Komentari na vest

Amerikanci očekivano uzeli olimpijsku vizu, Orlovima ostaje da čekaju jun 2024.

D

Dadada

pre 7 meseci

Sta ocekivati.. Amerikanci nam zabili preko 10 as servisa… prijem 0 blok 0… ocekivano.
I

Ivan OL 91

pre 7 meseci

Nije sramota izgubiti od Amerike, pa ajde i od Japana. Ali je sramota da šest setova protiv njih nijedan nije bio zanimljiv i svaki ubjedljivo izgubljen. Pregazili su nas kao da su igrali protiv Alžira.
a

analiza samo

pre 7 meseci

Od nezavisnosti Srbije muska kosarkasa reprezentacije Srbije je samo jednom bila na olimpijskim igrama.Fudbalska reprezentacija Srbije nije bila na evropskom od 2000 godine.2023 rukometasi su ostvarili nakon 11 godina na velikom takmicenju prvu pobedu protiv neke evropske ekipe.U muskom sportu od nezavisnosti Srbije u četiri najpopularnija sporta fudbal rukomet kosarka i odbojka zlatne medalje su doneli samo odbojkasi EP 2011,2019 i svetska liga 2016.Muski sport je jako pao u Srbiji a ulaganja u fudbal i kosarku na godisnjem nivou su kao u rukomet i odbojku zajedno za 50 godina.
r

realno samo

pre 7 meseci

Odbojka je imala rezultate decenijama a ulaganja su bila u druge sportove.

ws10

pre 7 meseci

pa kako od 2000 kad tad nije bila srbija valjda nikad nije ucestvovala na ep? a i potpino zasluzeno nije jer nemamo kvalitet u fudbalu
t

to je problem

pre 7 meseci

ws10 Ali se ulaže u fudbal
G

Gostimirko

pre 7 meseci

Nezavisnost Srbije je od 95' Pusti te suplje price, treba se odreci Sapica, Divca, Grbica i ostalih. Ti se odrici ako hoces, pusti nas ostale.
p

pero7

pre 7 meseci

medalja u odbojci i kosarci isto vrede..ali ko gleda rukomet i odbojku..zanima rodbinu .n..ekad je kac imao vise publike nego vojvodina sada u evropi..ubacene su velike pare u vojvodinu odbojka i rukomet...pa opet nista..pul sponzora vojvodine je jaci nego juventusa..covek koji je izabran za predsedinka u odbojci sport ni na tv nije gledao..u rukometu sps ekipa..bajatovic i kumovi...partizan i zvezda se raspali.a male sredine sabac..palanka...kragujevac ne mogu bez privrede
č

činjenica

pre 7 meseci

Srpske medalje su sve od 1995. Neće ih prisvajati niko od ovih što su 1991 otišli, a uostalom u većini timova su svih 12 igrača bili Srbi i u odbojci, košarci itd…Od muške odbojke vise ništa ne treba ni očekivati jer dečaci su sve manje zainteresovani za odbojku i uvek će pre izabrati košarku. I Holandija koja je bila svetska sila 90ih i olimpijski šampion sada je na istom nivou kao mi a ni mladje kategorije nemaju. Očekivati da 30 godina budeš u svetskom nivou pritom si mala zemlja je smešno, evo pogledaj šta se desilo sa hrvatskim rukometom, ista priča.
s

sve jasno

pre 7 meseci

Ok onda od nabrojanih imamo samo zlato sa OI u muskoj odbojci i 25 medalja od 1995.Daleko najuspesniji sport od gore 4 navedenam
S

SRB 2006

pre 7 meseci

SR jugoskavija pa SCG pa tek onda Srbija. Srbija je od 2006.Sam Pešić kaze Srpska kosarks.nema zlato.Sp 2002 i zlato pripada samo igračima .To je bila država Jugoslavija sastavljena od C Gore i Srbije.Prisvajanja bez.
č

činjenica

pre 7 meseci

Ko od igrača eto da uzmemo za primer taj Indijanopolis 2002 nije bio Srbin? Mani me Pesica koji i dalje živi mislima u Jugoslaviji i govori srpskohrvatski?Kao što je Rusija nasledila sve sportske uspehe SSSR pogotovo u odbojci tako je isključivo Srbija pravi vlasnik tog olimpijskog zlata iz Sidneja jer ne vidim ko bi drugi mogao da polaže pravo na njega kada u ovom regionu samo Srbija nešto znači u odbojci.