Komentari na vest

Intervju koji se čita u dahu - Paola Egonu: Da li vredi roditi dete i osuditi ga na nesreću? Svet je us..., nadam se da će Apokalipsa uskoro

@

@@@

pre preko 1 godinu

Sve joj je bilo potaman I super do svetskog, kada na dodeli medalja I plaketa, nije proglasena za MVP. Sto je I logicno, jer je Tijani zasluzeno otislo u ruke to priznanje. Odmah izjava nece vise u repku, sve joj odjednom smeta... Sestro svi znaju da nisi bisexs vec lezbejka, da je decko samo farsa, jer je potpisan ugovor sa turskim klubom, gde takva bas nisi dobrodosla. Malo se foliramo, sto da ne. Sad kada vidi da nije zvezda kao u Italiji, sad nista nigde ne valja I ne ide. Hak sad u Italiji briljira, Tijana u Turskoj, a ona vise nije tako zanimljiva I sad kuku lele
e

ex odbojkas

pre preko 1 godinu

Ne moze T. Boskovic da se poredi sa Egonu!Naprosto crni sportiti imaju urodjene fdominantne fizicke mogucnosti. Od skoka, odraza, snage udarca...u svemu tome Egonu je najjaca na svom mestu verovatno u istoriji. Boskovic je mosda nesto bolja u igru polju. Ostalo je na strani Egonu. Izmedju Italijanske i Bosanke ipak pdtaoji raylika, mada i Boskovic spada u vrh sa jos nekoliko korektora. Vini je to lepo objasno.
D

DonJuan

pre preko 1 godinu

Mislim da gresis, premda Egonu ima visi smec od Izabele i Tijane (oko 350cm naspram 330), ove dve imaju jednaku jacinu udarca (oko 110 km/h), ali su daleko preciznije i konstantnije i prave manje gresaka. Hak je po mom misljenju trenutno najbolja sto govori i broj MVP zvanja koja je osvojila i to sto svaki klub u koji dodje osvaja sve moguce titule, sto sa Egonu nije slucaj.

Marko Pavlovic

pre preko 1 godinu

Najbolja odbojkašica trenutno, a momda i svih vremena
D

DonJuan

pre preko 1 godinu

Ne bih rekao, ispred nje su na mestu korektora Tijana Boskovic i Izabela Hak, druge pozicije je tesko uporedjivati. Ali svakako sam vrh zenske odbojke, ali za razliku od ove prve dve nedostaje joj konstantnost u igri i servisu, ima ceste oscilacije.
@

@@@

pre preko 1 godinu

Ne moze biti najbolja, bolje su Tijana I Hak, jer su kompletniji igraci. Egonu, ne igra odbranu, ne baca se, ne dodaje lopte. Ima odlican servis I napad-i to je sve.
S

SarS

pre preko 1 godinu

Auuu.... Toga koga će Egonu sutra da leči, neće mu biti dobro😄😄😄
K

Kikinish

pre preko 1 godinu

Evo danas u Krusevcu ste mogli da cujete i vidite te lepe Srpske vrednosti na delu!
T

Tor

pre preko 1 godinu

Ova nažalost nije u vinklu, to se vidi čak i u igri ponekad. Koga briga njeno lupetanje, kod psihijatra, ili u ustanovu, pa pričaj...
D

DonJuan

pre preko 1 godinu

Bitno da si ti u vinklu srbendo... Jos bitnije da nekog briga za tvoje misljenje hahahahahhaha
G

Gost200

pre preko 1 godinu

@Drvo Pročitaš 1. post šta je čovek napisao, onda pročitaš definiciju šovinizma pa ti možda nešto bude jasnije. https://sh.wikipedia.org/wiki/%C5%A0ovinizam
G

Gost200

pre preko 1 godinu

Mislio sam na to šta je napisao čovek koji se potpisuje sa Mauro Tasoti, par redova niže.
m

monteroo

pre preko 1 godinu

Sta ona ocekuje ,pa nije musolini hodao po italiji pre 2000godina,svima njima od nemaca,italijana,engleza redom smetaju svi crnci,prinudjeni su da ih zovu u svoje reprezentacije da bi odrzali kvalitet jer su to mrtve nacije belci su skroz potonuli u pederastiju,narkomaniju,ili jednostavno imaju drugi nacin da pobegnu sa dna..... Belci su toliko potonuli u devijaciju da su najbolji delovi tribina enfilda i itihada ofarbani u gej dugine boje ...rezervisano... Mi nikad nikog nismo mrzili,ubijali, zatvarali a nas bogami jesu pa dodjemo ko evropski crnci.. A ovo nasilno guranje u pederastiju cini mi se da ko i sve sto se kod nas radi na silu stvara neku vrstu otpora...
@

