Komentari na vest

Turci prave problem srpskom Savezu: Nepristojna ponuda Santareliju i poturanja o Gvidetiju u Beogradu

V

VolleyballSRB

pre preko 1 godinu

Naš Savez ako ovog čoveka zameni Gvidetijem da kolektivno sam napusti Terazije i ode u Kovin u specijalnu ustanovu. 200000 nije nikakva para da se ne lažemo, igračice po Superligi igraju one bolje i za 50-100000 godišnje, tako da ako za njih može da se nađe u nekim tamo levim klubovima, može i za selektora nacionalne selekcije.
H

Handball Fan

pre preko 1 godinu

Potpuno se slažem. I da dodam, da su nam, poslije sunovrata svih muških ekipa u baksuznoj 2022, odbojkašice jedina realna nada da uzmemo medalju (iz kolektivnih sportova) na Olimpijadi 2024. Jednostavno, čovek je demonstrirao sjajan kvalitet i odličnu hemiju sa igračicama da bi bila neverovatna šteta da se tako nešto ispusti.
@

@

pre preko 1 godinu

Slažem se, odbojkašice su bile jedina ekipa sa ovih prostora koje su uspele da uzmu medalju na OI u Tokiu u kolektivnim sportovima(vaterpolo spada u sportove u bazenu). Do Pariza ima još godinu i po dana i ja mislim da i košarkaši i pored peha ove godine mogu da se plasiraju, a ko zna možda nas i rukometaši iznenade posle 10 godina.
0

07

pre preko 1 godinu

Handballfan možda su odbojkašice te koje stalno uzimaju medalje, ali odbojkaši nisu loši čak šta više takve kao što ste vi će vrlo brzo pokajati za sve što govorili za odbojkaše jer tek će oni nizati velike uspehe i donositi sjajne medalje samo gledajte od sledeće godine pa na dalje. Utišaće vas i sve vama sličnim već od sledeće godine sa velikim uspeima i medaljama samo ih gledajte!!!
S

Sale46

pre preko 1 godinu

Hehe, pa nije to Turcima prvi put. Nudili su oni i Tijani Bošković puno nepristojniju ponudu. Velike para i usluge su joj nudili da igra za Turski klub i Tursku reprezentaciju. Ali ta ponuda je mnogo uvredila njenog oca. Čovek je Srbin iz Bileće, bivši zastavnik JNA i veoma beskompromisan. Hvala Tijaninom tati!
S

Strasno

pre preko 1 godinu

Nije mi jasno da on ima platu od 50 hiljada evra, u savezu koji je najorganizovaniji u nasoj zemlji (delom i zbog toga sto je u drugim savezima haos), dok npr Pesic ili Piksi zaradjuju milion, a rezultati su ispod svakih pa cak i prosecnih ocekivanja i realnog stanja.

Michaldo11

pre preko 1 godinu

Dobar je lik ali mislim da su naše reprezentativke dokazale da pobeđuju nevezano ko sedi na klupi. Ako je rešio da ide i trenira burke ok, znači da su mu samo pare bitne. Odbojkašice će biti najbolje na svetu pa da na klupu sedne i Zorana Mihajlović!
p

plavac

pre preko 1 godinu

čemu pljuvanje ove ljudine,on se zakleo da će da ne samo vodi već i da donosi medalje,ovo nikakve veze nema sa njim već bulazne turci
S

Stomak

pre preko 1 godinu

Trener koji nas je doveo na krov sveta ima potpisan ugovor sa nama do 2024. Ne vidim zašto je ovo uopšte tema. Mogu Turci da mu ponude koliko god hoće, on je pod ugovorom.
K

Kakadu

pre preko 1 godinu

U zavisnosti od toga šta piše u ugovoru. Uglavnom piše da i jedna i druga strana mogu da raskinu ugovor uz određeno novčano obeštećenje. Tako da vrlo verovatno Santareli može daode.
R

Rubikova kocka

pre preko 1 godinu

Ako želi da ide u Tursku neka ide i onda nam dajte turkinje da ih Tića počisti 🔴🔵⚪
S

Stomak

pre preko 1 godinu

@Kakadu Ako su potpisali ugovor u kom stoji da može da ode uz određeno obeštećenje, onda bolje da ga nisu ni dovodili, jer bi svakako dobio bolje ponude u slučaju uspeha sa reprezentacijom, koji je i postigao.
p

plavac

pre preko 1 godinu

aman,čovek sam rekao da ne ide nigde do bar OI i da je tek počeo projekt,a velika ljudina je i čovek od reči,iskulirajmo i smejmo se turcima
K

Kakadu

pre preko 1 godinu

@Stomak Samo kažem da to što neko ima ugovor, ne znači da je njime neopozivo vezan, kao što si ti napisao.