Komentari na vest

Jovana Brakočević Kancijan i uspomene na seriju za Ginisa: Gvideti je jedini dostojan naslednik Terziću

Đ

Đole Šabac

pre preko 1 godinu

Niko nema ovakav potencijal Sara Lozo, Katarina Lazović, Maja Aleksić, Bojana Milenković! Uskoro stižu i juniorke Kurtagić, Uzelac, Zelenović!
S

Svašta nešto

pre preko 1 godinu

Čuj Zelenović, Kurtagić. Prva mora da radi na sebi ako hoće uopšte i u Superligi da bude neki korektor, druga bio bi red da odigra i po koju utakmicu nekada umesto što selfira pored terena u civilu.
t

tipton

pre preko 1 godinu

Pre ce Osmajic i Malesevic doci do A tima nego Kurtagic s obzirom koliko malo igra. Za Uzelac se potpuno slazem a iz te generacije su zanimljive jos Vajagic i Tica.
T

Ti moje - srebro!

pre preko 1 godinu

Slažem se, i Gvido će kao Terzonen da slavi bronzu zlatnog sjaja.
Б

Брат од Генија

pre preko 1 godinu

Јована Бракочевић моја омиљена одбојкашица
T

Teča

pre preko 1 godinu

Nasledio je Santareli tilm bez Maje , koja nije igrala.Bez Rašić koja je otišla u penziju kao i Stefana. Ekipu bez prvog libera, Silviju Popović koja je propustila SP. Tim u kome nije Stevanović. Tim u kom nije bilo mesta prethodnih godina za Lozo. Dobio tim u kome je Drča ulazila ponekad na servis. Novi dizač. Novi libero. Novi primač. Novi srednji bloker. Vratio uspešno Stevanović u tim.Davao je šansu svilm igračicama. Nasledio i Brankicu koja je 2018 bila u životnoj formi a 2022 povređena. Ovo je jedina prava analiza. Hvala Danijele za sve što si uradio u 2022 godini.
M

Mop

pre preko 1 godinu

Sjajan komentar.
L

LazarA

pre preko 1 godinu

Nažalost sve se slažem.Da je Terza ostao mi bi imali srebro ili bronzu a ne zlato. Jednostavno je Terza non stop bio na 80 posto, nikad nije skroz iskoristio kapacitete 2 najbolje generacije u istoriji. tu je moralo da se niže finale za finalom a nije. Da je ostao mi ne bi sada bili aktuelni svetski prvaci.
M

Moja stara patika

pre preko 1 godinu

Lozo kod Terzića nije bila među 14, a u finalu protiv Brazila uz Tijanu najbolja. Jovana Stevanović bila odstranjena. SANTARELI je vratio i postala najbolji bloker lige nacija, gde smo osvojili prvu medalju za Srbiju u ovom takmičenju i to bez Tijane Bošković. Aleksić i Buša odigrale svoje najbolje utakmice ovo leto. Igrali smo raznovrsnije nego ikada. Terzić je igrao bukvalno sa dva libera. Tijana Malešević je recimo imala malte ne ulogu libera. Primač koji za 5 setova dobije 3 lopte u napadu. Sjajnu je atmosferu napravio Italijan, što se videlo na terenu. Uostalom briljantno je bez poraza postao prvak sveta. Uvek je teže braniti titulu nego je osvojiti. Drča odigrala prvenstvo za ocenu 10.Na kraju i sama Tijana Bošković je bila najbolja ikada u reprezentaciji ovo leto. Pomerio je Italijan mnogo toga u igri i izvukao maksimum iz ekipe. To i jeste kvalitet trenera.
K

Kej34

pre preko 1 godinu

Moje skromno mišljenje je da ste postali najbolji sajt po pitanju odbojke. Pravo osveženje. Bravo
M

Mop

pre preko 1 godinu

Otkad ova cura piše vesti o odbojci stvarno je pravo osveženje. Svaka čast. Trenirao 10 godina i baš volim taj sport. Pratim ga na SK kad god imam vremena
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!

pre preko 1 godinu

Bas tako.Jedini koji su poceli konstantno da pominju i nasu i ostale lige a bas kako su se potrudili oko odbojke vidis koliko ljudi ima kojima je stalo do nje,da su trenirali ili da su jednostavno ljubitelji sporta.Zaista za pohvalu!