Komentari na vest

Terziću povrede skovale spisak za EP: Bez Brankice Mihajlović, povratak Stefane Veljković

x

xy

pre preko 2 godine

Terzic ima rezultate, a ima ih i Brankica i to nije sporno. A da se ne radi o povredi vec o sporu na relaciji igracica - selektor to je jasno ko dan. 1. Ne bi ni isla na OI da je povredjena. 2. Ona je u Tokiju rekla novinarima da se - oseca dobro. I ponovila u Beogradu po povratku "da je uvek spremna da igra za reprezentaciju". Znaci, u pitanju je unutrasnji problem koji nam je odneo finale na OI...Lako je moguce da je Mihajloviceva zavrsila svoju reprezentaticnu karijeru dok je Terzic tu. On je nju doveo i u Fenerbahce i otisla je posle jedne sezone. Ok je Lazoviceva i trebalo je da ide i na OI. Ona i Mihajlovic kao napadaci, plus MIlenkovic i Busa. Blagojevicka je tamo samo statirala, a i sada ce. Libero?! I nadam se da ce Lazoviceva na jedan kraj meze a Tijana na drugi , ne da opet promacki par budu Milenkovbic i Busa, pa da sve pada na Tijanu.
D

Dok ne budem hladan i beo

pre preko 2 godine

Lazovicka je ok sada trenutno.Cim bude otisla u moncu na kraju ep i bude shvatila neke stvari(kako se radi u najboljoj svetskoj ligi,a kako ovde) odjednom nece biti dobra ili ce je stici povrede kao i Anju Spasojevic,Ivanu Djerisilo,Jovanu Stevanovic,pa i Brankicu Mihajlovic pre nje.Blagojevicka i jeste sa tom visinom od 180cm za libera ako ništa drugo,primac svakako ne moze biti zbog manjka napada.A i libera imamo daleko boljih i kvalitetnijih,samo sto nema ko da ih gura u reprezentaciju,tako da....cekamo da nam najblistaviji menadzerski produkt Gocanin malo stasa pa ce onda ona da preuzme palicu,valjda do tada nauci da doda loptu cekicem...
B

Brundo

pre preko 2 godine

Ipak je znaci bilo kockanje da se povede Brankica Mihajlovic u Tokio.Terzic je napravio gresku.Morao je spremniju odbojkasicu da povede.
N

Neko je Kiralji a neko Terza

pre preko 2 godine

"Povrede skovale spisak". Kao da nema pola reprezentacije tu, a praktično samo fali Brankica koja ni na OI nije igrala čestito. Maja Aleksić (pitanje da li je povređena ili je to dogovor) devojka nebitna u priči, Stefana i ovakva može da odigra bar onoliko koliko prva može zdrava, tako da je to maltene i pojačanje. Ima i Lazovićku, za razliku od Tokija gde je otišao sa triom fantastiko Milenković-Buša-Blagojević koje kombinovano imaju 3 poena u proseku u rukama. Italijankama nedostaje Boseti, Turkinjama ne dolazi startni dizač i još jedan bloker, Ruskinje bez 6 igračica u odnosu na Tokio, nema šta da se priča, sve osim zlata je neuspeh u ovakvom odnosu snaga, još pred našim navijačima. Ali i da ne bude zlato (što je malo verovatno ali eto desi se) predstaviće se da bronza ili srebro sijaju zlatnim sjajem (kao što se sada već prave alibi izjave za svaki slučaj) a višedecenijski selektor neće preuzeti ni mrvu odgovornosti. Šta reći o čoveku koji je u London odveo evropskog šampiona, generaciju Jelene Nikolić, Vesne Čitaković Đurišić i ostalih i završio poslednji u grupi sa skorom 0-5 i 2 osvojena seta, a posle toga nije ni ponudio ostavku. Obraz đon.
Ћ

Ћирилизација

pre preko 2 godine

Зна ли неко зашто у саставу нема Јоване Стефановић?
R

Razlog je prost

pre preko 2 godine

Jer je rekla da Terza nema pojma sa vođenjem treninga što i nije daleko od istine
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!

pre preko 2 godine

Stevanovic je mada razumemo se,uz ovo sto je momak dole naveo nisam siguran koliko je tacno ali verujem da je istina a ono sto ja znam sigurno je da mu nije ljubimica poput nekih drugih.Vidis druze,Jovana kao velika klasa nema mesta u timu a neke ce uvek imati bez obzira na sve...A posle onakve Lige Nacija Caricka je zasluzila da bude u timu jedino ako ce na promeni strana da im raznosi vodu od klupe do klupe.
I

Ipak je...

pre preko 2 godine

Stevanović...
D

Dok ne budem hladan i beo

pre preko 2 godine

Iz istog razloga sto su preko noci precrtane i Anja Spasojevic, Ivana Djerisilo i druge,iako su igrale u najboljim svetskim klubovima,osvajale lige sampiona,bile proglasavane za najbolje igracice tih liga i slicno.Gde da kazes da u savezu nesto ne valja (citaj:dozivotni selektor)