Komentari na vest

Što ne može niko može Partizan: Kojadinović i Šotić sa krila nadleteli Jezero

k

kadinjača

pre preko 1 godinu

Velika nepravda je naneta Šotiću, koji je morao biti sa reprezentacijom na nedavnom prvenstvu umesto kapitenovog brata Vanje.
s

sandro08

pre preko 1 godinu

Sotic dugo nije igrao jer nije imao klub. Dok Vanja, sta god ko mislio o njemu on je jako fino odigrao na SP.
G

Gost123321

pre preko 1 godinu

Kojadinovic je vec duze vreme desni bek, a ne krilo. Sve u svemu, Partizanu svaka cast kako odrzava kontinuitet igara i kako je favorit za mesto u plejofu s obzirom na to koliko im je kratka rotacija. Dolaskom Sotica je donet jak kvalitet sa krila i to je dobra stvar jer ce tu postojati opcija vise u napadu. Talentovana generacija mnogo i mislim da bi Popovic morao da dobije mnogo vise minuta na srednjeg beka, jer je ocigledno da Zecevicu ne lezi ta pozicija ni najmanje. Ostalo sve na mestu.
k

kadinjača

pre preko 1 godinu

Lepo skockana ekipa. Sa jednim prekaljenim asom, ovo momci bi mogli mnogo.
J

Jole77

pre preko 1 godinu

Popovic se tek oporavio od povrede.
G

Gost123321

pre preko 1 godinu

Ma da, fali sirine rostera i to je cinjenica. Sada se moze reci da su popunjeni na svim pozicijama. Prva postava je prvoklasna, od bekova do pivota Micica, pa sad tu na levom krilu Sotic, na desnom samo malo vise hrabrosti kod Jovica, ali sve u svemu lep tim. Lepo bi izgledalo jos da Zecevic i Petric po potrebi dele tu poziciju levog beka, a da su na srednjem doveli ili vratili neke igrace uz Popovica, misleci na Bajcetu ili Mandica... Kojadinovicu je pronadjena zamena, mada je fizicki prespreman i nije mu ni potrebna osim neke povrede daleko bilo. Dakle po mom misljenju, jedan srednji bek i desno krilo za ozbiljne rezultate. Varga kao rezerva na pivotu je takodje dobra opcija. Zalosno je u kakvim okolnostima i uslovima igraju ovi momci!