Komentari na vest

Poznat je put do finala, teži deo EP kreće od Švedske u ponedeljak

S

Stogod

pre 10 meseci

Nikad laksi put do finala nismo imali,sto je sa jedne strane super,a sa druge ne bas toliko jer smo odigrali ,ili cemo odigrati 2 malko jace utakmice do finala,tako da ce Gvideti morati ozbiljno psihički da ih spremi za finale.
č

činjenica

pre 10 meseci

Pa bili smo u najtežoj grupi tako da je logično da imamo lakši put i da se to izbalansira. A šta tek reci za Italiju koja je bila u smešnoj grupi sa Bosnom, Hrvatskom, Bugarskom, Rumunijom pa ce sad u 1/8finala na Španiju a u 1/4finala na Francusku. Prvog ozbiljnog protivnika ce sresti tek u polufinalu.
T

Tako nekakooo

pre 10 meseci

Imamo laksi put da, ali smo imali i te kako jaki grupu tako da smo odigrali izuzetno jake utakmice. Svedska nije teska ali i te kako su zilava ekipa i veoma uporna, predvodjena sestrama Haak koje su u dobroj formi. A nema on njih sta da priprema psihicki za finale, one poslednja 4 evropska prvenstva igraju finale, 2 svetska finala. Mislim da su one i te kako spremne, ali samo polako utakmica po utakmica. Vidi se i po njima da nikoga ne smatraju lakim protivnikom, i da sa svima igraju kao da igraju sa Italijom, Turskom itd…