Komentari na vest

Voša pala na startu Lige šampiona, berlinska legija stranaca bez milosti

V

Vojvodina V

pre preko 2 godine

Pokazaće metuzalemi Čeh metuzalemi a Bjelici i Janiću koji su isto godište pa će i njima biti sve crno belo u koloru i opet će Vojvodina biti Prvak u svom CRVENBELI Novom Sadu
4

482929

pre preko 2 godine

metuzalemi?dovodite jos jednog?
V

Vojvodina V

pre preko 2 godine

Iznenađujuće dobra Vojvodina je izgubila od velikog Grankin i Pola američke reprezentacije najviše svojim greškama pred 5 hiljada bučnih navijača a bez najboljeg igrača Parapunov i Baranek koji će zaigrati 15.decembra protiv Zenita za koji igraju Kljuka Poletajev Grebenjikov Urnaut... Pa da napunio Vojvodinaši SPENS ko kad je velika sala zadnji put bila puna 7000 gledalaca u Finalu Čelendž Kupa kad smo pobedivši Benfiku osvojili kao prvi klub sa Balkana neki Evro KUP. Verom prijatno je iznenadio 22 g Zečević korektor koji je letos došao iz Ribnice i uz Mehića i Bajandiću bio najbolji u Vojvodini.
4

482929

pre preko 2 godine

Pa sta je sad zar se ne juri cetvrtfinale Zenit da izadje na crtu ako sme
R

Rebus

pre preko 2 godine

Pola američke reprezentacije.. Drugi korektor I četvrti srednjak.. Jos da stigne češki staracki dom TGVom i pali se mašina.
C

Crno beli grad

pre preko 2 godine

Samo se vi smejte, kad se vrati Parapunov i češki metuzalem, i revanš u Spensu i podela bodova... A iskreno i ta Liga Šampiona nije neko bitno takmičenje kao ni Kup i prvenstvo jer soon to be selektor "Bollelli" priprema ekipu za Svetsko prvenstvo ;)
R

Rebus

pre preko 2 godine

Nemoj da veruješ u kafanske priče da će Boleli da bude selektor. 😉