Komentari na vest

Odbojkaši zasijali za polufinale, igra Srbije mnogo obećava

M

Mozdani

pre preko 2 godine

Niyo@, da se umesam u diskusiju i tvoj komentar o kvalitetu domace lige, kazes da bi ova danasnja domaca liga bila u rangu druge lige pre dvadeset godina, slazem se ali kako objasnjavas ovolike medalje i najvece uspehe zenske odbojke unazad desetak godina? Ako uzmemo u obzir da Uzicko jedinstvo vise ne postoji, da je zok Crvena Zvezda gotovo na amaterskom nivou u odnosu na predhodni period, pojavljuje se neka Vazura evo i sad Partizan, tvoj komentar zasto se gase jaka odbojkaska jezgra koja su godinama gradila i napravila ambijent za sve ovo sto imamo danas? Da li je cilj da neki novi klubovi podignu odbojku na visi nivo pre svega klubski pa i reprezenrativni ili upravo suprotno? Da li neko pokusava da iskoristi nikad vecu popularnost zenske odbojke za lecenje kompleksa i podizanja ega zarad velicanja sitnih klubskih interesa?
Č

Četa Plava

pre preko 2 godine

Nek pobeđuje do ne zaborava. Brundo nije problem tehničar jer Jovović je godinama međ najboljim na Svetu. Da oba l6bera su problematični al najveći problem je što nema prave zamene ni za Ivovića i Kovačević dva najbolja primača na Svetu kad se umire a ni za Jovovića. Sa korektor ima imamo najjači par na Svetu stim da je Luburić zadnjih 5 godina nadmašio Atanasijević. Zaista nek Kovač objasni situaciju sa Petrić em koji je prošlom EP bio jedan od najboljih. Ako je došao nezalečen onda je greška ko što je Terzić nezalečen Mihajlović ku vodio na OI. Bolje da je išla Katarina Lazović kao i kod muških bolje umesto Petrića da poveo Kujundžić ili Katića koji su odlični primači
L

LakiBG

pre preko 2 godine

Pa sad baš da je najbolji na svetu, malo je daleko od toga. Da je tako, za njega bi se otimali najbolje svetske ekipe, a ne bi igrao u Francuskoj i Rusiji u ekipama sredine tabele. Kako su se za Nikolu Grbića otimali Cuneo, Trentino, Piacenza, Treviso, Zenit itd. Dok se za Jovovića otimaju Arkas, Ankara, Ural Ufa i Tolouse. Tako da on mora još mnogo da uči da bi bio najbolji. Ali s' obzirom da mu je i 30. to je umnogome gotova priča, što je napravio napravio.
S

Sloga 1983

pre preko 2 godine

Slažem se da imamo top 5 igrača u vrhu. Krenimo od primača Kovačević MVP , Ivović dečko posle brazilske lige prošao sve,srednjaci top Potke sa Perudjom hara po Italiji , Liske sa Trentom sve prati. Korektori na mestu moze to bolje ali sasvim korektno. Dizač mora bolje,libero momci za svaku pohvalu. Idemo do medalje. Veliki pozdrav
B

Brundo

pre preko 2 godine

Mnogo znaci sirina u igri.To je nesto sto nasa zenska reprezentacija nije imala ovog leta.Igrala je dobro ali predvidljivo.Muska ima mnogo vise opcija u napadu.Samo ne znam zasto Petric ne igra?Reprezentacija ce jos samo dva meca da odigra.
M

Medo Brundo

pre preko 2 godine

Zato što je smešan i za naše uslove
R

Rogilo

pre preko 2 godine

Povredio se
B

Brundo

pre preko 2 godine

Rogilo Znam za povredu ali ona je sanirana.Tako su barem porucili iz reprezentacije pre 2-3 dana.
n

nikoyogi

pre preko 2 godine

naravno brandao objasni ti nama da je zapravo muska reprezentacija ovako nikakva bar 5 puta jaca od zenske 😂😂😂 sta covek nece procitati ovde
B

Brundo

pre preko 2 godine

Nikoyogi Zenska je jaca gledano u celini, ali kao sto rekoh ovog leta bila je ogranicena u napadu jer Mihajlovic je igrala vrlo malo.Ona je drugi napadac a na OI je postigla samo 22 poena.Boskovic je postigla 192.Vidis kolika je razlika izmedju prvog i drugog napadaca?Na EP nije ni igrala zbog "povrede".Ja mislim da je sa njom sve u redu.Nisu tu cista posla.Opet neke kombinacije OSS-a.
n

nikoyogi

pre preko 2 godine

nije to sporno ali ne mozes tako da pricas muska reprezentativna odbojka se godinama unistava od strane tog saveza da bi zenska uvek imala i vise nego sto im je realno potrebno. devojke su zavrsile leto kako su zavrsile i nema potrebe sada nipodastavati rezultate muske selekcije da bi se one pravdale, kao eto i one bi da su imale ovu sirinu i ne znam ni ja sta, ovakav sastav, a kakav je ovo sastav iskreno, sakupljeno ono sto ima, gotovo nikakve selekcije nema nego u fazonu igras odbojku, ok dolazi ovamo. da li neko misli da bi u vreme brace grbic, miljkovica, kviska, boskana i ostalih lik poput pavla perica bio u reprezentaciji? ili onog simica iz vojvodine? ne bi smeli da pridju sali ni na 100m za vreme trajanja treninga. a ovamo pricamo o nekom super sastavu. majstorovic libero? vasa mijic da se sada u 50 godina skine i odigra utakmicu bolji bi bio. pogotovo to gore pravdanje nema smisla ako se na sva usta prica o uspehu, cemu onda pravdanje?
B

