Komentari na vest

BRAVO! Sebić upucao bronzu za Srbiju

F

Familija

pre gotovo 3 godine

ČESTITAMO MAJSTORE NAPRED SRBIJA
S

Samo jaaa

pre gotovo 3 godine

Neka neko nauci komentatora rts da to nisu dijabole i nisu vazdusne puske vec malokalibarske puske i municija,kada vec komentarise u prenosu nek bar toliko nauci.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!

pre gotovo 3 godine

Svaka cast majstore!
Z

Zalost

pre gotovo 3 godine

I eto, sve zbog izbora, likovi i sportovi koji su nebitni dobijaju po 50-60-70.000.e. i penzije od 40-e. god. Kad se braca i sestre ni krive ni duzne izvale po lokalima za par god. uzivaju, parkiraju auto od 30.000. kupe stanchuge, svakog prvog u mesecu zazvoni poruka na tel, LEGLA JE UPLATA PENZIJE NA VAS RACUN OD 250.000.din. a vi za to vreme i dalje buducim NEBITNIM OSOBAMA BUDETE PISKARALA, tipoa :bravo momak, bravo devojko. itd. onui pokupe svoju viseclanu porodicu od troje dece i pravac ZANZIBAR. A vi cete gledati kako vam zbog toga skachu cene astronomski, kako radnici ginu, evo pre nekih 3 dana dok su ovi slavli medalje, pare i penzije radnik od 40.god je pao sa skele na plus 50 i poginuo. a falilo mu je jos "samo" 26.god. teskog rada do penzije od 35.000.din. a vi cete tada da placate kamate na komunalije i pitace te se au brate ja 40.god. kloshar a gledaj ga ovaj Mikec i ostali, uzivali u sportu koji su voleli i VLADA SRBIJE im dada ZIVOT BUKVALNO BOLJI NEGO U LUXEMBURGU, HOLANDIJI,itd. pa jos ako vas snadje neki zdravstveni problem,auh. Evo ja sam 4 ipo god. invalid. piovredio se na poslu gde sam radio bez ugovora, poslodavac dobar sa vlastima, moglo mu se i ja sam mesec dana pred svoj 40-ti rodjendan postao invalid, sada imam 44, A NEMAM INVALIDSKU PENZIJU. 20.GOD. sam radio te poslove obezbedjenja i jos par nekih drugih da prehranis dete i platis racune, oni te ucenjuju, prijavis ih al ovi isti sto dele pare "bitnim sportistima" nereaguju, godine lete, od tih 20.god raznih poslova 3.god. staza i taman mislis imacu penzijicu od 10.000. dinara invalidsku za koji lek, drzava sa 3 podigla na 5.god potrebnog staza i ostavi te tako. Zato podrska samo za PLACENE SPORTOVE, koji sami zarade a ne da im drzava daje nagrade. fudbaler se proda uzme par miliona stranih a ne narodnih i ja ih podrzavam svaka cast. Bogdan Bogdanovic i ostali, Micic itd su uzeli desetine miliona i da Bog da jos vise da uzmu turcima i amerima, i opet igraju iz sve snage za SRBIJU. ZA SRBIJU SE IGRA I SVAKU DRUGU DRZAVU IZ LJUBAVI a u klupskim sportovima se pare uzimaju a ne davati njima a sirotinju drati. a sportove koji nisu placeni ni gledani ILI PLACAJ SAM ILI UGASI TAJ "SPORT" i skejtbord je sad sport i basket 3 na 3, najvece gluposti. Djokovic dere streance za pare nas BOG SPORTA i plus pomaze i ugrozenima od SVOJIH PARA i drzavu kad su poplave, korona itd. STANKOVIC je na poziv drzave za porodicu na KOSMETU poslao i traktor i dzip, neko vozilo za zajednicke potrebe te enklave. E ZATO NEK SE NECUDI DRZAVA STO CE OVI STO IM DAJE PENZIJE OD 40-e god od 2000.E. imati po 3-4 dece a obicni ISCRPLJENI MUCENICI CE OD BRAKA I DECE BEZATI KAO DJAVO OD KRSTA. Pa onda jao pada natalitet, odumire Srbija, pa normalno kad SIROTINJI OTIMAS A DAJES POJEDINCIMA.
R