@

pre preko 1 godinu

Najjače od svega je što si u pravu.
m

monteroo

pre preko 1 godinu

@najjace sto je ona u jednom upravu Apokalipsa je neizbezna
o

ovi drugi su uvek najgori

pre preko 1 godinu

sve je to prenaduvano od strane americkih i evropskih crnaca. e sad cu vam ja ispricati moje iskustvo. skoro 18 meseci sam, sa pauzama, ziveo i radio u Abudzi, glavnom gradu Nigerije. radio sam za inostranu kompaniju koja je placala hotel za mene svo vreme dok sam bio tamo i kada sam odlazio rekli su mi da ce se moje vreme tamo svesti na rad i da cu svo slobodno vreme provoditi u hotelu...ako ne mislim da zavrsim svoj zivot u Nigeriji...razlog? pa vrlo jednostavan, ako bih izasao na ulicu sam, vrv bi u roku od pola sata bio otet i uzeli bi mi sav novac jer oni belce svi gledaju kao burzuje, a za njihove standarde sam zaradjivao tada mesecnu platu da prehranim njihovu 10oclanu porodicu na par meseci...jedino sto sam ja video je put od hotela do posla i obrnuto. ne znam da li bi ovo bilo tacno, nisam zeleo da eksperimentisem, ali mogu vam samo reci da je osoblje, a pogotovo gospodja koja je cistila hotel bila vrlo ljubazna. cesto sam u sobi na stolu ostavljao nesto novca, nekada i sat...sve sto bih ostavio zatekao bih posle tu i nikada nista nije falilo. kada im date napojnicu od 10 dolara gledaju vas kao boga, jer to jeste zaista beda...i ja smatram da oni nisu nista manje vredni od nas, ali isto tako se i oni sami plase njihovih divljaka koji su u stanju da te raskomadaju za 50 dolara. isto tako sam naprimer radio u irskoj 6 meseci i jednom prilikom kad sam izasao u pab na pivo bez ikakvog razloga su me spopali lokalci, jer ja sam duzan njima da platim pivo...ma vidi molim te. vrv bi me izgazili da nisam pozvao policiju, to je jedina prednost u uredjenim zemljama...sto ima ko da te zastiti, ovamo te ne bi ni bog nasao. cela ta propaganda oko crnaca mi je jadna samo iz jednog razloga, zato sto to forsiraju crnci koji zive u americi, evropi i imaju potpuno identicna prava kao mi...a glas crnaca iz afrike se ne cuje, jer i u africi ima ugnjetavanih...i to od strane njihovih.
C

CREMONA

pre preko 1 godinu

Slazem se..Toga ima i po Evropi,kamoli Africi,Marsej Francuska primer..
T

Trpke

pre preko 1 godinu

Citajuci komentare,stvarno me sramota sto sam Srbin ! Koliko smo mi zatucani,nepismeni I zglajzali u tu nasu mitomaniju,au bre. I treba nam ova vlast,da nas dokrajci,za bolje I nismo!
e

e moj ti

pre preko 1 godinu

Kukaj kukaj šta ti drugo ostaje.
h

hahahaha kuknjava

pre preko 1 godinu

Ti si Trpimire Srbin koliko i Franjo T. Voleo bi, ali ti ne ide.
М

Митт

pre preko 1 godinu

Која је то наша митоманија? Дај неки примјер тога.
M

Mauro Tasoti

pre preko 1 godinu

Kad se na ovim komentarima vrlo često KK Partizan naziva Kamerun od strane tzv. navijača Zvezde ili kada će Alenu djedo skinuti slaninu sa tavana a svaki drugi komentar sa Franjevcima,Tuđmanovcima, Zagrebčanima i slično,to nije rasizam.Ovde nema rasista nego izvinite na izrazu teških seljaka i bezmozgovića.
D

