Komentari na vest

Bojana Drča šampion Turske! Tijana Bošković bez titule i ove sezone

g

gostgost

pre 10 dana

jedva cekam dan kada Tijana ode iz ovog raspalog kluba
G

Gost1234567

pre 10 dana

Ljudi koji pisu da su izgubile zbog Tijane pojma nemaju o odbojci. Dzaba ti najbolja odbojkasica na svetu kad ti je ostatak tima katasrofalan. Primaci nikakvi, Elif i Naz uzasno dizale loptu, blokeri ne mogu da se sastave.
d

demantujte ako mozete

pre 11 dana

Boskovic najbolji korektor turske lige?! Ovogodisna Tijana koja je igrala svoju najslabiju klupsku sezonu?! Pa deset blokova je "popila" u zadnjem mecu! To ni juniorka ne bi dozvolila. Ali, eto, da nesto i Ezibasi dobije kad vise od toga ne moze...A te titule superkupa i "klupksog prvenstva sveta" - dajte molim vas. Svi znamo da su to drugorazredna takmicenja. Prva tri su nacionana liga, Evroliga i turski kup. Sta je "najbolji korektor" od toga osovojio? NISTA. Kao i prosle godine i pretprosle. Znaci, odakle ovaj nerealni lobi koji nekriticki podržava igračicu samo zato sto igra za Srbiju?
o

omgg

pre 11 dana

A ko je trebao da dobije nagradu za najboljeg korektora? Vargas koja tri meca ima realizaciju ispod 35% ili Jordan thompson sa 5,6 poena po mecu?
A

Ala si pametan

pre 11 dana

Ma sramota kako komentarisete,kažete Tijana "popila" 10 blokova ,a što su lopte dizane kako su dizane to nista ,nije ni ona robot, ne može ni ona da sve nosi na svojim leđima, i da prima i blokira i smecuje ...A prethodnu utakmicu što je odigrala bez greške to ništa, i što je procenat napada bio nestvarnih 71%,i 3x više poena od bilo koga -i to nista ,ma dajte pljuvaci ,samo pljujte "olimpijci",haha.Bravo za komentar-ko ce drugi biti najbolji korektor, a ne zaboravite sta ste pisali ,čujemo se posle Olimpijade .Tijana,respekt,najbolji si korektor svih vremena ,odmori se sad zasluženo,pa ga uživamo u tvojoj igri i igri ostalih Zlatnih djevojaka
b

brizitka

pre 11 dana

Sta Boskovic radi u Ezacibasiju? Idei bre u Italiju i uzmi bar neki klupski trofej.Ako ga nije uzela za deset godina za Ezacibasijem, nece ni naredne godine. Imace malo manju platu, ali ce to kompenzovati trofejima. Neko lepo napisa, Ezacibasi uvek ima turske primace i cesto i dizace. A one su PROSEK. Nema titula za Ezacibasi - nakon Vakifa usledila je era Fenera. Mogla je Boskoviceva da bude do toga, zvali su je dve godine . ali nije htela. Pa zato gleda druge kako uzimaju titule.
P

Posta Turske

pre 12 dana

Sledece godine cak i Gabi dize sidro i napusta Tursku. Eto prilike konacno za Boskovic da mozda i podigne konacno neki pehar kad su svi otisli. Ako ne iznenadi PTT Ankara
I

Idemo daje

pre 12 dana

Sasvim dobra sezona za Ezadži, ja sam licno mislio da ce se zavrsiti i bez trofeja. Bolje su bile od Vakifa kroz celu sezonu, osvojile svetsko klupsko, u ligi sampiona dobili skandici koji je u finalu italijanske lige i igrali 5 meceva sa fenerom. Arina ce biti u Kini sledece godine do februara, a Ecz dovodi plamer koja ce uz grej i hande biti u postavi. Elif ostaje. Jos se jedino nista ne zna za srednjake. Jedno vreme se pominjala retke
E

Egzibicioni turnir

pre 12 dana

Od 3 bitna trofeja = 0. Dobro ostaje im za uspomenu taj kup sajamskih gradova sto neko ucestvuje neko ne
S

Sitne duše

pre 12 dana

U sezoni 2023/24 Tijana Boskovic je postala MVP svetskog klupskog prvenstva .Zvanicno dvostruka šampionka sveta i 2 x MVP sa reprezentacijom i klubom. U istoj sezoni postala najplacenija odbojkasica tj najplacenija osoba igrac/igracica/trener u istoriji odbojke! Vi koji pišete protiv pitanje za Vas da li vam neko nudi 30 e mesecno za bilo koji vid angazmana u nekom klubu ili reprezentaciji?3500 din je puno za vas i znanje koje imate iz odbojke!!!
H

