Komentari na vest

Poraz odbojkašica u prvom pravom derbiju, što pre nam treba još neko pored Tijane

S

Strucnjakinja

pre gotovo 3 godine

USA u četvrtfinalu je za nas najteži mogući protivnik. Ako hoćemo u polufinale moraće devojke da odigraju najbolje što mogu.
B

Brundo

pre gotovo 3 godine

Moze i Turska da bude.Ako u zadnjem kolu Italija pobedi SAD a Turska pobedi Rusiju onda mi igramo protiv Turske a Brazil protiv SAD.U odbojci ima mnogo kalkulacija na svakom takmicenju.
h

hy

pre gotovo 3 godine

Prva i osnovna greske u timu koja nas moze stajati medalje - poveden samo jedan primac poenter i to van forme. Katarina Lazovic je jedini nas primac koji moze da zameni Mihajlovicku na toj poziciji. A nije u timu. Umesto nje Blagojevic. Koja je njena uloga pored Milojevic i Buse? Sve je dakle dato na savrsen prijem servisa, pa na Boskovic i srdenjake. Ali, sta kad je prijem los kao danas? Onda moze samo Tijana, jer srednjacima nema lopti bez dobrog prijema. A sve odbrane postavljene na Tijanu. Da li shvatate koliko fali drugi poenter na kraju sajle? To nas moze kostati medalje. I na kraju - samo tri meca za dva i po meseca pred olimpijadu pokazuju se kao veliki problem - kockali smo se.
B

Brundo

pre gotovo 3 godine

To i ja kazem.Mora sa vise podrske u napadu za Boskovic.Dobar prijem je pola poena.To svi znamo.Distribucija lopti tehnicara mora mnogo umerenija da bude.Ovako podsecamo na Italiju - svaka lopta na Egonu pa kako nam bude.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!

pre gotovo 3 godine

Apsolutno!Nama jedino Tijana da igra a ljudi odbijaju to da shvate,nije mene briga kome se to svidja ili ne pa sto mi dele minuse zbog toga,to su cinjenice...Prvo sto opcija vise u napadu MNOGO donosi a drugo sto ne mozes da se uzdas u sportu kakav je odbojka da ti jedan odbojkas ili odbojkasica vuku ceo tim.Ne ide tako.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!

pre gotovo 3 godine

@Brundo Bas to!Precrtano kao kod Italije ali one bar hoce i na Sorokaite da krenu ponekad,Pietrini je ceo mec vrlo aktivna ali da,jeste da se ubedljivo najvise ide na Egonu.A mi nemamo svoju "Pietrini" koja ce da skine pritisak sa Tijane,koja ce dati svoj doprinos...
h

hyper mass

pre gotovo 3 godine

Nisam pratio najbolje,Srbija i dalje ima više medalja od Amerike?
D

Djole...

pre gotovo 3 godine

Mala Bjanka je odigrala odlicno kada je usla umesto Mihajloviceve koja je blago receno kriminalna.Problem je katastrofalan servis i uvek losa igra u polju.Ne pokrivaju Tijanu kad napada niti stite blok...i tako godinama,ali dobro ne treba osudjivati odmah.
i

irvingirving17

pre gotovo 3 godine

Što kaže jedan, isto kao u ratu kada pogine komadant moral čitave vojske opadne,tako izgleda i kod nas jer posle Novakovog poraza svi su izgubili...Jbg što se tiče kolektivnih sportova neka se griješi dok može da se ispravi greška i da se tempira forma za eliminacionu fazu...Srećno u nastavku OI
B

Brundo

pre gotovo 3 godine

Ne mora da znaci.Evo zasto:na OI 2016 Djokovic je izgubio vec u 1.kolu od Del Potra.Kasnije su odbojkasice osvojile srebro, vaterpolisti zlato, kosarkasi srebro i kosarkasice bronzu.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!

pre gotovo 3 godine

Sto se njega tice misljenja sam da je on porazom u polufinalu singlova zvanicno izgubio sve ostale meceve ako me razumes...A Nine mi je tu najvise zao jer devojka nije to zasluzila...
i

irvingirving17

pre gotovo 3 godine

Pa baš zato što je ovog puta bio duže sa njima,više su se povezali međusobno i svima je teško palo isto kao i svima nama
B

Brundo

pre gotovo 3 godine

O tome sam pisao i ranije ali i dalje mislim da je greska sto se Katarina Lazovic nije nasla medju 12 odbojkasica.U odlicnoj je formi i ofanzivno vrlo dobra.Pomogla bi Tijani u napadu i to dosta.Maja mora ravnomerno da deli lopte.
B

Brundo

pre gotovo 3 godine

Tijana 32 poena.Mnogo je to.Mnogo gresaka smo napravili.Statistika kaze da smo napravili 27 gresaka.Brazil 15.
S

Sherlocked

pre gotovo 3 godine

Ne volim statistiku jer statisticki gledano covek sa glavom u rerni i nogama u frizideru ima temp. 0 .. :) :) :)
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!

pre gotovo 3 godine

Koliko puta su mi udarani minusi zbog ovoga ali kome do sada nije jasno onda ne znam kada ce : Srbija igra koliko igra Tijana Boskovic,to su cinjenice i lepo je Citakovicka rekla nakon poslednje Evropske titule,lopovski savez bi trebao da se zamisli svojih akcija i sta ce biti kada Tijani jednog dana bude trebao predah ili kada odluci da nema snage da igra na vrhunskom nivou za reprezentaciju kao sto je par dana pred Olimpijadu odlucio Pipu Lanca u muskoj ekipi Italije.Porazi su sastavni deo sporta,iznenadjenja se desavaju takodje iako je ovo derbi i nikakvo iznenadjenje da bi se sa te tacke gledista prebacivalo,problem je sto se kombinacijama teraju devojke koje su cista klasa kao sto je bila Spasojevicka,kao sto je Jovana Stevanovic a neke druge MORAJU da igraju jer su ljubimice "gospodina" koji drzi tajm aut "Ajde da im damo poen,ajde da pogodimo servis",ne ume taktiku neku da objasni,da nesto odradi,mi bukvalno igramo tako da Tijani svaka lopta ide pa od nje da zavisi a ne moze ni ona sama,ne moze ni ona uvek da ima savrsen dan,nije ni ona kriva kad joj dodje jednom dan da joj ne ide,covek je!Svaka medalja je uspeh i cilj ostaje isti,napred Srbija!
B

Brundo

pre gotovo 3 godine

Iz grupe B nema lakog rivala.Rival ce da nam bude treceplasirana reprezentacija.Jedno je sigurno, to nece da budu Italija i Kina (koja je danas eliminisana).Moguci rivali su SAD, Turska i Rusija.Neko od te tri.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!

pre gotovo 3 godine

Ruskinje dobile Ameriku.Ko god da dodje ne moze kao danas...
B

Brundo

pre gotovo 3 godine

To se podrazumeva.
T

Trn

pre gotovo 3 godine

Sta kazu...nebeski narod...