Drvo

pre preko 1 godinu

Cigani rasisti, Grobari narikuše. Da vas nema trebalo bi vas izmisliti.
G

Gost200

pre preko 1 godinu

@Mauro Tasoti Pored rasizma, neki navijači Crvene zvezde na osnovu toga što si napisao u svom postu gaje i otvoreni šovinizam a da toga izgleda nisu ni svesni. Kada im neko ukaže da tu postoji problem oni ga ne vide, odmahuju rukom sa konstatacijom da se previše "kuka". A upravo su šovinizam i rasizam i doveli do 2 najveće svetska rata u ljudskoj istoriji u prošlom veku tako da se apsolutno treba boriti protiv toga.
D

Drvo

pre preko 1 godinu

Vi ste prsli ko lajsne iz teške intelektualne nemoći. Iskreno.
@

@200

pre preko 1 godinu

Do dva najveća svetska rata je doveo imperijalizam. Prvi svetski rat je izazvala Austrougarska aneksiranjem tradicionalno srpske teritorije Bosne, sa kojom Austrija istorijski nije imala ništa, a drugi je pokušaj stvaranja imperije od Nemačke. Treći će izazvati SAD u svom imperijalističkom pohodu.
a

askinho

pre preko 1 godinu

Prvi deo teksta mi je vukao na taj narativ, posebno ovo vezano za trenutnu premjerku Italije, ali iz teksta kao celine vidim jednu zabrinutu osobu, sa puno trauma iz perioda odrastanja koje niko ne bi trebao da ima. Iskreno zao mi je sta je sve prosla i nadam se da ce naci mir u zivotu, a sa druge strane sve pohvale za ovo sto je postigla jer je u ovoj atmosferi to bilo izuzetno tesko. Ovde se moze povuci analogija sa Novakom. Svi govorimo kako je najveci jer igra citavu karijeru protiv publike, protiv pljuvaca (rasista) na tribinama, a evo Paole kojoj citav zivot zvizde i otezavaju joj ali ona jedna od najboljih odbojkasica sveta. Kapa dole.
A

Astoria

pre preko 1 godinu

Bravo za komentar.
U

USPENSKI

pre preko 1 godinu

Paola je ogolila svet konkurencije i konformizma,kojim vlada jednoboštvo "Novac",egoizam,pohlepa,bestijalnost, zavist,mržnja,pakost,osvetoljubivost,prepunom predrasuda,anksioznosti,nasilja, rasizma,diskriminacije, mizogonije, homofobije.Takav svet je neodrživ.
M

Milton Erikson

pre preko 1 godinu

Pa onda izlečite p.dere i rešena stvar.
B

Bar malo stila

pre preko 1 godinu

Znači i 4. put je put homosa? Ajde unormali se.
Z

Zabrinut

pre preko 1 godinu

Nadam se da u Srbiji nema rasizma,valjda smo kao narod iznad te bolesti.
C

CCCC

pre preko 1 godinu

Po istraživanju Harvarda Srbija i Slovenija su najmanje rasističke zemlje u Evropi.
h

ha ha Harvard istrazivao

pre preko 1 godinu

u Srbiji, i kod nas i u slo teski rasizam, diskriminacija, gejevi ,albanci, hrvati ..crnci, srbi u sloveniji ..
T

Trpadzija

pre preko 1 godinu

@CCCC kakav bre Harvard,priznajem Samo Moskovski Univerzitet!
C

CCCC

pre preko 1 godinu

Što brate kad su Rusi slabi sa političkom propagandom? Znaš kad bi oni smislili da naprave ovakav intervju da bi zaštitili svoje nežne i lomljive ideje. Tu su Ameri mnogo jači.
P

Pontifex Maximus

pre preko 1 godinu

Klasična levičarska BLM propaganda. Sve što može i na Tviteru da se čita. Gistro ugrožavaju crnce i pe.ere, zato ajde da uništimo svet. Bez mozga. Pa i njoj da ukradu novčanik u metrou prvo bi sumnjala na crnce, ne zato što su loši ljudi, već što im je takva kultura. Kao i kod nas Romi. Svi ih volimo, ali ako nestane nekom novčanik 90% je šansa da ga je ciga zdipio. To ne znači da manje vrede, nego je jbg tako.
Г