Hohoho

pre 12 dana

Pa 1000 din mesecno bi im svi dali samo da ne smetaju i prave štetu u klubu hahahahaha Sve stručnjaci bez angažmana
O

Ova ekipa

pre 12 dana

S obzirom na nivo i korisnost nekih igracica u Eczacibasiju ovo je uspeh za taj klub. Dokazano da u Turskoj titulu uzima tim koji ima manje Turkinja, pogotovo na poziciji primaca i dizaca. Pa samo lud covek ne vidi to, Gvideti u Vakifbanku na poziciji primaca nikad nije imao Turkinje, uvek su bili stranci! Razlika ogromna u primacima, Arina i mala Brazilka Ana su lose na prijemu ali su u napadu zver, imaju dizaca koji los prijem zna da koriguj izvuce a njih dve su toliko dominantne da i svoj los prijem znaju da zakucaju preko bloka najlaganije. Srednjaci? Eczacibasi ih nema godinama, Fener ima Edu koja je 70% tima Fenera zena sa 38 igra kao da ima 24-5, ove u Eczacibasiju izgledaju kao mrtve a nemaju ni 30. O treneru nema sta pricati, covek vadi Jovanu Stevanovic iz igre zbog gresaka dizaca Elif i Naz. Dizaci uzasni, ne mogu povezati 2 dobra meca. Problem Eczacibasija je i to sto produzavaju ugovor beskorisnim igracima umesto da naprave remont i unesu svezu kriv. Zamenis primace, srednjake. Ta Beyza Arici u Eczacibasiju godinama nije po utakmici presla 3 bloka majko mila… cestitke Bojani Drci na titulu i na nagradi za najboljeg tehnicara, zasluzeno. Takodje cestitke i nasoj Tijani koja je dobila nagradu za najboljeg korektora, bez nje ovaj tim ne bi ni igrao finale. Takodje da prosli mec nije pobedila bukvalno SAMA, ovaj peti mec se danas ne bi ni igrao. Tijana i Bojana na odmor pa da se gledamo u Parizu. Bravo za nase devojke i reprezentativke, skoro sve ove godine igraju finala u svojim ligama… Tijana Jovana Drca u Turskoj, Maja u Italiji, Mina u Rusiji, Hena u Francuskoj…
B

Bravo Bojana!

pre 12 dana

Drča došla, izdominirala i objasnila kako se uzima dupla kruna. A ne kao neki ponavljači, što ne mogu ni iz 12 pokušaja.
V

Violina

pre 12 dana

Neko bude prvak Turske svaka cast Neko u istoj sezoni sa klubom postane prvak sveta i najbolja igracica sveta u klupskoj konkurenciji-MVP Meni ovo drugo lepse zvuči...
R

Realnostt

pre 12 dana

U sustini, kakve su bile sezone za Ezacibasi, ova je jos i bila dobra. Uzeli su svetsko klupsko gde je i bilo najrealnije da pobede. U ligi bile druge, u ls ispali od koneljana posle borbe.
9

999

pre 12 dana

Realan komentar! Respekt
S

Steta

pre 12 dana

Misljenja sam da je ove godine fener bio slabiji po igri nego prosle godine, pogotovo imajuci u vidu Arinu i Vargas, a ecz je bio bolji nego prosle godine, primaci su proigrali, ali na poziciji tehnicara su bili slabiji. Steta sto je tijana pogresila poslednje tri lopte jer je bila bas dobra, danas servis odlican..
9

999

pre 12 dana

Nije pogresila, dobila je krs loptu od dizaca! A Fener je bio slabi za Lavarinija. Zato i odlazi.
i

istina nije uvreda

pre 12 dana

Pa jel korektor Ezacija na kraju prelomio mec jer nijemogla da prodje na mrezi nikoga.? Nije to nipodastavanje, vec cinjenica. Mnogo je meceva tako klub izgubio ove sezone. Da li je bas sve do dizaca tolikih? Ili ima i do nje? Recimo blok-aut nepozbnat pojam. Nije lako izgubiti osam finala lige u zadnjih deset godina. Da bas nikada ne pobedis?
K

Kontra svega

pre 12 dana

Da li je Gvideti uzeo bilo sta ove sezone? Idemo redom Svetsko prvenstvo,liga sampiona,super kup i kup Turske.Liga Turske?
B

Brundo

pre 12 dana

Samo Superkup prosle godne.A ocekujemo da je on covek koji moze da osvoji olimpijsko zlato, najprestiznije zlato u odbojci i u vecini sportova.Daj Boze.
M

More plavo

pre 12 dana

Brundo Ništa od zlata.Da Mihajlovic igra imali bi sanse.Imamo jednu koja moze da napadne i osvoji poen.Tesko do olimpijskog zlata sa jednim igracem.
P

