Komentari na vest

Novi preokret Srbije: Zid Marka Podraščanina i rafali Perića i Luburića za najubedljiviji poraz Nemaca

5

555 333

pre gotovo 3 godine

Svaka cast na pobedi reprezentaciji Srbije.Bice tesko da samog kraja ali verujem da mozemo da prodjemo dalje
c

czv123

pre gotovo 3 godine

Luburic može biti mnogo bolja opcija za nas od Atanasijevica, posebno sad kad je u boljoj formi. Bati svaka čast,ali nije ovo njegova najbolja odbojka
V

Vini Gogniti

pre gotovo 3 godine

Jako tezak mec i jako vazna pobeda!Ponovo po tradiciji prvi set tesko,Tobijas Krik,Ruben Sot i Linus Veber odlicni,Cimerman i Rajher isto dosta dobri ali dobro je da Sot nije imao srece sa servisima.Ponovo odlicni Krsmanovic,Potke kapiten proradio kad je najbitnije bilo,Kovacevic me je samo iznervirao sa onim provokacijama,sta mu ono treba...Sot ga uopste nije dirao a za razliku od brata koji je car ne znam sto sebi ono radi.Niko ne osporava njegov kvalitet ni kad slabiji mec ima i ovo mu ne treba a tek je dno onaj pijanac komentator sto se odusevljava time a place kad neko drugi trazi video proveru da iskoristi kao tajm-aut.Potke sutra veliki jubilej ima,kapa dole majstoru kojem nije ispod ponosa da za "manja" takmicenja nosi dres reprezentacije i koji u suzama iz bolnice prica pred operaciju kolena za proslu Ligu Nacija da bi sve dao da je sa momcima.Momak na mestu koji je uvek davao svaki svoj atom snage za dres Srbije!Bravo momci jos jednom za pobedu protiv vrlo opasnog rivala kojeg predvodi veliki majstor Djani!
V

VolleyballSRB

pre gotovo 3 godine

Bravo momci! Ne znam samo čemu ovo guranje Atanasijevića po svaku cenu... Dečko nije igrao cele sezone i sada je naš startni korektor, a zapostavlja se Luburić koji je dečko ubica, u odličnoj formi. Zbog takvog drugarskog guranja i revitalizacije u formu Bate i nismo prošli na onom turniru za OI... Bitna pobeda za vrh tabele!
V

Vini Gogniti

pre gotovo 3 godine

Slazem se za Batu,jednostavno ako ne ide ne treba nasilu gurati...Nije da ga krivim za bilo sta medjutim Korona,povrede,rasulo u Perudji jedno vreme,sve to ostavi traga.