Ганди Нбгд

pre preko 1 godinu

Суштина је врло проста - деца увек нападају и вређају оног ко је другачији. Кад имаш 9,10 година, апсолутно си несвестан колико то психичких ожиљака може да остави другој особи. Али то најмање има везе са тим што је она црна, у бити. Само јер је другачија. Родиш се у Цитадели на северу Италије, у граду као Пирот, где има укупно 7 црнаца, логично је да одудараш и да те деца, а и људи генерално посматрају као да си не знам шта. Већина никада пре тога није ни видела црнца. Ево ми у Милановцу нисмо као деца видели црнца док није дошао да игра за Металац. Идеш улицом и очи ти као тегле, као да је са друге планете. Тужно, али исто би било белцима у гету Бронкса.
В

Втф

pre preko 1 godinu

Која гомила ничега.
m

miile nije psihoterapeut

pre preko 1 godinu

ovoj devojci sipaju drogu u kokain
o

ombucman

pre preko 1 godinu

Jak intervju
k

krc jak

pre preko 1 godinu

Namešten
i

iz 1 u x

pre preko 1 godinu

Pa Egonu sestro, nije to samo u Italiji i nije samo crncima, kada belac neki zivi u Africi isto se oseca, cak jos gore, eno ljudi u Juznoj Africi jedva izdrzavaju koliko ih maltretiraju crnci...pljacke, ubistva, silovanja i rasizam na najvisem mogucem nivou
A

Au

pre preko 1 godinu

Jedva izdrzavaju, a?
P

Pikolo94

pre preko 1 godinu

Razumem sta zelis da kazes, a da li znas razlog i nacin kako su ti belci zavrsili u Juznoj Africi?
P

Pumpkin eater 69

pre preko 1 godinu

Molim te ne lupaj! Evo ja sam 13 god bio u juznoj africi I sramota me je sta si na posao.
i

iz 1 u x

pre preko 1 godinu

Bundevo, dosao mi Juznoafrikanac, belac u radnju, pricali malo tako, isprica covek da su crnci se toliko osilili da ne mozes da ih zaustavis, a ti Juznu Afriku video verovatno kao i ja, na Svetskom 2010
M

Mile led

pre preko 1 godinu

Svuda ima rasizma. Evo pogledajte samo kako se navijači crvene zvezde izjašnjavaju po igračima Partizana odnosno crne puti. Prosto to sve kreće od društva i ljudi sa kojima si okružen svakodnevno..
p

prti

pre preko 1 godinu

Izvini nisam ispratio rasisticke uvrede sa tribina u Srbiji? Ako moze link, clanak, slika bilo sta gde se vredjaju crnci na Zvezdinim utakmicama. Ako nemas dokaz onda lupetas zato sto si ostrascen kao i 90% ljudi u ovoj zemlji pa koristis svaku priliku da pljunes po onome sto ne volis, sto ti nije u interesu i sto ti ne odgovara.
M

Makks

pre preko 1 godinu

Izjasnjavaju se po igracima? Ne umes pricati srpski jezik i glup si ko k, a prosipas pamet ovde iako je nemas dovoljno ni za sebe samog. Rasizam je tvoja ogranicenost
D

Drvo

pre preko 1 godinu

.....osto sam na Rači....
@

@ssss

pre preko 1 godinu

prti ako neko potencira da u Partizanu ne igraju domaći igrači već je tim sastavljen većinski od crnaca to je već rasizam jer se potencira na nečijoj boji kože.Ne moraš samo da govoriš gadosti i da pretiš nekome ko je drugačije boje kože da bi to bio rasizam.Rasizam je i ako potenciraš da u jednom timu igraju većinski crnci.E sad što ti imaš iskrivljeno vidjenje na rasizam to je već tvoj problem.Ali je to i problem celog našeg društva i zato smo tu gde i jesmo,na dnu.
D