Raša P

pre gotovo 3 godine

Ovo su sportske vesti žuti botu
D

Dacha Zvezda

pre gotovo 3 godine

Auuu tuge rodjače.. Sta ce tebi neprijatelj?? Napisa ceo spisak svojih kompleksa, za koji su SVI DRUGI KRIVI SEM TEBE... Sto se ti nisi bavio nekim "nebitnim sportom, kao nebitan lik" i TAKO LAKO uzeo penziju?? A TI IZABRAO da budes neko obezbeđenje? I sad krivis SVE REDOM sem onog u ogledalu, koji je pisao TVOJU PRIČU... Sretno, trebace ti!!!! A BRAVO NASIM OSVAJAČIMA!!!
Z

Zalost

pre gotovo 3 godine

Pisite sta hocete, ja nemam komplekse pisem za problem drustva meni je sudbina bila da dozivim povredu i postanem invalid bez invalidske penzije a vi koji me pljujete ne zelim vam nista lose vec samo DA VAM SE TO ISTO DESI STO I MENI.
@

@odgovor zalost

pre gotovo 3 godine

Prijatelju, nek tebe prati sreca u daljem zivotu, al ovo sto pises ti nije dobro. Zelis ljudima nesrecu, koja je tebe zadesila, nista gore od toga nema.
Z

Zalost

pre gotovo 3 godine

Gresis, jab bas ne zelim ljudima i nasem narodu, niti ntebi koji nisi vredjao. ALI OVI STO IM JE SAD SVE LEPO PA MENE VREDJAJU NJIMA ZELIM SAMO ISTO STO I MENI, VECE IM MUKE NECE TREBATI. Procitaj ova 2-3 komentara pre. oni misle da ce vecno biti ususkani 24.h u toplim domovima, i uzivanjima dok mene naziva kompleksom, od cega ja da imam kompleks, ja bio na KOSMETU 98-99, Sad invalid bez penzije i ne znate koliko je momaka takvih u bolnicama i na rehabilitacijama. ubijeni u pojam za ceo zivot da bi dobili pomoc od 10.000. din prolazis najsurovije preglede kao za astronauta. neveruju ti da si razoren. e vala nece ni ovi sto se nasladjuju uzivati i njima nek se sve ovako desi.
f

franjo 24041902Gost

pre gotovo 3 godine

Tako se to radi bum tras bum tras 🥉❤️🇷🇸
J

Jako

pre gotovo 3 godine

Bravo bre!
i

irvingirving17

pre gotovo 3 godine

Tuča,pucanje i ulični basket zaštitni znak Srba 😄 Šalu na stranu svaka cast na medalji
M

Maleni

pre gotovo 3 godine

Ovo je nauk drzavi da proba malo da digne te nepopularne sportove...sam bog zna koliko kosta samo ta oprema...trenirao sam karate 16 godina i znam sta znaci neprofitabilan sport...clanarina svaki mesec, kimono jednom godisnje 150-200e...svako takmicenje kotizacija 2000 din plus put, o inistranstvu da ne govorim...nista drzava ne placa ni kada si reprezentativac...ali bilo je lepo i opet bih sve ponovo. Nadam se da je ovo budjenje i da cemo dogurati barem do 8-9 medalja.
D

Delija momakk

pre gotovo 3 godine

Sa ovom vlascu mi nemamo drzavu,tako da ne znam o kojoj drzavi pricas. Oni salju svoje ljude u profitabilne sportove,zaposljavaju svoje clanove stranke,uhlebljuju ih a ovi im zauzvrat skupljaju glasove itd. Mi zivimo u najgorem periodu Srbije od kada znam za sebe
D

