Komentari na vest

Vojvodina ponovo savladala Partizan: Novosađani na korak od šampionske krune

S

Sale Kg

pre oko 3 godine

Iskreno, baš i ne ide da neko ko je prošle sezone došao iz Druge lige osvoji titulu, tako da gazi to Voša do kraja.
V

Vini Gogniti

pre oko 3 godine

Botino prosle sezone je Partizan igrao finale kupa a neko sa Banjice se jedva izvukao,sa druge strane neko ko je pre 4 godine usao iz druge lige u prvu odma nakon ispadanja pre toga je bio jedini klub koji NIKADA do tada nije ispadao iz lige a narocito nije imao Boricica i kompaniju da mu sipa pare iz saveza i ponistava ugovore igracima kako bi dosli kod njih i ucenjivao ih posle za igranje u reprezentaciji kada nema odakle da im plati sve te sulude pare koje su im obecane u muskoj i zenskoj ekipi.
A

Ajaooo

pre oko 3 godine

Pa ovi mucenici nista osvojiti nece. Osnujte neka takmicenja u badmintonu, lakrosu i neka postoji samo Partizan, pa da osvoje tako i oni neki trofej negde.
V

Vini Gogniti

pre oko 3 godine

Mislim da ce biti dovoljno da samo sport u Srbiji bude iole posteniji.
@

@Vini

pre oko 3 godine

Uhh teže to, tu tek ne bi imali šanse. Njihov teren je u mulju.
9

951357

pre oko 3 godine

@Vini - pa da je pošteno, ne biste se vi dugo zadržali u prvoj ligi...
V

Vini Gogniti

pre oko 3 godine

Mozda,ali vi onda svakako ne bi postojali
S

Slaninari

pre oko 3 godine

Ne mož' Vošu dobiti u Spensu pa da si Lube i Trentino zajedno. Računajući sve tri ekipe, Vojvodina NS Seme (Superliga Srbije), Vojvodina NS Seme 2 (juniori, Prva B liga) i Vojvodina NS Seme 3 (kadeti, Druga liga Sever) u Spensu su izgubili jedino seniori i to od Niša 3:2. Ukupno seniori imaju 14-1 (uz Kup i plej-of) kući, juniori 11-0 i kadeti (za sada) 8-0.
V

Vini Gogniti

pre oko 3 godine

Nema sta,ja navijam za Partizan ali Vojvodina je jaka k'o crna zemlja i jedini nas predstavnik u muskoj odbojci koji ima ikakve sanse protiv najjacih ekipa da osvoji bar dva seta.To je realnost.Voleli se ili ne mi kao dva kluba Partizan moze da pruzi otpor Vojvodini,ima snage da pobedi neki mec ali Vojvodina je ubedljivo najjaca ekipa ovde godinama unazad i to zasluzeno.Sa druge strane ima sto je mnogo puta pokazao i Partizan cime da se pohvali a sa omladincima poput Stefe,Marinovica,Mandica i tako dalje i nekoliko iskusnijih igraca kao sto su bili prosle sezone Nikolic i Kisic a ove Pepic i naravno ove tri sezone Janic na klupi ali i terenu kada zatreba zaista ume odlicno da odigra.Cestitke na pobedi,da Partizan nije propustio sansu u drugom setu kada je imao vecu prednost u startu bilo bi mozda neizvesnije.Sve u svemu zasluzena pobeda Vojvodine a na nama je da pokusamo da se izborimo za peti set.Prosli smo Mladi Radnik i Nis koji su bili favoriti takodje protiv nas,cele sezone nas ubise povrede i Korone i nemamo jednog razloga da budemo nezadovoljni.Momci kako igraju samo pohvale dolaze u obzir!
V

Vini Gogniti

pre oko 3 godine

Za Marinovica da se ispravim samo,nije bas omladinac ali ima godine pred sobom i odlicno igra momak!
G

Gost1111

pre oko 3 godine

Za Partizan je i ovo veliki uspeh
P

Pera lazic

pre oko 3 godine

Rutinski
V

VolleyballSRB

pre oko 3 godine

Pohvale redakciji Mozzarta na izveštavanju sa mečeva finalne serije plej-ofa. Bilo bi doduše lepo da odbojka dobije malo više tekstova i tokom sezone (izveštaji sa Super i prvih liga, na kraju sezone predstaviti šampione drugoligaškog karavana, pokriti državna prvenstva za mlađe kategorije (pionirski, kadetski i juniorski uzrast)), a ne samo finala u Aprilu... Ali i ovo je neki pomak. Mnogo nas je koji pratimo odbojku a nemamo gde ni da prokomentarišemo neke stvari čestito (osim na sajtu Žurnala). Takođe, tekst o ekipi Metalca iz Gornjeg Milanovca je bio odličan, bilo bi lepo kada bi još takvih tekstova bilo, nije Srbija samo Partizan i Crvena zvezda!
V

Vini Gogniti

pre oko 3 godine

Slazem se,odbojka nam je mnogo radosti donosila i ranije a i hvala bogu sada opet,cak i kad nije bilo medalja jedino neznalice mogu da kritikuju ekipe za koje nemaju predstavu koliko su jake,kao kad sam video ljude da su se podsmevali Iranu.To dovoljno govori.Liga nam je u poredjenju sa iole ozbiljnijim smesna ali daj da vidimo sta moze da se ucini,ajde bar da uzivamo koliko toliko u klubovima koje volimo,da vidimo i upoznamo neke druge sredine...Hale su nam prazne,karte u najvise slucajeva kostaju mizerno ili je besplatan ulaz.Zaista moze mnogo toga da se ucini sto se tice odbojke i bar taj neki najmanji nivo koliko mozemo da ucinimo da to bolje izgleda.Prenos na TV bi morao da se sredi,pa bas taj RTS2 koji sad prenosi odbojku po ceo dan ne prenosi nista,pusta neke opere,dnevnike na svim mogucim jezicima balkana u krug,neke gluposti,zasluzili smo valjda da u svojoj zemlji uzivamo u svojim klubovima koliko toliko.U drugim zemljama koje su mnogo siromasnije sportski gledano imaju sve to osigurano a sta je sa nama?Mi imamo samo botove kao onaj gore sto ce doci da se smeje ako neko izgubi