Drvo

pre preko 1 godinu

Ali šta ima gore nego grobari koji iz očaja što ih malo zezamo pokušavaju da naprave svoj narod rasističkim. E jeste paćenici iz Kameruna ahahahaha
p

prti

pre preko 1 godinu

@ssss izvini a gde je potencirano to na tribinama ? Ja nemam iskrivljenu sliku nego si ti ostrascen i kratke pameti. Kada je Zvezda igrala sezonu gde su vecinu igraca cinili stranci brojala su se krvna zrnca na Partizanovoj televiziji i na emisiji Vladana Tegeltije. Tada je bilo bitno koliko su poena domaci ubacili i konstantno se javno na televiziji potenciralo to. Onda kada se okrnula prica onda to vise nije bitno na tim istim televizijama pa je navijacki nastala parodija na drugoj strani sto vam igraju samo stranci. I to je cinjenica svidelo se to tebi ili ne. Ali nazivati zato nekoga rasistom je nepoznavanje terminologije i znacenja reci. Sportski pozdrav.
M

Mile led

pre preko 1 godinu

Svuda ima rasizma. Evo pogledajte samo kako se navijači crvene zvezde izjašnjavaju po igračima Partizana odnosno crne puti. Prosto to sve kreće od društva i ljudi sa kojima si okružen svakodnevno..
r

rs 1989

pre preko 1 godinu

Ima toga slazem se ali ja sam malo stariji pa se odlicno secam partizanovih rasistickih grupica tokom 80 i 90 tih godina..Cak ste bili jedina grupa uz Radovce i Borac Cacak sa elementima rasizma..
G

Gost "

pre preko 1 godinu

Misliš na " sliku Lesora sa Kalinićem i Petruševim " ?
I

IIL

pre preko 1 godinu

Problem je što se sav teret reprezentacije Italije svaljuje na nju, kada su osvojile EP 2021 i pobedile naše Paola je tada bila najveći italijanski ponos a mesec dana pre toga na OI kada su ispale u 1/4finalu prvenstveno su nju kritikovali za tako “rano” ispadanje, tako je bilo i nakon polufinala SP kada su izgubile od Brazila i onda je rekla svom menadžeru da ne zna dal će više da nastupa za Italiju. Pre je takve uvrede doživljavao Baloteli u fudbalskoj reprezentaciji tako da to nije ništa novo.
G

Gost9990

pre preko 1 godinu

Meni ovo sve deluje kao posledice trauma iz detinjstva
М

Митт

pre preko 1 godinu

И онда нама Србима неко нешта спочитава, а заправо смо уз Русе најтолерантнији народ.
R

Raša P

pre preko 1 godinu

Samo u Americi je klasičan i veoma veliki rasizam!!! U ostatku sveta su sporadične pojave. Međutim postoji i jedna stvar koja prolazi neprimećen. Sportisti crne puti se međusobno pozdravljaju sasvim različito od klasičnog pozdravljanja sa belcima. Tim gestom pokazuju različitost i jednu vrstu rasizma. Pozdrav je takozvana 5 i onda prislanjanje grudi na grudi. Nikada se tako ne pozdravljaju sa ljudima druge boje kože. Proverite ako ne verujete!! Rasizam je zlo u bilo kom obliku !!!!
@

@RasaP

pre preko 1 godinu

Ti u tome vidis rasizam? Pa ti onda ne znas sta je rasizam, genije.
A

Ako pises

pre preko 1 godinu

Cirilicom, onda si veliki Srbin i izuzetno tolerantan. Izdajice su ovi sto pisu latinocom.
v

veco77@gmail.com

pre preko 1 godinu

prelepa. meni nesmrdis.
p

prti

pre preko 1 godinu

A sta reci na ovo. Sa jedne strane psihicki zlostavljana devojcica od drustva u celini i velika nepravda sto se to desava u zemlji EU koje propagiraju 'ne rasizmu' jer su ga i izmislile i u ime rasizma pobile milione ljudi a opet sa druge strane devojka deluje da i pored toga sto je svesna te nepravde koja joj se desava zbog boje koze kao da ne zna gde udara. Ne zna svoju seksualnu orjentaciju, lepote koje ova planeta ima, razlicite kulture, razlicita razmisljanja po celom svetu iako ima tu mogucnost da ne zivi u Italiji da ne gleda sve sa negativne strane. Ipak toliko je isfrustrirana i ogorcena da je to strasno a kao sportista moze i treba da ima javni uticaj da kaze koji su problemi u drustvu i to 100% podrzavam ali da gleda na zivot sa vedrije strane a ne da dodje i kaze treba nam apokalipsa i da nestanemo aj zdravo. To nije rezon psihicki zdrave osobe.
N

Niš PFK

pre preko 1 godinu

Zapadnjacki svet koji nama drzi predavanja za Kosovo, a najveci rasisti i bolesnici na svetu!
K

