Komentari na vest

Partizan se budi sa Zakočem: Važna pobeda zbog psihologije devojaka

V

Vini Gogniti!!!!!!!!!

pre preko 2 godine

Jako bitna pobeda za Partizan!Bio je tezak raspored na startu,bilo je lose odigranih meceva ali i nekih dobrih partija kada je i malo srece nedostajalo ipak sa Stokucom i Zakocem to su dva razlicita sveta!Partizan realno moze da bude i peti na kraju,za to je potrebno za pocetak da se pobede svi rivali objektivno slabiji a ne ono sa lopovskim Spartakom i Indjijom da nam se desava.Verovao sam da mozemo sa Obrenovcankama da igramo,dosta je to slabija ekipa bez Jelene Lazic prvenstveno iako im je dosla Beka Stanimirovic iz Partizana.Nije deo prvenstva ni Gajic igrala tako da sada je vreme i kad Zakoc vidi sa cime raspolaze da zaigramo mnogo bolje,za pocetak pobedimo Klek sutra u Masteru a onda i derbi da pokusamo,do 2:1 je na Banjici bilo potpuno ujednaceno.Ajmo devojke,napred Partizan!
S

SremacSM

pre preko 2 godine

Pobedio je grad Sremsku Mitrovicu? Ili možda opštinu Sremsku Mitrovicu? Pošto Sremska Mitrovica može biti jedino to - grad, odnosno opština. Ili je ipak pobedio klub koji se zove GŽOK Srem, a može i skraćeno Srem? Pa majku mu staru nije toliko teško biti precizan, pusti čovek jednom, dvaput, neke gluposti da se objave, ali brate mili, daj informišite se malo ako pišete nešto (prenesite bar doslovce sa sajta lige, ako je već toliki problem interesovati se za temu o kojoj se (na)piše tekst). Uredu, razumeli smo se, ali opet nije korektno takvo ponašanje. Dajte ako čitamo o srpskoj ligi da čitamo precizne informacije o tome, a ne informacije nam se svode na BG zona krug dvojke, a ostale kako pohvatamo, da im ni ime ne napišemo kako valja.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!

pre preko 2 godine

To je druze svakodnevnica nazalost,medjutim ne treba da te iznenadjuje sto oni pisu tako kada i sami sportisti tako pricaju,pre neki dan kad je Partizan pobedio Vojvodinu u polufinalu kupa reporteri ali i igraci pricaju da Crvena Zvezda igra protiv Pozarevca.Apsolutno te razumem i slazem se apsolutno sa tobom.Sto se tice ko "treba" da igra a ko ne,treba da igra onaj ko to na terenu zasluzi sto na primer Spartak Subotica kod zena nikako nije kad je zbog Korone prekinuto,platili opstanak i sad izigravaju kao neki kvalitet a upravo beogradska ekipa Radnicki Blasters je tu nepravedno ostecena a onda i Klek koji je u direktnom okrsaju sa Spartakom.Ko zna sta bi posle bilo a sada su iz Kleka otisle sestre Miljevic i klub je najslabiji u ligi.Liga je toliko neregularna da...Zbog toga ti kazem da ne obracas toliko paznju jer iako te razumem mnogo gore stvari rade lopovi a svi cute...