Pitanje imam

pre 12 dana

Vidacic je 3 korektor u Tentu.Kako je u reprezentaciji pre 1 i 2 korektora Tenta pre svega?
K

Kvaka

pre 12 dana

Proguglaj koliko koja ima godina pa će ti se kasti.
R

Ruska škola

pre 12 dana

Kvaka Mlađe od bjelice mnogo sve.Tako da....
K

Kvaka

pre 12 dana

Da ti deljnije obijasnim. Vidačić ima 18 i puno mesta za napredak. Rajlić ima 27 (godište Tiće Bošković) bez skoro imalo mesta za napredak (iako je ona sasvim solidan igrač). Sasvim je jasno da Rajlić nema šta da traži u repki. Nema ni sadašnjost ni budućnost. Vidačić nema sadašnjost ali ima potencijalnu budućnost. Pitanje je šta će sa njom biti ali sa njom treba da se radi.Nadam se da ti je jasnije.
R

Ruska škola

pre 12 dana

Kvaka Vidačić nema sadašnjost ali ima potencijalnu budućnost...Nema mesta sa 18 godina da bude 2 korektor ili igra u ligi Srbije.Bjelica bila najbolja u Zvezdi u tim godinama kao i Tijana u Vizuri.Nešto mi i dalje nije jasno. Uzi sa 18 bila prvi primac prosle godine ihrala finale prvenstva evrope poređenja radi.
K

Kvaka

pre 12 dana

Pitanje je bilo kako je ona kao treći korektor pozvana a prva dva nisu. Ja kažem da je mlada, a ti kažeš da su i prva dva korektora mlađa od Bjelice. Pa sam ti ja obijasnio da je talenat, da je mlada i da je poziv opravdan. Mada što se mene tiče i nije morao. Dok su prva dva starija i nema smisla da se pozovu. Ali ti si sada promenio priču, izgleda da te više ne zanima zašto je Vidačić pre prva dva korektora. Sada koliko shvatam smatraš da nije trebala biti pozvana zato što sa 18 ne igra u prvom timu, što po tvom viđenju nije dovoljno da bude pozvana u reprezentaciju. Da li je tako?
B

Brundo

pre 12 dana

Ezacibasi nema neku sirinu u igri i mnogo grese.Poklanjaju dosta poena.A sad malo o nama i tehnicarima.Sa Majom i Drcom u Parizu imacemo vrlo jak par tehnicara.Mozda i najbolji na celom turniru.Ali, pitanje je sta posle?Maja skoro puni 40.OI su joj zadnje takmicenje za reprezentaciju.Drca ima 36.I njoj su OI verovatno zadnje takmicenje.Pozicija tehnicara je najbitnija u odbojci.Mora neko novi da se trazi.Da ne bude kao kod muskaraca.Nemamo dobrog tehnicara jos od Nikole Grbica.
G

Gost 38292

pre 12 dana

Ne brundaj više Srbija zlato na EP-dizaci Petkovic prvak evrope 2011 Jovovic prvak evrope 2019
B

Brundo

pre 12 dana

Oni nisu nivo Grbica.Kontinuitet rezultata potvrdjuje klasu.Mi to nemamo u muskoj odbojci.Tu i tamo imamo dobre rezulate ali imamo i lose.
G

Gost 38292

pre 12 dana

@brundo Jovovic 5 ep i 5 polufinala 4 medalje 2 svetska i 2 polufinala Uzeo svetsku ligu zlato i ima bronzu.Dovoljmo Ekipa sa N Grbicem i sa Jovovicem neuporediva Da je imao Miljkovica V Grbica i Kviska uzeo bi i više.Nikola Grbic je legenda ali i Jovovic je imao kontinuitet svako takmicenje polufinale.
N

Naslov

pre 12 dana

Smesan Kao Tenis da se igrao! Pa jel Jovana Stevanovic ostala bez titule isto?Ona ne bitna?Majko mila Uzele su titulu prvaka sveta i super kup dosle do finala Turske lige.Bravo za obe.Bravo za Bojanu. Sad da se sve tri odnore lepo i spreme za Pariz
o

ojleme

pre 12 dana

Ako Ognejnovic bude forsirala ovu Boskovic na Olimpijadi , kao sto to i inace radi, ima da puknemo jos u cetrtfinalu. Da li ljudi vide na kom nivou Boskovic igra kljucne lopte. Nema moze da osvoji poen...Pamet u glavu i da se napravi igra u kojoj sve igraju. Ne smemo zavisiti stalno od jedne igracice, koja je ocito zasicena odbojkom. Veceras je odnela pobedu timu,
s

smesan si

pre 12 dana

Tijana ih je i drzala u zivotu, i donela majstoricu..ona i niko drugi..plus njene serve...vas par sto pise ove narucene gluposti u zivotu niste videli odbojkaski teren uzivo.. Tako da nastavi da me zasmejavas.
G

