Komentari na vest

Janićeve metode podizanja: U jednom trenutku sam rekao igračima da me je sramota što sam njihov trener

P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Nista bez difa i gospodina Janica bitan kup za Partizan.
d

djapetooo

pre oko 1 godinu

Veliko hvala predsedniku kluba Aleksandru Stankoviću. Bez njega ne bi bilo ni tebe Janjiću, ni bilo kakve titule odbojkaskom klubu, kao sto je nije bilo decenijama unazad, niti bilo kakve titule u sportskom drustvu Partizan u godinama iza nas. Njemu to ne treba, ali red bi bio da ga spomeneš, Janjiću trenerčino :)
t

toliko o tebi

pre oko 1 godinu

Pa nije on JaNJić nego JaNić
b

bravo

pre oko 1 godinu

Bravo Aco legendo. Bravo Dzigi. Od kad ste uzeli Partizan, dosli su i trofeji. Večeras će zasluženo da se slavi u Sinđeliću :)
G

Gost555

pre oko 1 godinu

To sto je osvojio neki kup ne znaci da je dobar trener. Jedva je pobedio Vosu u finalu, neki bolji trener tipa onaj Djokovicev ujak sto je bio selektor odbojkasica, Igor Kolakovic, bi u finalu glatko osvojili kup, a i ligu.
T

Top Gun

pre oko 1 godinu

Budući selektor.
D

Difovac

pre oko 1 godinu

Nisam na difu učio kako se osvaja medalja. Sif nastavnik fizičkog kraj i tačka. Ko ima dif i bavio se nekim sportom aktivno taj može da bude trener.
N

Niš PFK

pre oko 1 godinu

Bonuse od fudbalera bih prebacio na odbojkase i rukometase, zasluzuju.
0

07

pre oko 1 godinu

Jedan od osoba koji pravi cirkus i provocira na utakmicama, pogotovo prptiv Vojvodine!!! Na predstavu svojih igraca je osvojio kup ali neće to moći do lraja sezone

Bojan Urosevic

pre oko 1 godinu

Pa kako je onda iz 3 finala osvojio 3 trofeja na srecu mozes da osvojis 1 slucajno ali 3 nikako ne moze da bude sreca Vojvodina jeste na papiru najaca ali ako se igra i finale u ligu sve je moguce.
0

07

pre oko 1 godinu

Osvojio je do sada 2 u ovoj sezoni i to mu je maksimu ove sezone. A partizan u obe utakmice je pobedio na seljačko scensko ponašanje. Izazivaju, provociraju pa na kraju dođe do potencijalne tuče koji su naravno oni izazvali jer su seljačine neopevane koje vole da psuju i provociraju. A sada se negleda prošla sezona već se samo ova gleda gde u obe utakmice su se indetično ponašali
T

To je to

pre oko 1 godinu

Oba trenera sa finala muškog kupa osvajali medalje u reprezentaciji kao igrači. Lepo je videti da su u našoj odbojci. Tako nešto je nezamislivo u ženskoj odbojci. Većina trenera u ženskoj odbojci ni set nije odigrala u seniorkskoj konkurenciji. Samo malo poređenje.... U nižim ligama u ženskoj odbojci trenutno je najviše bivših fudbalera, koji su preko noći zavoleli eto baš žensku odbojku...
R

Raznovrsno

pre oko 1 godinu

Fudbaleri jesu većina. Međutim, naopako da se ne spomenu i nastavnici koji predaju fizičko a koji su redom po Srbiji osnovali svoje privatne klubove. Mnogo je trenera došlo iz atletike i košarke. Ima i nešto rukometaša. Svi na žensku odbojku došli preko noći. Do prr par godina je ni na TV nisu gledali a uživo nikad u životu!
S

Sve si pogodio

pre oko 1 godinu

Da,da,bitno da su ljudi koji su zavrsili visoko obrazovnu ustanovu - problem! A nije problem kada Brdja (junior), Bobuleja i Janicoza zavrse vikend kurs za C trenersku licencu kojom mogu da vode Superligu (bruka i sramota). Njihov fantastican rad se i oseti u seniorskoj reprezentaciji, svake godine sve gore. Dok su "neznalice" sa DIFa radile bile su i neke medalje, sad kod ovih stratega i 9 mesto veleuspeh.
2

21 vek

pre oko 1 godinu

Od Veska Vukovića preko Travice sve do Kolakovića i N Grbića. Bobe Kovača nigde nijednog difovca a u 21 veku uzeli 20 medalja