Dakara

pre gotovo 3 godine

@Delija momak Bravo za komentar rodjače, ovako nikad nije bilo, čemer, jad i beda se galopirajući šire našom Srbijom, samo nam dragi Gospod Bog može pomoći ako i On nije digao ruke od nas zbog toga koliko nas je ova nakaradna vlast srozala kao naciju.
M

Maleni

pre gotovo 3 godine

Samo cu vam reci da pricam o periodu kada su demokrate bile na vlasti...trebirao sam karate od 98 do 2014...najvece uspehe postizao dok smo bili scg tada bio reprezentativac, i sve se isto radilo kao i danas. Tako da pustite te price o ovima sada, jer su svi na isti kalup...ej idem na balkansko prvenstvo oni mi naplate trenerku, grb za kimono i pojaseve sa zastavama scg 270e...put smo isto sami placali...al zato kad osvojimo nesto zurnal i sport intervjuisu ljude iz saveza kako se radi top, vazi bate.
A

Arroyo

pre gotovo 3 godine

Kad treba da se bijemo i pucamo, najbolji smo :D
S

Slaba odbrana

pre gotovo 3 godine

Bravo majstore,iskren da budem nisam ni znao da si otputovao na OI.Pročitao sam da si u finalu i odlučio sam da te ispratim kao i sve ostale sportiste.Posle svih onih tmurnih dana vratio si ponovo osmeh na lice našem narodu.
D

Dil

pre gotovo 3 godine

Bravo majstore! Kinez brutalan sa svojih 21.
Т

Тс тс тс

pre gotovo 3 godine

Медаља иде у Трстеник! Браво мајсторе
K

Krompirko

pre gotovo 3 godine

Djokovic na aparatima.Slobodno dajte minuse ali tako je.On je jos imao sansu za dve medalje.
R

Raki1

pre gotovo 3 godine

A sta si ti uradio u svom bednom malom zivotu da spominjes jednu takvu velicinu???
K

Krompirko

pre gotovo 3 godine

Zasadio sam krompirice.Mogu da zamislim kako se Djokovic sad oseca.Zato ponovo po ko zna koji put kazem da u takmicenja mora da se ulazi bez euforije.Ko pravi euforiju?Mediji.Zasto to rade?Jer se narod peca na to.Ljudi su se obradovali Milenkovoj medalji jer se niko nije nadao.
G

Gostimir

pre gotovo 3 godine

Jest druze lijepo olimpijska medalja (tekvondo, streljastvo, veslanje, jedrilicarstvo), ali realno jedan pehar iz Vimbldona vrijedniji od 40 takvih medalja na OI. Sad dodaj da je taj Đoković osvojio na to i Australian Open i Roland Garos. Nema zemlje koja ne bi dala sve te sportove i medalje u njima za jednog Đokovića kojeg mi pljujemo kao da je najgori dusmanin. SRAMOTA DRUŽE.
F

Familija

pre gotovo 3 godine

Novak ponosan kao i Sebić ČESTITAMO SRBIJO
C

Crvke

pre gotovo 3 godine

Nema pritiska za medalju i ne stavljaju je pre takmicenja zato se i osvoji medalja a ovako cim nekog dizez u supermena od toga uglavnom nema nista posto ga pritisak pojede,,,,,
G

Gost1909

pre gotovo 3 godine

Predrag Strajnic, ogledalo RTSa... Da je srece pa da nije bilo komentatora, slusamo pucnje i uzivamo u medalji! Bravo za Milenka!
O

Orao

pre gotovo 3 godine

Rekao bih da je streljastvo nama u krvi.. Mozda bi mogli vise raditi i ulagati u ovaj sport... Sve cestitke majstore!
b

bojank93

pre gotovo 3 godine

Kako može da ti uđe u krv nešto što je staro tek nekoliko generacija?
C

Crvke

pre gotovo 3 godine

Uskoro puca opet Mikec i tu realno ima nade opet za medalju ali bez pritiska naravno i naslova svi krenuli po medalju jer stvarno nema to smisla,,,,,,,
C

