Komentari na vest

Blokovi kasnili, Filipović bio na vetrometini: Grcima peto, Srbiji šesto mesto u Dohi

D

DraganKojic

pre 2 meseca

Pre neki dan kad smo pobedili Madjare onda je bila nebitna utakmica, sad odjednom protiv Grcke bitna . Dogovorite se .
2

2222

pre 2 meseca

proklijetstvo sandra suknoa..
s

sefik

pre 2 meseca

Ova selekcija dobija dvocifren broj golova sa svakim iole boljim timom. Filipovic nije za prvog golmana. Moze njega Stevanovic da forsira koliko hoce. Kada ode selektor i ovaj se otici sa gola.
R

Rexus21

pre 2 meseca

Daš reprezentaciju dvostrukog uzrastupnog olimpijskog šampiona nekome ko nije imao igračku karijeru, a ni kao trener se nije proslavio u dvadeset godina rada. Najveća referenca asistent u stručnom štabu reprezentacije Kazahstana............
r

rea

pre 2 meseca

Jel ovo možda isti tim koji je uzeo 2 zlata? Druže, tu više nisu Pjetlović, Prlainović, Filipović, Gocić, Rađen... ovo je tim koji je limitiran kvalitetom i koji ima 2 top igrača, to su Mandić i Jakšić, ostalo su igrači koji nisu LŠ nivo, a kamo li nešto više.
R

Rexus21

pre 2 meseca

7/15 igrača nosioci zlatne medalje iz Tokija. Kraj svake priče. Mladje, ko je učio kroz juniorsku reprezentataciju? US. Dovidjenja.
m

mile bez cenzure

pre 2 meseca

Nadam se da je Stevanovic bivsi selektor. Pijetlovic rece posteno i jasno neki dan: nije problem bazen (mada imamo malo ekstra igraca) - u bazenu se uloge znaju. Problem je nedostatak autoriteta i lidera (citaj selektora). Stevanovic,a to je vise puta dokazano, ne moze bolje od 5 do 8 mesta. Treba neko drugi. Pozz
G

Gostimirko

pre 2 meseca

Kad ce komentari BRAVO! Idemo po zlato na OI i ostale nebuloze. Ovi su realno treci esalon svetskog vaterpola. Na OI maksimum prolazak grupe.
S

Stevanović OUT

pre 2 meseca

Stevanoviću odlazi!!!!