Komentari na vest

Nema vremena za tugovanje, olimpijske kvalifikacije su iza ćoška

B

Brundo

pre 9 meseci

Gvideti je vec dva puta uprskao na dva takmicenja.Da sam na mestu OSS sacekao bih kraj kvalifikacija za OI.Ako bi se plasirali onda bih cestitao odbojkasicama i Gvidetiju i uz cestitku mu urucio otkaz.Zabrljao je kad nije smeo.Vodili 2-1 protiv Dominikanske R. i izgubili 2-3.Vodili 2-1 protiv Turske i izgubili 2-3.Samo Gvidetijeva krivica.
G

Gost 862

pre 9 meseci

Ima ko u savezu to radi .Dok smo na svakoj olimpijadi kao do sada i dok se sa SP EP i OI vraćamo sa medaljom ne treba dirati ništa.Terza i Danijele su otišli ne treba odmah seći ovog.Puno bi bilo 4 trenera za kratak period.Devojkama ne bi prijalo sigurno.
B

Brundo

pre 9 meseci

Kako radi OSS to najbolje znamo.Kad se reze onda se reze brzo i odlucno.Teske odluke su tu da se prave.To tako mora kad stvari ne idu kako treba.Otkazi su tu da se daju.OSS je uprrskao i sam mora da ispravi svoje greske.
2

20_1

pre 9 meseci

A šta su uprskali 20 pobeda za redom SP i EP i jedan poraz u finalu EP 2023 od 3_ 2.Kakve veze ima savez sa tim.Koji trener bi bio garancija za 21 pobedu tj bez poraza.Došli smo dotle da kada se izgubi utakmica jedna u dve godine u finalu mi menjamo trenera.Trener je najmanje kriv za sve.
B

Brundo

pre 9 meseci

Savez ga je angazovao.A sto se selektora tice on donosi odluke tokom meceva.Uz svaku funkciju, pa makar bio predsednik mesne zajednice, dolazi i odgovornost.Nema funkcije bez odgovornosti.
b

brundo pozzz

pre 9 meseci

jesi ti pri svesti , red je zemalja koje bi uzele Gvidetija a KOGA BI MI DOVELI NISI NAPISAO 15:13 U TIEBREAKU finala nije neuspeh..jedna lopta..to je ogroman uspeh.. Pa Italija ne menja, izgubili su 18:14 i 2:1 u setovima, o cemu tacno pises..koja odgovornost..jel on mora da garantuje zlato .. moze li bilo ko da garantuje zlato.. pozdrav brundo i pozdrav nasim zlatnim curama, ne tugujte, nema razloga. ponosni smo
B

Brundo

pre 9 meseci

Nije mu prvi put da uprska,Kad se vodi 2-1 taj mec ne sme da se izgubi.To se Terzicu nije desavalo.Bilo je meceva da smo vodili 1-0 i izgubili a nikad kad smo vodili 2-1.
B

Brundo sve kući

pre 9 meseci

Onda....Prvo kreni od selektora košarke M i Ž preko vaterpola do rukometa i fudbala.Svi kući jer su jako loše rezultate nanizali.Odbojka je negde poslednja tu.Jedini ekipini sport u Tokiju uz vaterpolo i jedini tim sa medaljom sa evropskog.Svetski šampioni.Daj mi reci samo zašto svi hvale trenere strance u našem rukometu kad među 8 ući ne možemo i kad na OI ne idemo.Kako je to njima ok.Pojasni.Kako je ok Pešićeva komedija prošle godine.9 na evropskom sa Jokićem.Šta radimo sa Piksijem iz grupe na SP izaći nemamo kvalitet.Šta je sa košarkašicama po 50 razlike u četvrtnalu SP i EP gube.Sramota.Vaterpolo 3 takmičenja a dva bez polufinala i sva tri bez medalje. POJASNI NAM MALO TE SPORTOVE GDE SU TRENERI JAKO DOBRO PLAĆENI I NA GODIŠNJEM NIVOU. Naš trener ima platu dok radi SAMO 4 meseca hahahaha.Komedija.Toliko Panter u Srbiji zaradi za 5 dana ako bi uporedili.
D

DarkoBg

pre 9 meseci

Potpuno nebitno. I ovako i onako cemo se plasirati u Pariz. Mi smo ovo leto sto smo imali da pokazemo - pokazali, i to ne bas mnogo uspesno...
Z

Zeleznik

pre 9 meseci

Kakva glupost. Ej, Turkinje kao šampionke Evrope nemaju obezbeđenu olimpijsku vizu.... Mi kao svetske šampionke i evropske vicešampionke isto....
N

Nova pravila

pre 9 meseci

Najavili su nov nacin plasmana za LA 2028. Nece biti kvala vec pobednici kontinentalnih prvenstava+ 3 najbolje sa svetskog+3 sa rang liste idu u laa
I

Idemo devojke…

pre 9 meseci

Sve i da se ne plasiramo preko kvala treci smo na rang listi, ali verujemo da ce uspeti da savladaju sjajnu Dominikasnku republiku (juce u finalu pobedile 3:2 najjacu postavu USA i osvojile zlato na prvenstvu severne amerike), i holandije. Da pre te poslednje utakmice sa Kinom vec imamo vizu za Pariz.