Komentari na vest

Kakav tim, strašan tim: Vakif podigao četiri trofeja u sezoni, a napada i peti u Ligi šampiona

E

Eww

pre oko 2 godine

Fenerbahče je svoju šansu propustio u prethodnom meču kad je ispustio prednost od 2:0, Vargas po običaju zakaže kad je najbitnije, a ne može se očekivati od Arine koja ima 18 godina, iako je najveći svetski talenat, da stalno vuče ekipu. Takođe im je potreban bolji tehničar jer Naz više nije na nivou od pre.
M

Mop

pre oko 2 godine

Jel je i dalje priča da će Vargas igrati za Srbiju? Irina je prelepa i ubija . Cura 2004. godište. Odlična odbojka. Svaka im čast
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!

pre oko 2 godine

Iskreno mala Arina je po meni i jedini razlog sto su i mogle da se bore donekle protiv Vakifbanka.Arina je strasna odbojkasica vec sad a tek ce da napreduje.Secam se u Rusiji kada sam je gledao u Dinamo Kazanju kada je pocela tek da dobija sansu,komentatori u Rusiji su cesto ponavljali da je cudo od deteta i zainteresovao sam se bas da je ispratim,jasno je da nisam pogresio mada se isto tako secam kad sam je pomenuo u nekoliko navrata tada da su mi neki ovde udarali minuse kao kad sam ja hvalio Oro pa na kraju evropskog kod nas bilo "ova Oro je vrhunska" i tako dalje.Ima jos mladih talentovanih Ruskinja koje ce tek da se pokazu poput Lazareve koja takodje briljira,Brovkina je sa Lokomotivom Kalinjingrad odbranila titulu,odlicna je bas a i Pipunirova iz Dinamo Moskve je fenomenalna medjutim koliko je Arina tek dobra se moze videti u cinjenici da je upravo ona predvodnik svih tih devojaka u buducnosti sto se Rusije tice medjutim kao sto si rekao i sam nije za ocekivati a cak bi i bezobrazno bilo staviti sav teret ili ocekivati previse od dosta mlade devojke u takvom takmicenju.
P

Pablo Paki

pre oko 2 godine

Zehra Gunes iz vakifa najlepsa odbojkasica na svetu
Z

Zeljeznik

pre oko 2 godine

Jeste ako si visok 205 cm, i to minimalno hahahaahahha. Još kad obuje štikle, visoka burazeru, previsoka.
h

hyper mass

pre oko 2 godine

Potpisujem.