dve ekipe za titulu obicno bude blizu!
V

Vini Gogniti

pre oko 3 godine

Vazno je da sa tebe kompleks nize vrednosti nikad nece preci botu jedan
V

Vini Gogniti

pre oko 3 godine

Svaka cast momcima!Od kada je dosao Boki Janic nasa ekipa samo napreduje!Prve sezone sa njim smo mnogo muka imali jer smo igrali sa jako mladim igracima koji su sada napredovali kao Mandic,Laza Marinovic i Stefa (namerno sam napisao bez N,nije greska i znam zasto sam napisao),delovalo je da cemo se muciti i sa Novim Pazarom,Spartakom iz Ljiga i sa VA014 Bavezenom,uspeli smo da preguramo perfektnim utakmicama a prosle sezone Pekovic savrsen na liberu,dolaze nam legende Zare Kisic kapiten i Marko Nikolic,dolazi Koprivica,sa svima smo mogli da se nosimo,odlicna igra cele sezone,Stasevic ove sezone prvi libero,Pepic dosao kao pojacanje,Arsenoski odlican,ostali smo bez Kisica i Nikolica,povrede na sve strane ukljucujuci Mandica,Stasevic prvi libero,muce nas cele sezone povrede,muci nas Korona,Janic po potrebi uskace u teren da pomaze momcima,tim koji jednu mrlju nema!Prosle sezone posle neke odbojkaske utakmice Boki Janic kaze imaju trening sutradan pa ne moze da stigne na kosarku Partizan,pa vi sada ljudi procenite koliko je posteno ovi momci jedva da imaju ikakvu podrsku kad je dozvoljeno dolaziti na utakmice i koji za razliku od mnogih doslovno ginu za nas klub!Sto se tice Vojvodine ubedljivo su najjaci godinama ali pokazali smo da mozemo da se nosimo sa njima bez obzira sta lupaju ovi botovi sa druge strane topcidera,niko ne osporava da su favoriti ali sa ovakvom igrom mozemo da se borimo,prvi set su nas u Novom Sadu pokrali ozbiljno i ko zna sta bi bilo,na papiru su i Nis i Mladi Radnik bili favoriti pa smo ih izbacili.Ajmo po Ligu Sampiona kao nekada!
K

Krvena Cvecda

pre oko 3 godine

Kad ovog vidim prvo udarim minus pa citam komentar
@

@951357

pre oko 3 godine

Ti odbojku u zivotu nisi gledao, a verovatno nemas vise od 12,13 godina
D

Dzontras

pre oko 3 godine

Koliko sam ponosan sto san navijac Partizana,kako se ovi mladi momci bore uostalom to je Partizan i kad nemamo najskuplji i najbolji tim borba je uvek presudjivala.Svaka cast
M

Medijski majstori

pre oko 3 godine

Hvala još jednom RTSu što je pokazao ravnopravnost na delu i prenosio samo žensko finale na svom programu. I onda posle zašto sve manje dečaka trenira ovaj sport... Možda da deca vide na TVu, možda bi se i zainteresovali. Podsetiću samo da uz vaterpolo, odbojka je kolektivni sport koji je doneo zlatnu olimpijsku medalju i to muška selekcija. Nikakav basket, nikakav fudbal i uz dužno poštovanje, dame do sada to još nisu ostvarile, da li će to uspeti ove godine u Tokiju, videćemo.
V

Vini Gogniti

pre oko 3 godine

Ja nemam nista protiv toga da se zenska odbojka prenosi ali ne postoji jedan razlog da se i muska ne prenosi.Jeste nam liga smesna u poredjenju sa mnogim drugim,jeste savez prepun klimaca glavom,jeste da imamo kod zena tri ekipe koje zapravo lice na odbojkaske klubove,jeste da imamo muske ekipe koje takodje ne mogu da se mere sa evropskim ali valjda smo zasluzili da u svojoj zemlji pratimo klub koji volimo u sportu koji nam je toliko srece doneo!
Ј

ЈСДП

pre oko 3 godine

Шампиони!
S

Sancez

pre oko 3 godine

Bravo Partizane!
b

bravooo breee

pre oko 3 godine

Odlicno smo igrali, Pepić legenda, čovek 33 poena a 39 godina ima
7

76

pre oko 3 godine

Veliki si Bojane Janicu! Bravo momci idemo do titule!