Gost 38292

pre 12 dana

Naibolje sve lopte na Busu idu.Slazem se .Mozda Bjelica i Vidacic da se menjaju na poziciji korektora.Sto vise napada da ide na Stevanovic i Henu ali pomerem prijem samo nas Katarina Lazovic i tinejdzerka od 19 godina Uzi vade.Ako bude Maja igrala tako osvajamo zlato sigurno. Samo da se Bjelica spremi i nađu Vidačić i Maja i zlato je nase.Nadam se da Gvideti čita sve ovo
B

Brundo

pre 12 dana

Timski gledano Fenerbahce jeste bolji.Imaju bolji prijem i vise opcija u napadu.Klupa im je duza.Dobra klupa osvaja takmicenja.Ezacibasi ima oscilacije na prijemu i slabije igra kroz sredinu.
a

auuuuuuu

pre 12 dana

Gubitnici mentalitet Ezacibasija. Lose dizanja, slaba Baladin i katastrofalna Tijana.
t

tanjita

pre 12 dana

Sta se desava sa Tijanom? Bila je jakooo losa. Udara nisko u blok. Nervozna. Zadnje lopte je udarala kao pocetnica.. Steta.
v

veliki strumf

pre 12 dana

TIjana Boskovic je danas prakticno dala Feneru pobedu. Tri zadnje lopte treceg seta koji je mogao biti preokret isle su na nju - dva puta je blokirana, a na kraju je zapucala loptu daleko u aut. Od set lopte do poraza. Ona je ove sezone osetno slabija nego u svojim najboljim sezonama. Ko se seca kada je Boskoviceva u jednom mecu deset puta izblokirana? Eredеn se na njoj proslavila danas. Sva ova pisanija o tome da Tijana donosi medalju na Olimpijadi i da je pitanje samo koja ce to medalja biti su price za malu decu . Sta je razlog ove tanke sezone i valjda 7 ,ili 8. poraza u finalima turske lige do sada? Povreda? Ne primeti se. Gubitnicki mentalitet kluba? Lako moguce. Ne pamtim da sam gledao Tijanu da ovoliko tanko igra u vaznim mecevima. Polufinale kupa sa Fenerom, cetvrtfinale Lige Evrope. sada finalni mec sa Fenerom...Nisma primetio da je bila utucena , ako nista bar ima unosan ugovor jos dve godine, ukoliko se vlasnik kluba ne predomisli.
k

koji

pre 12 dana

zlurad i smesan komentar... Ha ha ,,, evo prodaju Tijanu ali niko je nece.
v

veliki strumf

pre 12 dana

TIjana Boskovic je danas prakticno dala Feneru pobedu. Tri zadnje lopte treceg seta koji je mogao biti preokret isle su na nju - dva puta je blokirana, a na kraju je zapucala loptu daleko u aut. Od set lopte do poraza. Ona je ove sezone osetno slabija nego u svojim najboljim sezonama. Ko se seca kada je Boskoviceva u jednom mecu deset puta izblokirana? Eredеn se na njoj proslavila danas. Sva ova pisanija o tome da Tijana donosi medalju na Olimpijadi i da je pitanje samo koja ce to medalja biti su price za malu decu . Sta je razlog ove tanke sezone i valjda 7 ,ili 8. poraza u finalima turske lige do sada? Povreda? Ne primeti se. Gubitnicki mentalitet kluba? Lako moguce. Ne pamtim da sam gledao Tijanu da ovoliko tanko igra u vaznim mecevima. Polufinale kupa sa Fenerom, cetvrtfinale Lige Evrope. sada finalni mec sa Fenerom...Nisma primetio da je bila utucena , ako nista bar ima unosan ugovor jos dve godine, ukoliko se vlasnik kluba ne predomisli.
b

bilo je

pre 12 dana

zanimljivo ali gosce su gresile u prelomnim momentima poslednja dva seta.. Nazalost Tijana koja ih je odlepila u trecem setu sa nekoliko sjajnih servisa i napada nije prosla na zadnja tri dizanja, izblokirana je,na poslednjem trojni blok ju je sacekao iz druge linije... Svakako fener zasluzeno...Domaci teren,puna hala, bio prenos na youtubu...steta da nije bilo vise. drame..Neka Tica uzme trofej u Parizu...
Z

Za Ezačibaši

pre 12 dana

10 godina tuge. Nek daju još 500 miliona za igrače možda onda i osvoje neki pehar
T

Takoreći

pre 12 dana

Metla 2024