Komentari na vest

Srbija dobila dramu sa Holandijom i približila se polufinalu

G

Gost356

pre gotovo 3 godine

Ne ide srbija u polufinalu izgubila je sve sansa
S

Sale UGRINOVCI

pre gotovo 3 godine

Ma bitnije je pisati ✏️o Jokiću 🤔 😏 Napred Srbija 🇷🇸 Bravo momci
C

Crvenbeli

pre gotovo 3 godine

Lubura Lubura je pokazao da je trenutno najbolji korektor Sveta. Šteta što je Kovač eksperimentisao previše sa Vukom i Davideom jer bi pobedili 3 1 i osvojili 3 a ne 2 boda. Miran Kujundžić je tek sad dobio pravu šansu a svako ko iole prati i zna odbojku je svestan da je uvpj postavi treći primač odma posle Ivovića i Kovačević. Kad se vrate Petrić i Lisinac niko nam neće biti ravan pa ni Leonovi Poljaci. Vrhunac ove generacije bi bilo osvajanje Zlata na SP u Rusiji 2022
М

Мастранђело

pre gotovo 3 godine

Све зависи од сутрашњег дуела, Пољска-Француска и Бразил - Русија. Велика је штета што нисмо успели да победимо Аргентину пре неки дан ,и да обезбедимо то полуфинале .Ипак је напоран овај систем такмичења,и не треба замерити и ако буду 5-ти на крају . Ко је пратио утакмице,ово је био лек за душу гледати.Господа.
V

Vini Gogniti

pre gotovo 3 godine

Slazem se
S

Sekuritatea

pre gotovo 3 godine

Ovakve momčine,i ovakve partije,10-4 skor,a vesti o njima ,ne možete pošteno ni da pročitate. Dajte im neku naslovnu stranu,ne samo vi,već i drugi mediji Koliko se izveštava,mnogi i ne znaju da se igra liga nacija. A i bežroj komentara po vestima,uvek jednocifren.Šteta što mali broj ljudi ovo interesuje.Ipak smo mi Evropski prvaci.
5

555 333

pre gotovo 3 godine

U pravu si brate,nadamo se najboljem pa sta nam bog da a momke ne treba pljuvati vec podrzati jer eto da kazemo i da smo dobili Argentinu,sta da nismo uspeli na primer Francuze sto je bilo teze dobiti od Argentine?Ne pobedi uvek bolji,to nekada ide nama u korist a nekada protiv nas ali dok se bore samo reci hvale i da su najgori!Sekuritatea takodje u centar!