Komentari na vest

Hena samo ređa blokove, večeras još šest...

B

Brundo

pre 4 meseca

Ona i Maja Aleksic izuzetan par u bloku.Iste su.I Heni i Maji je blok jaca strana igre od napada.
i

ironija

pre 4 meseca

Pa više vredi bloker kojem je blok jača strana nego napad, to je i Gvideti sam rekao, da je osnovni zadatak blokera da blokira a napad može i ne mora. Imaš Lubian npr koja je sjajna u napadu a blok tehnika joj je užas.
B

Brundo

pre 4 meseca

Svidja mi se njen servis.Blokeri imaju gadne servise.
o

objektivnoo ..

pre 4 meseca

Nema snase da ide na IO. Pored Stevanovic. Aleksic i Popovic, koje su "zacementirane " - nema sansi.
p

podatak

pre 4 meseca

Stevanovic i Popovic kako igraju ove sezone ne da nisu "zacementirane" vec bi jedna od njih 2 trebala da ispadne sa spiska. Stevanovicki se desi da na 3 meča ne napravi ni 1 blok a i koreja joj slabo ide.
J

Jan

pre 4 meseca

Sve pohvale za Henu,devojka je mlada,perspektivna i svakako je buducnost Srpske odbojke,mlada je otisla u inostranstvo i neka samo nastavi ovako
H

Henaa

pre 4 meseca

Sta reci o devojci, prva sezona van Srbije i komotno mogu reci dominacija. Devojka je trenutno 3.najbolji bloker kupa izazivaca sa 22 bloka ispred nje su dve devojke koje su igrale mnogo vise utakmica od Hene, to govori o njenom kvalitetu. Pritom te dve devojke su sa svojim klubovima zavrsile ucesce u ovom takmicenju, s toga draga Hena verovatno ces poneti priznanje najboljeg blokera kupa izazivaca! Fali ti 5 blokova da izbijes na prvo mesto, a ja verujem da ce se to desiti vec u sledecoj utakmici. Tvoj klub ce sigurno proci u finale, jer ovaj Turski klub juce nije pokazao nista. Evo pre nekako me neko ovde pljuvao kada sam napisao da je turska liga ogromna nula i da sem Vakifa, Fenera i Eczacibasija nema kluba koji moze bilo sta da uradi na evropskoj sceni, takodje sam rekao da je italijanska jaca i tu sam bio pljuvan. Evo Chieri grabi kao polufinalu cev kupa (prosle godine uzeli titulu u kupu izazivaca), Novara ce sa pola gasa doci u finale kupa izazivaca i tamo ce verovatno pobediti Henin klub kojem zelim da osvoji zbog Hene, tesko ali ne i nemoguce. U Ligi sampiona smo videli potpunu dominaciju Italijanskih klubova. Sta reci za THY iz Turske utukli ogromne pare doveli Ze Roberta ispali od Parisa, Galatasaraj isao od nekih Finaca. Lepo sam rekao da nemaju novce koji se pumpaju u 3 kluba nivo lige bi bio kao i u Srbiji, jer njihove igracice nemaju kvalitet, to su sve sami stranci koji ogroman novac dobijaju. Pa koliko samo odbojkasica reklo da idu u Tursku jer bolje placaju, a svaka sanja da igra u Italiji. Stevanovic prva rekla Italija zakon naigrala sam se uzela LŠ sa Casamalgioreom idem u Tursku da zaradim.
N

Ne

pre 4 meseca

Nisu ispali od Finaca, nego od Visbadena na zlatni set, nemacki tim Pa ok, bio je jedan period kada je i italijanska liga bila slabija 2016,2017,18… sada su turski timovi malo slabiji ali to je zato sto su pre svega italijanke bolje igracice i imaju vise kvalitenijih igraca od turkinja, i to su kod turkinja ugl srednjaci, njih pokupe fener i vakif, i libero ode u svaki tim i to je to. Plus u italiji mogu 4 stranca u terenu, a u turskoj 3 strana+ 4 slabe turkinje sto je jos jedan razlog, pa mnogi turski timovi sa sredine i dna ne kupe 4og stranca da ne bi trosili novac
P

Pazarac_020

pre 4 meseca

Pazi him komentara. Nije Henna dobra nego oslabili turski timovi. Kme,kme, ljubomorne duse. Bravo Henna.
S

Strsljwn Srb

pre 4 meseca

Hena je buducnost ...
B

Blamaza

pre 4 meseca

Koja blamaza za tursku ligu, nisu dosli ni 20 u setu protiv francuske ekipe, a thy ispao od pariza- pritom u niluferu igraju zikel, kincler, minenko, talentovana sengun i baskir!
P

Pa baš to

pre 4 meseca

Pazova bi bila peta u Turskoj ligi lagano.
@

@Blamaza

pre 4 meseca

Ove godine su opet oslabili turski timovi- vakif je slabiji, ecz mi je na istom nivou kao i prosle god, a za fener ne znam sta da kazem, imam utisak da ce da zeznu kada krenu bitne utakmice. Thy je totalni promasaj ove sezone, doveli jednog Ze Roberta za trenera ali ne ide nikako, Macris ni ne igra, doduse Sila je bas dobra, ali primaci bas bas slabi- Begrman/Anthi, Van Rajk dosta promenljivo, Kubra je solidna.. na kraju ce verovatno i izvuci plejof jer je Kuzejboru u padu.. steta za Galatasaraj godinama ne postoji na sceni, a Besiktas me je razocarao, s obzirom na imena, 9. mesto u toj ligi bas bas lose. Muratpasa igra solidno, Ptt, Sarijer, Karajolari su timovi koji bi u nasoj ligi bili 5,6.