Culmi91

pre gotovo 3 godine

Lice,Mikec je sleteo u Beograd pre 4,5 dana...Mozda puca na vasaru nekom u Klokocevcu za plisanu igracku,sa pivom u ruci...
I

Ivke88

pre gotovo 3 godine

Šta lupas bre? Čovek se vratio u Srbiju.
G

Gost123456789

pre gotovo 3 godine

Mikec samo moze u Srbiji da puca posto se pre par dana vratio, a i takmicenja u streljastvu su ovim zavrsena na olimpijadi
h

hahahaha 1

pre gotovo 3 godine

A Mikec već gostovao u svim emisijama tipa beogradska hronika itd..... Aloooo vratio se čovek kući pre 5 dana. Pa ja na tvom mestu od sramote ne bih pisao više komentare!!!!! Stvarno si sebi dao pravo ime........
J

Jagnjilo

pre gotovo 3 godine

Bravo majstore iz Trstenika. Sve cestitke
S

Srpke 21

pre gotovo 3 godine

Koji crni sport,vidite da je samo puska za nas. Ajmo mi vratit Kosmet !!
B

Bravo

pre gotovo 3 godine

Majstore. Sve potpuno zasluzeno, imao si par gresaka, ali nista ozbiljno!!! Cestitke Kinezu sjajan je! Rus bracuska standardno dobar!!!!!!
C

Coban

pre gotovo 3 godine

svaka cast legendo. treba ulagati mnogo vise para u taj Sport.
B

Brundo

pre gotovo 3 godine

Svaka cast.Tako je to u sportu, uvek medalju osvoje oni "ispod radara" koji cute i rade.
B

Belgrano

pre gotovo 3 godine

Bravo majstore, svaka cast! Pratio sam ovo citavo jutro uz dosta pitanja sto se tice pravila ali sto je takmicenje dalje odmicalo, to jasnije mi je bilo kako sve to funkcionise. A to i jeste draz OI, pratiti sportove i nase takmicare koji inace nisu u fokusu. Bravo Milenko i bravo strelci, najbolja srpska delegacija u Tokiju - dve medalje, jedno 4.mesto i veliki broj finala, svaka cast!
К

Крис99

pre gotovo 3 godine

БРАВООО
L

Ljudi moji

pre gotovo 3 godine

ima nade, samo verujte! Bravo momak
G

GostNBG

pre gotovo 3 godine

Bravo doktore!!!Tako se bori.Imao je malo i srece ali na kraju je bio koncentrisan i uzeo bronzu.Svaka ti cast majstore.Zivela Srbija🇷🇸🔴🔵⚪
G

Grobar GM

pre gotovo 3 godine

Bravoo majstoreee!!!
M

Momak

pre gotovo 3 godine

Nisam ispratio, jel promasena meta bila posledica neceg ili covek samo izgubio fokus..Cesitke Sebicu, digo nas je iz mrtvih posle traumaticnih dana!
D

Džoni90

pre gotovo 3 godine

Nisam siguran ali izgledalo je kao da nije ni opalio metak, kao da je imao neki kvar ili zastoj na pušci. Nestvarno bi bilo da je promašio celu metu.
Z

ZzzRrr

pre gotovo 3 godine

Ukrajinac je ispalio dva hica ali je vreme isteklo, zato je dobijao 0. A Belorus je imao problem sa puškom. Bar ja mislim da je tako
I

Ivke88

pre gotovo 3 godine

Promašio je onaj Ukrajina metu totalno, tj. pucao u pogrešnu, zato je dobio 0 bodova. Ali to je njegov problem. Svaka čast Milenku.
F

Firga

pre gotovo 3 godine

Lepo
Z

ZzzRrr

pre gotovo 3 godine

Svaka čast familijo
G

Gost1978

pre gotovo 3 godine

bravo sebaraaaaa
H

Haja

pre gotovo 3 godine

Iskreno, totalno neočekivano od njega. Čestitke.