Komentari na vest

Odbojkašice čeka ludo takmičenje: Dve države, četiri grada, polufinale u Poljskoj, finale 1.000 km dalje

o

odbojkas srbijanac

pre preko 1 godinu

Opet tandem od preko Drine Boskovic - Mihajlovic i opet sve zavisi od njh! Videlo e to i na turniru u Italiji. Necemo nista uraditi jer je ta igra procitana jos u doba Terzica. Samo nove snage. Lozo , Uzelac, Zelenovic na korektoru. I za koju godinu medalje. Nema vise potrebe za Mihajlovic. Odustati od Boskovic iz taktickih razloga ili je bar uvoditi u igru dozirano. Menjati nesto! Zato je Santareli i doveden. A nista ne menja!
x

xxy

pre preko 1 godinu

Srbija ima veliku sansu da udje u polufinale. I to zahvaljujuci zrebu. Sem Amerikanki i Turkinja tu nema ekipe koja je na nivou Srbije. Ni u prvoj ni u narednoj grupi. Poljakinje su osetno slabije. E sada, da li je to dovoljno i dali se moze do medalje koja bi bila izuzetan uspeh? Servis nam je solidan. Blok kako kad - ali ima potencijala. Dizanje solidno - nemamo vise vrhunskog dizaca. Ali, prijem je slab i dalje. Daleko slabiji od potreba i to je ozbiljan problem. Ako budu koristile to sto na Boskovic uvek idu bar dva spremna bloka - bice dobro. Lozo, Mihajlovic (ako moze bar 70 odsto stare forme) i srednjaci mogu da valorizuju "flastere" na Boskovicevoj. Bronzu bih potpisao sada. Pozz
I

IIIIIILl

pre preko 1 godinu

Što se bloka tiče Stevanovic kad bude motivisana može da napravi i 9 blokova, kao onomad protiv Turske u Braziliji. Maja Aleksic takođe korektno odrađuje svoj deo posla. Mina Popovic je od njih 3 trenutno najslabija. Što se prijema tiče bude li bio kao protiv Amerike u polufinalu nema zime. Milenkovic je tad za divno čudo bila korisna na prijemu. Žreb je takav kakav je i sve ide ka tome da ćemo se sa Amerikom dva puta sresti, a od onog drugog susreta ce zavisiti i prolazak u finale.
G

Gatsby

pre preko 1 godinu

Ovi iz Svetske odbojkaške federacije se trude da svako takmičenje izmisle što neobičniji i gluplji format. Evo sad smo kod muškaraca imali da domaćini uzimaju prva mesta, pa igraju 1 sa 16. Ovo sa ženama neću da komentarišem. Bilo neko prvenstvo gde se igrale neke silne grupe, pa se sve to brisalo, pa kretali svi iz početka. Pa bio žreb u polufinalu...Ne mogu da se setim svega. Katastrofa
S

Smehotres

pre preko 1 godinu

A najveća glupost(koja je bila i na SP za odbojkaše a i na EP prošle godine) je to da nema dana pauze izmedju polufinala i finala već se igraju dan za danom.