Brundo

pre preko 2 godine

Nikoyogi Znam ja za OSS i zensku reprezentaciju.Mada ni jedni ni drugi ne dobijaju dovoljno paznje od medija.To je neposteno jer nasa reprezentativna odbojka zaista jeste medju najboljima.Klupska nam ne valja.Na prste da izbrojis ko igra u domacoj ligi. Ovde bude po 200-300 komentara na mec Ling Long Superligu.Odbojkasi i odbojkasice imaju po 20-30.Ponekad vise od 50. Prioriteti su pogresni.
n

niyo

pre preko 2 godine

i to stoji ali mediji danas nisu nezavisni pre svega. tekstovi se mahom salju iz centrale i kao takvi objavljuju. evo sada npr smo imali cenzuru ovog ep. pre tri nedelje mogli smo da gledamo tri puta reprizu utakmice bosna azerbejdzan ali sada npr nema dok nije doslo cetvrtfinale nista. jedino nase a i to komentator (isti kao pre tri nedelje) od dernjanja cike i vriske preko tuce bileca i hvalospeva do prenosenja ovog prvenstva kao da prenosi izrael saudijska arabija. ko ne zna da je prvenstvo taj ne bi ni saznao. zasto, zato sto se ciljano krilo iz centrale. domaca liga nam je dno, u muskoj konkurenciji jer nema mladih koji treniraju, a zasto nema, jer nemaju gde ni da vide sta, pa istu drze veterani od 40 godina a u zenskoj opet ekipe su dosta mlade svake godine bas zato sto je baza prevelika starije napustaju mladje stalno dolaze u odgromnom broju i to opet vodi u jedan raspad. nivo zenske superlige je na nekom nivou prve lige od pre 10 godina a pre 20 to bi mozda bila eventualno neka 2a liga. tv prava za emitovanje superlige nisu sposobni da prodaju na sk gledamo islandsku fudbalsku ligu a odbojku imamo priliku videti na rts u eventualno dva vikenda u mesecu i to bas ako nema nijedan dokumentarac na rts2 da se pusti
L

LakiBG

pre preko 2 godine

Odlično. Realne šanse postoje i za finale. Italija dobra, ali nema više Juantorene, Zaytsev nije sa ekipom zbog povrede. Naravno Di Giorgi je stari lisac, ne treba ga podceniti i olako shvatiti.
J

Jrkwčwčw

pre preko 2 godine

Sad Italijani pa Rusi pa osvajamo zlato
G

Gostara

pre preko 2 godine

prijatelju da si neki put pogledao rezultate možda bi i video da su rusi ispali
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!

pre preko 2 godine

Bravo momci!Svaka cast,idemo korak po korak,bilo je dosta iznenadjenja i nikog olako ne treba shvatiti i samo hrabrom igrom i maksimalno oprezno treba ici do kraja pa da se,nadam se,opet radujemo!Po meni Italija i nije toliko sigurna za prolaz,Nemci su jako dobri sta god neko mislio o njima a izuzetno mi je drago kad vidim igrace da se pominju ovde poput Nimira,Ter Mata i Ter Horsta,Dzavoronoka,Lagumdzije i mnogih drugih da se pominju kada se setim samo do pre neku godinu kako su mi se pojedinci smejali na njihov pomen a ne tako retko me i vredjali.Nemam nista protiv tudjeg misljenja naravno ali mesta vredjanju ne treba da bude pogotovo ako ne znas ko su ti momci.Napred Srbija!
B

Boda tajson

pre preko 2 godine

Alo sine vinjokoki,druze jel si ti realan?Ko neka tetka pratis odbojka,umesto da se spremas da slavis zvezdino deklasiranje mocne brage pred 60hiljada ljudi,alo sine i ebi nesto,ebo te nimir i kujundzija jesi prso skroz batice😎
B

Brundo

pre preko 2 godine

Bolja igra nego protiv Turske, iako je Holandija u grupi pobedila Tursku sa 3:1.Pozicije tehnicara i libera su nam problematicne.Samo 2 bloka veceras.6 asova.
G

Gostimir

pre preko 2 godine

Upravo tako, mada učinilo mi se da je iz bloka bio samo jedan poen, bilo je onih siruacija kada upasivimo napad, ali direktnih poena iz bloka gotovo nista. CESTITKE NASIM MAJSTORIMA na prolasku u 12.polufinale, na zadnjih 14. EP.