Komentari na vest

Napad odličan, blok još bolji: Hena Kurtagić blistala protiv Panatinaikosa

h

hm

pre 5 meseci

A himnu "ne zna".
P

Pazarc-020

pre 5 meseci

Samo da odgovorim ovom @trents A sta ti sine radis ovdje, propade talenat.
P

Pazarac-020

pre 5 meseci

Gdje ste "strucnjaci" ?
E

Evo me

pre 5 meseci

Dovoljno je reći da uzdanica Panatinaikosa iz prošle sezone, Ivković, je po povratku u Srbiju grejala klupu Indjije, a sada je u Sremu. Nema šta, izuzetno ozbiljna odbojkaška sredina.
f

fact

pre 5 meseci

Glavni igrač Panatanaikosa je Carcases koja je do prošle sezone igrala u Novari i bila glavni igrač uz Karakurt a Hena je nju izblokirala najmanje 3 puta i šta ćeš sad?
S

Strsljen.srb

pre 5 meseci

Hena je Milanov igrac ...
P

Pazarac-020

pre 5 meseci

Tacnije, Monzin.
P

Propaganda

pre 5 meseci

Kakvo medijsko guranje kao Zehra Gunes ista prica , komentarisalo se pre neki dan , pa ovo takmicenje je na nivou nase lige i 11 poena nije neki uspeh . Ne kazem svaka cast devojci ali mnogo veci uspesi nasih igracica ne budu objavljeni a ona se izvestava cesce nego Tijana Boskovic .
č

činjenica

pre 5 meseci

Nije 11 poena nego 17. I treba da se piše jer je sa Majom Aleksic trenutno naš najbolji bloker. Ne nego će da pišu o Stevanovicki koja na koliko mečeva u turskoj ligi ne može da poveže 2 bloka.
P

Pazarac-020

pre 5 meseci

A kako proglasise ovu stevanovicku za nesto a nema je nigdje?
T

Trents

pre 5 meseci

Sve je to druže propaganda obična. Od osrednjih igrača pokušavaju da naprave ne znam ni ja kakve igračine. Devojka blago rečeno smešna, koordinacija pokreta nula. Žali Bože visine. TENT otkad je se rešio prodisao. Francuska liga inače odbojkaška velesila, Miluz viceprvak (tuga od ekipe) gubi u Rumi, a čuveni stručnjak Djole kojeg i celo Valjevo poznaje kao obr-budalu trener u ligi xD