Komentari na vest

Zoran Gajić: Kovač i igrači kao momak i devojka koji nisu pravi spoj; Muška odbojka nam umire

V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!!

pre preko 2 godine

Zaboravih jos da dopisem na mom komentaru KAKO BRE VAS KRIMINALCE NIJE SRAMOTA DA POMINJETE MENADZERISANJE I KRIMINALCE I KAKO JE DOSTA BILO!?VI PRICATE O KOMBINACIJAMA I MENADZERISANJU!?
V

Vojvodina V

pre preko 2 godine

Et gost pa DIF NS je dao 3 doktora fudbala Sekereša Radosav Veljka Aleksića 2 doktora odbojke Srđana Ilića i Neđu Osmankača. Treneri i sportisti NS su procentualno najbolji kod nas od Odbojke Rukometa Fudbala Atletike Plivanja Gimnastike Streljaštvo Boksa Džuda Kajmaka Veslanje gde su osvajanje medalje u zadnjih 70 god prvaka Evrope Sveta Olimpijade. Obavesti se pre nego pošalješ lažne informacije. Pitaj u bg difu
s

sgaklalfjailabdu

pre preko 2 godine

zalim dan kad je ovaj izabran za predsednika oss mada opet sa druge strane to sve boricic iz ceva muti vanju bi da je tada pobedio na izborima oterali njih dvojica u roku od godinu dana tako da mu dodje na isto
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!

pre preko 2 godine

Dve olupine i kriminalci
3

388489384

pre preko 2 godine

Znači ovako... Znamo 3 godine da selektor otvoreno vrbuje decu za Vojvodinu ali ne radimo ništa po tom pitanju nego kao ajde sad posle 3 godine i jedno 20tak dece ukradene, baš ako se mora nešto odraditi... Tuga i sramota šta čovek izjavi. Drugo, taj konkurs je teška lakrdija. Posao će dobiti oni koji su odani savezu, i oni čiji klubovi će najviše platiti. I opet će se nastaviti vrbovanje. Evo sačekaćemo baš imenovanja, pa da vidimo, a ja imam par imena već u glavi. Treće neko je pomenuo Prvi smeč. To je takva farsa da to nije normalno. 6 meseci te kao plaćaju da radiš sa decom (ali ti obezbeđuješ salu) bez da im išta naplaćuješ. A posle 6 meseci snalazi se kako znaš i umeš. Baš će deca sa besplatnog početi da plaćaju neku članarinu, jedva čekaju. To je ta strategija saveza... Radi ti na čist entuzijazam dok mi vozimo Poršee, Audije, Mercedese na konto dranja kože s leđa klubovima svake godine na ime kotizacija, kazni (jer pravilnik ne poznaje i nagrade)... itd...
H

Hahha

pre preko 2 godine

Sramota šta izjavio čovek. Pa nema veće kombinacije od njega i prijatelja članova...
G

Gostih

pre preko 2 godine

Ja sam odbojku napustio sa 18-19 godina, posle skoro 6 godina aktivnog igranja u mladjim kategorijama i kapitenske pozicije jednog od velikih beogradskih klubova, jer su vec tada dovodjeni menadzerski igraci iz BH i CG i na taj nacin su unistavane selekcije i selekcije momaka koji su godinama trenirali. Cela generacija koja je bila sampion Beograda u pionirskoj i kadetskoj ligi odustala je od treniranja jer su videli da nema svrhe i da se sve resava u kancelariji sportskog direktora.
G

Guesttutt

pre preko 2 godine

Ne želim da ulazim u promene selektora, da li je bilo korektno ili ne, ali kao neko ko se petljao odbojkom neko vreme moram da se složim sa drugim delom priče. Muška odbojka umire. Dece ima mozda u drugom timu Vojvodine i još par školi odbojke. Niže lige nam igraju starci sa pivskim stomacima, a bogami i super liga puna povratnika bez potencijala. Savez mora da uradi i konkretnije stvari, video sam par projekata kao Prvi smeč gde se nešto trude, ali moraju da iz tih projekata da pronađu talente, stipendiraju, prate. Inače i oni koji se pojave, počeće u nekoj nižoj ligi bez ambicija, para i kvalitetnog rada i sa 20god će već odustati i igrati odbojku rekreativno ili neki beach volley.
G

Gost 456

pre preko 2 godine

Druže, slažem se ja da muška odbojka umire ali predsednik odbojkaškog saveza ima ulogu da to stanje sanira, da učini nešto, da napravi plan od 3-5 godina za ozivljavanje odbojke a ne da izjavi ovako nešto i ode na kafu najnormalnije. Hoće poziciju, hoće fotelju, hoće lepu platu? Nije problem ali onda mora i da uradi nešto a ne da pominje muško-žensko odnose kao razlog smenjivanja selektora. Pa nije to OZ već OSS. Sramota je šta se radi i koga mi sve kao država postavljamo na visoke funkcije. Nema dece u mladjim kategorijama, nije dobro plaćen sport? Nadji rešenje kao prvi covek sprske odbojke, dovedi sponzore, uradi nesto na promociji odbojke, privuci tu decu u salu, edukuj trenere, edukuj sudije, nabavi opremu klubovima iz manje razvijenih sredi - to je posao celnih ljudi bilo kog saveza, nije samo poenta obuci odelo i staviti kravatu.
@

@gost 456

pre preko 2 godine

E vidis, to bas jeste poenta, da navuku odelo i kravatu i da sednu u fotelju. To ne bi trebalo da bude poenta, ali u Srbiji to jeste poenta, pocevsi od direktora/direktorki osnovnih skola pa na dalje, plus naravno, moraju da imaju clansku kartu vladajuce stranke (bez toga odelo i kravata nemaju poentu, a fotelju mozes da sanjas).
S

Statler

pre preko 2 godine

Dečaci će sve manje trenirati kolektivne sportove. Razlozi su nezainteresovanost, negativna selekcija i troškovi (članarine, oprema, putovanja..). Nama školski sport ne postoji, deca nemaju ni prave časove fizičkog zato što su sale izdate. Možda bi trebalo razmišljati i u pravcu univerzitetskog sporta, nešto kao u SAD. Nemate strategiju gospodo, samo se bavite svojim ličnim kombinacijama i naravno da nakon izvesnog vremena sve dolazi na naplatu.
G

Gost41

pre preko 2 godine

Nema kod nas više sreće. U pravu si za sale, fizičko, deca su nam gojazna, ne znaju da trče, užas. Imao sam lično situaciju da mi sin dobije 1 iz fizičkog jer nije znao dimenzije odbojkaškog terena a dete je sportista, kajakaš na vrhunskom nivou. Ali dobro, valjda je bitna teorija a ne praksa...
@

@Gost41

pre preko 2 godine

Pa sta je to cudno? Kad 85% difovaca (BG DIF drzi taj neki kriterijum jos koliko toliko, ali NS i ostali su katastrofa) nije provelo u sali vise od 10 sati, a da urade neku vezbu na vratilu, razboju, krugovima to im je misaona imenica (pitanje da li i znaju sta je to).