KikiNish

pre preko 1 godinu

Koliko to crnaca zivi u Nisu?!. Mnogo si pametan i tolerantan a zivis u homogenoj Srpskoj sredini. Pa ti bre ne trpis kad ti migranti prolaze kroz zemlju!
R

Rodman1986

pre preko 1 godinu

Migranti nisu stranci koji su došli legalno u zemlju, ušli, rade, žive i ponašaju se pristojno. Vidjećete nakon nekog vremena šta je ušlo u Evropu. To je kao kad jedeš meso sa trihinelom. Dok jedeš lijepo je, ukusno, ne vidiš razliku, ali nakon par sati nastaje pakao od kog neka nazad.
G

Gost200

pre preko 1 godinu

Nije svaka država na zapadu ista, ne treba generalizovati. Najviše devijantnih stvari dolazi iz Amerike, a u Evropi se to preliva ovako i onako. Ne treba nikoga mrzeti ili generalizovati. Na pamet mi pada recimo Austrija, zločini koje su radili u 20. veku i koji su sramotni, stavili su ih u poziciju da 78 god. ne žele da učestvuju ni u jednom ratu, nisu u Natou, nisu dali potpis na bombardovanje Srbije 1999., pokušavaju da se udalje od uticaja Nemačke. Znači nešto i može da se promeni na bolje. Otišao sam u širinu, suština je da svako društvo treba da radi na najboljim stvarima za sebe a loše stvari da se trudi da iskoreni ili bar da osuđuje, da priča o njima da bi se nešto možda prmenilo.
Ј

Јосиф

pre preko 1 godinu

Сигурно је пуно ствари извучено из контекста! Особе који су велики емотивци страдају од анксиозности, а ово признање даје бисексуалка је нормално за њихов либерални свет. Ипак је то избор, лично неподржавам таква срања, али незначи да треба да пљујемо по њима!
R

Rijeka je Italija

pre preko 1 godinu

Kako da ne pljuješ kad je sve očigledno rezultat propagande? Moderno biti lez, jer svi mediji to guraju na silu, pa i ona hoće da pokupi glasove. Baš mi drago što su je s.enjali, ne zaslužuje bolje za sada.
M

Makks

pre preko 1 godinu

Zasto je tebe briga da s kim ona spava? Ili bilo ko drugi. Gledaj u svoj krevet.
J

Je li rasizam

pre preko 1 godinu

I ti sto si nepismen, a pises cirilcom da bi dokazao da si veliki Srbin?
t

trut

pre preko 1 godinu

Lik je Makedonac, tamo pišu samo ćirilicom.
Г

Гос'

pre preko 1 godinu

Топ одбојкашица и прелијепа дјевојка, згодна и висока ко воли тај тип..😊 Вјероватно је тешко дјетињство оставило трагове, па за неке ствари размишља превише негативно. Не живимо у идеалном свијету јбга, ал баш Апокалипса. Требало би због аксиозности и тих напада да иде код психотерапеута. Сигурно би јој помогло..
G

Giggs

pre preko 1 godinu

Mislis da neko ko ovoliko otvoreno priča o ovim stvarima ne ide kod psihoterapeuta?! Svako ko moze da prica o ovim stvarima otvoreno se suocio sa problemom i koristio je usluge terapeuta.. Ne znamo mi nista o rasizmu i razlikama,posto zivimo u homogenom drustvu. Pitajte rome kako se osecaju u osnovnoj skoli i da li ima diskriminacije i tolerancije!? Treba biti hrabar i pričati na ovaj nacin kao sto je uradila,lakse je pricati o luksuzu,putovanjima,izlascima,glamuru..
n

naomi osaka 2

pre preko 1 godinu

uzas...
P

Pavel Kuka

pre preko 1 godinu

Neprirodni odnos koji neoliberalizam ima prema čoveku je doveo do toga da se čak i deca gledaju kao privatna svojina. Radiš od jutra do sutra i na decu gledaš kao teret. Nažalost neoliberali zapada ne nude nikakvu alternativu za njihovu agresivnu "Woke" kulturu, tako da bi mogli odvesti ostatak planete u Apokalipsu.
R

Raša P

pre preko 1 godinu

Veoma mnogo je poštujem kao odbojkašicu a sada i kao ličnost. Ispoljila je jednu osobinu, koja u današnje vreme gubi na značaju, a to je iskrenost!!!
e

ej

pre preko 1 godinu

Deo filma kad glogovac ide u baby shop da kupi kolica....
r

radem

pre preko 1 godinu

To su te rasisticke zemlje koje pricaju o toleranciji i demokratiji, a imaju mrznju prema svim narodima.
1

1@

pre preko 1 godinu

Klasičan slučaj izgubljene žrtve neobabilonske propagande. Lepa devojka, šteta.

