Komentari na vest

Šampionke se podigle i ponovo melju: Srpkinje sa drugog mesta idu u četvrtfinale

f

franjo 24041902Gost

pre gotovo 3 godine

❤️🇷🇸🏆
S

Srbija do Tokija

pre gotovo 3 godine

Ja stvarno ne znam kako je ova Bianka Buša igrala u Fenerbahceu a sada u Kaljingradu. Pa ta devojka nema pojma. Ko je gledao ovaj mec video je koliko je devojka inferiorna i u odnosu na ove prelose Korejke. Procenat uspesnih napada preko nje je katasteofalan. Da na njenoj poziciji imamo nekog kao sto je Tijana Boskovic na drugoj strani, zlatna medalja ne bi dolazila u pitanje. Ovako kuku nama sa Bušom. Dugo nisam video da je neko tako indisponiran na terenu a pobedili smo 3:0 lagano. Nije moguce da na njenoj poziciji nemamo bolju igracicu. Ko sumnja u ovo sto govorim neka pogleda cetvrtfinale. Jos se ne zna s kim igramo, ali ko ko god da bude protivnik zao mi je Boskoviceve. Sve pada na njena pleća.
s

smuk

pre gotovo 3 godine

Imamo Brankicu Mihajlovic ali mislim da izlazi iz povrede pa je ne koristi dovoljno.
T

Tom ue

pre gotovo 3 godine

Bravo..i ja to pricam godinama..kulira Brankicu M...kad je krene..ne moze niko da je zaustavi..neverovatno da Mihajloviceva ne igra..a gura ovu Bušinu..
S

Slaba odbrana

pre gotovo 3 godine

Srbija do Tokija-Najlakše je reći da nema pojma.Devojka je odigrala možda slabiju utakmicu i odmah nema pojma.Osvojila je 8 poena a Tijana 13,Milena 12,Bojana 9, zar je to toliko loše ako se zna kome ide najviše lopta.Koliko puta nas je Buša svojim servisima u prošlosti vraćala u život kad je medalja trebala da se osvoji,to su svi zaboravili....
g

greska

pre gotovo 3 godine

To je zato sto gledate ucinak samo kroz napad, dok u drugim detaljima je mozda bolja. Na svetskom prvenstvu je posle povrede Bojane Milenkovic odigrala svaki mec do kraja i imala odlican prijem, dobru odbranu i poneki napad, ali napad i ne treba toliko ako imas Brankicu, Tijanu, Bojanu i blokere. A dzaba napad ako ce Maja da dobije svaku loptu na 5 metara. Ja bih pre voleo da primace igraju Jelena i Brankica, ali pitanje koliko imaju snage i koliko su spremne. Svakako imamo 4 odlicna primaca i svaka ima svoje prednosti i mane, a Terzic ih svakako bolje zna od svih nas ovde.