Joco Inter

pre preko 1 godinu

Mnogo kenja.
s

stari kurajber

pre preko 1 godinu

Izuzetno sam je gotivio kao super igracicu,ali ocigledno nije sva svoja... Kakvi su ovo odgovori,svi oko nje su krivi osim nje,ne zna je li hetero ili homo... dzaba joj svi trofeji kad joj duva promaja u glavi!
m

majstorica

pre preko 1 godinu

to se zove biseksualnost, a ne ne zna jel strejt ili gej
M

Milton Erikson

pre preko 1 godinu

Biseksualnost je po definiciji neznanje da li je strejt ili gej. Poremećaj nervnih puteva. Ja sam takve ljude izlečio u moje vreme putem psihoterapije.
G

Gostun

pre preko 1 godinu

@Milton Erikson ako si ti nekoga izlečio ja sam Paja Patak. Biseksualnost je seksualna orijentacija koja podrazumeva jednak afinitet prema oba pola, nije nikakvo "neznanje" ili "nesigurnost". To što je to u Srbiji predstavljeno kao satanizam, je posledica čiste zatucanosti naroda. Amerika i Zapad su svašta loše uradili nama i svetu, ali seksualna orijentacija apsolutno nikakve veze s tim nema. To je čista biologija i hormoni. Homoseksualci su postojali tokom čitavog života, ali tek u prošlom veku su uspeli glasno da se čuju, jer su osetili hrabrost, pošto su ih ranije samo proganjali, i to naravno bez ikakvog razloga. Nemoj ti da se baviš nečijom seksualnošću molim te.
M

Milton H. Erickson

pre preko 1 godinu

@Gostun ne čitaš pažljivo, a ne znaš ni ko je Milton Erikson očigledno. I homo i bi sexualnost je vrlo prosta stvar - poremećaj nervnih puteva i kao takva se može lečiti. Milton je to i radio. Milton nije bilo ko, već jedan od stubova moderne psihoterapije. Priroda je odredila da samo heteroseksualni parovi mogu da imaju potomstvo i time jasno stavila do znanja šta je normalno, sve ostalo je intelektualna egzibicija. Ili što naš narod kaže prose.avanje. Čovek nažalost može da se rodi sa raznim poremećajima, od srčanih do nervnih, seksualnost je takođe sklona poremećaju. Oni se sada čuju zato što je to agenda zapada. Religija nema veze sa tim, ja recimo nisam religiozan. Elem, bio bi lepši razgovor kada bi naučio da komuniciraš bez tih predrasuda.
P

PARTIZAN I SAMO PARTIZAN

pre preko 1 godinu

Kakav intervju,steta sto se ovako mlada osoba ovako oseca,srecu joj zelim,brutalna je odbojkasica,gledao sam,to je onaj fazon kao kad se Enke golman Nemacke repr ubio,ko je poverocao da pati od depresije,jako zajebananstvar!
A

A sto je ovo

pre preko 1 godinu

Au sto procitah. Oce familiju i djecu, ljubi se javno sa djevojkom a moze i apokalipsa. Prskalica klasicna.
@

@A sto je ovo

pre preko 1 godinu

Ona se barem ljubi s devojkom, ti samo s desnom rukom.
A

A sta je ovo

pre preko 1 godinu

A ti s mojom srednjom nogom
Б

Борис

pre preko 1 godinu

са њом имати дете,као са предатором,ако си ти осми путник 😂
Q

Q

pre preko 1 godinu

@Boris A ako neka ima dete sa tobom sigurno ce biti novi Hitler. Pljujes po devojci,a verovatno licis na miki mausa.
J

Joca5621

pre preko 1 godinu

Ova ima podstanare u glavi
Č

Čačak Čačak

pre preko 1 godinu

Svi imamo podstanare u glavi. Dok to ne shvatiš trčaćeš u krug.
o

otodjibaje

pre preko 1 godinu

Zapadni zlikovci su dotakli samo dno.... svaki put kad pomislim da nema dalje, oni me demantuju....ovoj devojci bi neko pomogao da je dovede u Srbiju i polaze joj toplinu naseg naroda prema svim strancima, bez obzira na boju kože....Mani se Italije i zapadnog šljama devojko...
5

505

pre preko 1 godinu

Ništa od toga. Da nije LGBT i BLM u redu, ovako neka nje što dalje.
D

DonKyo

pre preko 1 godinu

Jeste, posebno ispred onih Invalida Vozdovac sto ispoljavaju rasizam svaki put, ili UF...
R

Realno...

pre preko 1 godinu

Zanimljivo... Ali ova rečenica : "Da li se plašite ove vlasti? "Više od svega... Pitam se zašto su na vrhu ljudi koji rade u svom interesu, a ne u interesu naroda." Ne znaš ti sestro slatka kako je nama u Srbiji, jer da znaš, svako jutro bi se prekrstila, i zahvalila Bogu što živiš u Italiji!
D

Derventaš

pre preko 1 godinu

Iz tog pitanja se vidi ko je pravio intervju. Očigledno bivša vlast da bi napljuvala sadašnju. Levičarska posla. Puna podrška za sadašnju vladu Italije pre svega jer želi da vrati njihovu obalu do Splita. To bi bilo uživancija gledati. Karma par ekselans.
@

@dva glupa desnicara

pre preko 1 godinu

Tako je, zivela desnica u Italiji!! hahah
D

Derventaš

pre preko 1 godinu

Živela desnica svuda. Ne zbog desnice, već kao kontra ovom neoliberalnom zlu.
u

uključi mozak

pre preko 1 godinu

U Italiji ili ne, nebitno je. Sadašnja vlada Italije je nasledila ultra globalistčku vladu i normalno je da je ljudi podržavaju u sadašnjoj situaciji. To je ekvivalent kao da je Musolini izgubio izbore pred dr sv rat.
@

@Derventaš

pre preko 1 godinu

Tako je, ta ndh teritorija će biti podeljena između Srbije, Italije i Mađarske. Zagreb Mađarima.
@

@Derventaš

pre preko 1 godinu

Ma jok. Taj Vanity je ekstremna levica. Zalazu se za sve, od abortusa, do transdzendera u vrticima. Kao takve ih premijerka Djordja Meloni nervira jer je konzervativac i nacionalista koji se normalno zalaze protiv abortusa. Zato nisu mogli a da je ne potkace.
N

Nick1345

pre preko 1 godinu

Care, neoliberalizam je desnicarska ideologija ciji su glavni ideolozi i inicijatori bili Ronald Regan i Margaret Tacer. Unistili su sindikate, smanjili poreze bogatima, smanjili regulacije velikim korporacijama, privatizovali javna preduzeca i delove javnog sektora -- ovo su bukvalno sve desnicarske pozicije. Ekonomski liberali su desnicari, a ne levicari. Bili i bice. Oni se zagovaraju za rigidnu hijerarhiju i za konkurenciju. Moderna levica se zalaze za socijalizam, a ne za ekonomiju slobodnog trzista (laissez-faire). Neverovatno je koliko si ignorantan.
G

Gastosi

pre preko 1 godinu

Italija ti je omogućila da postaneš odbojkaška zvezda, i da lepo živiš i odlično zarađuješ. Svakako si mogla da se vratiš u Nigeriju, odakle su tvoji, tamo teče med i mleko. Nigde nije idealno, ali milioni Afrikanaca bi pre živelo u zapadnoj Evropi, nego u svojim zemljama.
A

Antiglobalista

pre preko 1 godinu

Izvini, druze, ali ko je porobio i pokrao milijarde i milijarde bogatstva iz te Nigerije, Afrike, Azije. Pa upravo taj Zapad. Zapad bi trebao da obezbedi svakom Afrikancu najlagodniji moguci zivot, kao promil kajanja za sve sto su im uradili!
5

505

pre preko 1 godinu

Slažem se, ali treba dodati da su Afrikanci siromašniji zato što su ih zapadne zemlje opljačkale.